Być może niektórzy z was zastanawiali się skąd taki zanik aktywności na forum z mojej strony. No to macie odpowiedź! Przez cały ten czas robiłem Bogów Wojny!! Na razie tylko pierwsza strona częsci 1 ale niedługo dam drugą stronę. Opóźnienie wynikło z problemów z Gothiciem i kiedy zrobie pare obrazków to mnie wywala Tak czy siak macie stronę pierwszą. Druga jeszcze w następnym tygodniu powinna się ukazać.
Jeśli popierasz Nową Prawicę, wklej to do podpisu.
Ostatnio zmieniony przez Pumo 16-05-10, 12:02, w całości zmieniany 33 razy
Beliar
Wysłany: 19-01-08, 23:18
Hm... trudno ocenić. Z jednej strony estetyka i garść fajnych pomysłów, z drugiej kilka błędów. Opis bitwy 2 generała był dla mnie trochę ubogi i nie do końca wiedziałem co się dzieje. Obrazki takie przymałe, ale to zależy od gustu. Jak dla mnie trochę za mało tekstu narratora, który niekiedy może wprowadzać lepiej czytelnika w komiks i jego atmosferę. Dam lekko naciągane 8/10 bo to 1 cz. komiksu i później na pewno się fajnie rozkręci.
komiks jest super tylko śmierć trzeciego generała mi się nie podobała obrazki są bardzo ładne fabuła wciągająca fajne pomysły długość ok ocena 9\10 czegoś tu brakuje
Zapowiada się naprawdę fajna produkcja . Tak jak wspominał Beliar ta walka Luciusa nie wiedziałem co się za bardzo dzieje i jest kilka powtórzeń. Jest jeszcze kilka niedopatrzeń, ale są dość drobne.
Jest sporo ciekawych pomysłów i w ogóle, a zwłaszcza podobał mi się obrazek kiedy ten "strażnik" wbił miecz w plecy Luciusa ...ocena 8/10
wiesz bardzo mi się podobało może..... no nie stety to nie komks taki jak np basket i wigo ale bardzo dobry:D zasuguje na ocenę 9/10 czekam na kolejne cześci
Gratuluje! Wreszcie coś sensownego komiks jak najbardziej Ci wyszedł za pierwszą część dam Ci 5/6 Zrób kolejne części bo ciekawi mnie co się dalej wydarzy
Ostatnio zmieniony przez Dartam 20-01-08, 23:27, w całości zmieniany 1 raz
no ma parę niedoróbek i trochę przynudza, ale wykonanie OK, Z tym drugim generałem taka "wielka" bitwa nie była Dla mnie było ich po równo XD, komiks na 8/10, powodzenia w następnych częściach
Człowieku!Ty znasz się na klimacie!Bardzo dobry komiks!10/10!Myślę że ci dowódcy będą jeszcze w komiksie!?yczę ci szczęścia w robieniu następnych części tego komiksu!
O kurde... Fabuła wymiata! Estetyka też, chociaż obrazki za ciemne. Wykonanie, i wszystko inne, czeli standart nawet ciekawe. Ale dlaczego ten post tak agresywanie napisałeś? XD
No jest lepiej dużo lepiej fabuła wymiata a to jest najważniejsze mogłeś przedużyć tą część bo głupio się kończy
zastanawia mnie jaką rolę odegra Diego w tej historii
Fajnie wygląda ten ork jeżdzący na cieniostworze oraz ich walka
9,5\10
Do 10 jeszcze trochę brakuje ale niewiele
WOW!!! Super ci wyszła cz. 2! Ten ork na cieniostworze XD . Tylko ta walka co wódz orków walczył z ludźmi taka nudna była jak flaki z olejem, ale to jest chyba najsłabszy pkt. 2 cz. Ogólnie super wykonanie do tekstów też nie mam zastrzeżeń ocena śmiało mogę wystawić 9/10.
nie no ta drugą cześc jest do..... jednych z najlepszych komiksów na forum gratulacje ocenka -9/10 bo troszke słabsza od tamtej no... jeszcze nie ponumerowane obrazki a tak to wpożo
To jest ZAJEBISTE najlepsza część trzyma w napięciu i...i wogóle wszystko jest świetne minusów nie będe pisał bo ich NIE ma. Tak więc nie pozostaje mi nic innego jak dać 10\10
Dobry komiks, fabuła na wysokim poziomie, bardzo wciągająca, było kilka literówek (nie chodzi o bandytę) i parę innych mniejszych błędów, ocenka 9/10 Czemu tak dużo :x
Bardzo podobał mi się ten komiks. Fajny pomysł z tym całym czytaniem księgi i cieniostworze na orku (wiem że odwrotnie). 9/10 bo to jeszcze nie mistrzostwo.
Bardzo fajny komiks mało błędów, ciekawe było toz książką i orkiem na cieniostworze ,fabuła też niezła daje...pomyślmