Takk, jednak ocenię XD.
Wykonanie: Tak, super, fajnie XD, masz 10/10 .
Fabuła: No świetnie, dzieje się coś, co cały czas trzyma w napięciu, fascunuje i zabrania odrywać się od ekarnu XD. Kolejne arkusze utrzymują poziom. 10/10.
Teksty: No świetnie, wiadomo jaką ocenkę dam . 10/10.
Ogółem: Dział dla tego pana, a dla mnie żóltego, soczystego banana! XD. Oczywiście 10/10.
_________________ "Pro Fide, Rege et Lege" - "Za Wiarę, Króla i Prawo" "Sic transit gloria mundi." - "Tak przemija chwała świata."
Vestern (XD), możemy Ci załatwić bana, też soczysty XD.
Ale na poważnie i do tematu. Kolejny arkusz zrobiłeś szybciej niż przewidywałem, a jednak jet b. dobry . Tak w ogóle, to ładnie Ci wychodzi ta krew dorabiana . Masz 10/10 .
A teraz ponownie czuję niesmak . Znasz uczucie kiedy zjesz pyszne danie, a za chwilę złapie cię sraczka? XD Ja mam tak z tym komiksem...Patrząc na niego, czytając jest właśnie tym daniem, ale jak tak wszystko przeanalizuje to łapie mnie sraczka XD. Ogólnie wszystko ładnie pięknie...tylko...Od czego jest narrator? Naprawdę poczułem niesmak kiedy Mortis w czasie walki tak po prostu powiedział sobie "Wow...ta zbroja robi za mnie uniki." (nie dosłownie tak, ale wiesz o co chodzi ) A mogłeś to pięknie narratorem opisać. Cóż...co kto lubi, ale dla mnie to było sztuczne. Ogólnie ta sraczka nie była taka zła bo szybko puściła i po chwili nawet przykry zapach się ulatnia XD. Masz 9/10. Musisz mnie czymś zaskoczyć jak chcesz 10...Nie wiem...Rób tak jak kilka arkuszy wcześniej...Tak żeby była ta 10 .
Ado'o powiem tak: NIE PIERD0L Mortis był pod wielkim wrażeniem zbroi i dlatego powiedział to na głos. Jakbyś kupił sobie zarypiste korki za 900 zł to byś powiedział na głos o kurde ale one lekkie jak się w nich super biega Tak samo jest tutaj
Dobra do komiksu: Super lokacja Fajnie wymyśliłeś z tą komnatą. Szczerze myślałem że niszczyciel to będzie jakieś... sam nie wiem, ale nie że zbroja WTF XD Walka z Cieniostworem- Super. Mortis jak na herosa z super itemem przystało szybko poradził sobie z nim. Dobra a teraz dawaj next część chyba oceny nie muszę pisać XD
DO ADMINÓW Cholera kiedy w końcu ten jego dział będzie Ludzie chcą działu PUMO
Powiem tak, te ostatnie 3 arkusze mnie kompletnie zaskoczyły! Te pomysły masz całkiem dobre, widać jesteś WIEEEELKI!!! Gdzie twój dział do cholery jasnej pieruńskiej?! Admini, weźcie coś zróbcie, bo mi go szkoda . 10/10 wieeelkie brawa te części mnie bardzo pozytywnie zaskoczyły, jednak ten Niszczyciel, taka nazwa, że myślałem iż to wspaniały miecz... a tu zbroja :shock: . Świetnie, po prostu świetnie!
Dzial dla tego pana! Admini zróbcie coś z tym!
Jak się już zapewne domyślasz dostajesz odemnie 10. Jedyne do czego mialem zastrzeżenia to do czerwonego światełka. Dużo lepiej wyglądałoby zielone ale to jest tylko taka mała pierdółka niewpływająca na ocenę.
PS. Ado'o. Mam nadzieję że masz dobre środki przeczyszczające XD
Ten gnój ukradł mi kamień XD Komiks jak zwykle powala. Super pomysły wykorzystałeś jak zwykle z resztą. Bardzo fajnie udała Ci się barierka XD Niekończący się korytarz - też fajny pomysł Fajnie przedstawione też rozwalanie dwóch wartowników No i ten gościu na końcu Mortisowi i tak się pewnie nic nie stanie dzięki niszczycielowi Niszczyciel RLZ Dycha
I co ja mam z tobą zrobić biedaku? XD Komiks świetny, jednak to ciągle nie to czego oczekuję. Ale nie to jest najgorsze , jak dam ci 9/10 to zaraz mnie spalą na tym forum, jak dam 10/10 to będzie kolejna nic nie znacząca 10 . No, ale spróbujmy wszystko powoli przeanalizować. Plusy niszczyciel fajny, odbijanie piorunków, bariera...grafika....Teksty....hmmmm...I może właśnie tu leży twój błąd. Jakoś tak pusto bez tekstów, narrator przyśpiesza, bądź zwalnia tempo akcji, łatwiej jest się dzięki niemu wczuć. I chyba właśnie tego brakuje mi w twojej pracy. Na razie 9/10...Nie tego szukam.
Ten ork w tyle ma strasznie brzydki ryj XD Grafika bardzo dobra, wykonanie w Gothicu niemalże wzorowe... Fabuła... Nie ma żadnego pobocznego wątku. I jest trochę za dużo obrazków bez tekstu. Dam ci 8/10 tym razem. Ejże, co wy robicie z tymi kijami! Aaaaa! XD Tym niemniej, należy ci się dział.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Noo muszę powiedzieć że trzyma dalej w napięciu. Fajnie wyglądająca krew. Ciekawie wyglądała walka. Te czerwone oczy na końcu... Niebo w... no właśnie w czym Dobra nie ważne chodzi mi o to że mi się podoba XD ocena taka jak ostatnio
Super komiks. Te wszystkie twoje pomysły( zbroja, magiczne miecze). Przez chwilę nawet zapomniałem czego on szuka(to przez te wątki poboczne ). Według mnie ten komiks dostanie bestselera.
Ocena: no weź się domyśl
"No, przynajmniej ten ork nie ma brzydkiego ryja" XD. No, kolejne arkusze przeczytałem, powiem Ci, że też są świetne . Ten pomysł z kamiennymi orkami bardzo mi się spodobał . Jak zwykle ciekawe arkusze, więc i 9+/10. Czemu nie dyszka? Mortis jakoś za szybko opanował te wszystkie moce, a na początku miał problemy z piorunami .
No stary, kamienni orkowie to jest super pomysł Fajna walka między nimi a Mortisem. No i fajnie wyglądają, nie biją po oczach ci orkowie Ale najbardziej powalił mnie fakt, że JEST JAKIŚ INNY KOLEŚ KTÓRY TE? MA NISZCZYCIELA :shock: :shock: :shock: No to teraz będzie walka XD ocena: max
Ło człowieku! Ten komiks na besta zasługuje, nawet na 2 . Własny dział też. Ten pomysł z kamiennymi orkami doskonały! Oczywiście 10/10 bezbłędny komiks, aj sorka, czasami zjadasz jakieś literki, ale to rzadko .
No. Od razu jak dodałeś nieco więcej narratora, komiks nabiera więcej emocji. Można się wczuć w sytuację, w bohatera. Tak to wszystko takie nieme jest, a wiesz co diametralnie różni komiks z Gothic-a od prawdziwego? Uczucia bohatera. W komiksie z Gothic-a bohater nie ma jak wyrażać swoich uczuć dlatego musi robić to narrator. A w prawdziwym komiksie autor narysuje odpowiedni grymas na twarzy bohatera i już wiadomo co on czuje. Było kilka potknięć jak na jednym obrazku Mortis ma krew na mieczu, na następnym nie ma i na kolejnym znowu ma, ale takie szczegóły to wiesz . Tym razem za te dwa arkusze masz 10/10. I pomysł z skamieniałymi bestiami jest mój XD! Tylko nie zdążyłem go wykorzystać . I gratuluję działu. (tak oficjalnie )
A więc wszystko bardzo fajnie ułożone,fabuła wyśmienita akcja w tym komiksie naprawdę wciągająca efekty specjalne nie mam słów.Te magiczne bronie,niszczyciel i ci skamieniali orkowie... rządzisz stary Lecz zdarzało się parę małych błędów ale tak małych że ledwo co je widać.No i jeszcze jedna rzecz mi się wydaje że ten Mortis stanie się zły bo coraz bardziej zaczyna mu odbijać ta potęga którą zdobywa pokolejii i ostatnio dużo osób zabija tylko dla tego kamienia ale nie wiem jak będzie to twój komiks.No cóż ocena to 10/10 za wszystkie arkusze.Gratulację za otrzymanie swojego działu zasłużyłeś na niego .
Kurde, ci Orkowie z kamienia mnie powalili Wyjebiste x]
No ogółem masz tylko świetne pomysły i ten dział ci się jak najbardziej należy
A moją oceną jest nie inaczej jak 10/10
Co! Jak śmieliście dać mu dział a mi nie! BAAAN! XD
A na serio, to nie jestem zaskoczony, znam całą fabułę, nie? XD
Wykonanie: A, tak 10/10.
Fabuła: Jak zwykle - powalająca. Ci orkowie, drugi gość z Niczczycielem... 10/10.
Teksty: Jak zaawsze. 10/10.
Ogółem: Świetna część (no dobra, części XD). Masz jak zwykle 10/10 i czekam na c. d. n.
PS. Kael by to podzielił na pięć osobnych tematów XD.
_________________ "Pro Fide, Rege et Lege" - "Za Wiarę, Króla i Prawo" "Sic transit gloria mundi." - "Tak przemija chwała świata."
Wiesz co Pumo? Zawsze coś mi nie pasowało w tej pracy, a teraz już dokładnie wiem co. W tych wszystkich pomysłach zatraciła się fabuła. Tak dokładnie...patrząc na to co działo się WA?NEGO, w tym komiksie to wyszło by może z 10 arkuszy. Nie przeczę, wykonanie mistrzowskie, pomysły, walki...wszystko ok. Ale fabuła, jak pomyślę sobie o fabule to wydaje mi się ona dziecinnie prosta. Jest Mortis...Szuka kamienia...Spotyka miliony przeszkód, ale musi wszystkie pokonać ponieważ jest głównym bohaterem. Oczywiście staje się zły i zabija jedynego przyjaciela żeby się zemścić. Później z pomocą kamienia opanuje go żądza władzy itd. Pumo...masz tyle pomysłów, a nie wymyśliłeś zbyt zachwycającej fabuły. Przykro mi...8/10.
WIEDZIAŁEM! Wiedziałem, że jego towarzysz zginie z jego ręki, aczkolwiek sądziłem, że będzie to nieco wcześniej, ale dobra:
Wykonanie: Bez paplaniny 10/10.
Fabuła: Ciekawe rzeczy się tu działy, ciekawe... Myślałem, że ten przywódca będzie silniejszy, ale dobra. 10/10.
Teksty: No dobra, niech ci będzie, masz 10/10.
Ogółem: Coraz bardziej dochodzę do przekonania, że zasłużyłeś na dział. 10/10 oczywiście i powodzenia w 6 części .
No dobra to tak. Komiks jak zwykle mi się cholernie podoba. W końcu wyjaśniona tajemnica szybkiego dnia i nocy XD. Walka z mistrzem - miodzio. No jest tak jak przewidziałem Mortis zaczyna świrować na punkcie mocy XD Jak zwykle minusa nie widzę i muszę nisko pochylić swe czoło i złożyć gratulacje za udane arkusze. Brawo
ADO'O nie masz racji Przepraszam, a nawet jeśli to Gilbert ma jakąś zmyślną fabułę
No! nareszcie kolejne arkusze . Jak zwykle ciekawe, co tu dużo wymieniać. Tylko coś za dużo krwi mu leje się z tej rany (chodzi mi o.. Sandrila? Nie pamiętam już imienia tego maga XD), powinna już po tym czasie chociaż częściowo skrzepnąć ta krew czy coś, ale to nie wpływa na ocenę . Tylko za łatwo sobie poradził z "Wielkim Mistrzem", ale to chyba przez moc Niszczyciela... cóż, kończ waść, 10/10 jak zwykle .
Nie lała mu się już krew z tej rany, tylko miał brudną od krwi szatę - Pumo
Edit - Acha, spoko, mój błąd, ale oceny i tak nie odjąłem XD.
Ostatnio zmieniony przez Dawcor 01-11-08, 14:04, w całości zmieniany 1 raz
Hmmm... no nie wiem co o tym sądzić Już wczułem się w tą fabułę i była dobra A tu wyjeżdżasz, że komiks dopiero teraz się naprawdę zaczął Jeśli przy wprowadzeniu czułem się nieznudzony, to w komiksie "właściwym" będziesz mnie musiał baardzo pozytywnie zaskoczyć Myślę, że komiks nie zjedzie, bo naprawdę dobrze się zaczął, a coś mi się wydaję, że trochę się zmieni (ale w którą stronę to nie wiem, czy na +, czy na - ) W każdym razie życzę sukcesów Pod względem graficznym jest jak zwykle znakomicie, tekstem też OK Opracuj fabułę jak najdokładniej się da Bo jestem zaskoczony, a następne części określą w którą stronę A dokładniej przechodząc do ostatnich arkuszy, no tak na poziomie, ale gorzej od pozostałych części, te oceniam na -9/10
Czytając komentarz Ado'o pomyślałem: Heh, a ten zowu się czepia. Sprawdziłem czy na pewno tak jest i zacząłem czytać komiks od początku i niestety ma rację...
Jednak te zboczenia z głównej lini fabularnej nie są takie złe, każde owocuje nowymi oryginalnymi pomysłami, które jeszcze bardziej przyciągają do komiksu.
W innych aspektach (grafika, wykonanie itp.) jak zawsze świetnie.
Ocena:
Mimo iż często zbaczasz z wątku głównego to i tak należy Ci się 10\10
Wiedziałem, że w końcu stanie się zły, jednak może się wszystko odwrócić. 10/10 ten komiks niedługo dogoni komiksy Piotra . Twój własny dział jest zasłużony (Ado'o nie wydziwiaj ).
OK, Ado'o. Zgodzę się z tobą... ale pod jednym warunkiem. Jeśli mi dasz schemat fabuły której NIKT, NIGDY i NIGDZIE nie wymyślił. Schemat który rodzaj ludzki pierwszy raz widzi na oczy. To wtedy się z tobą w 100% zgodzę bo chcę mieć dowód że na tym świecie jest jeszcze fabuła której nie było. Według mnie nie można już wymyślić nowego pomysłu. Można tylko udoskonalać to co jest. Powiedz mi, czy jest jakiś komiks któremu nie można zarzucić tego że jako pierwszy zapoczątkował jakiś schemat?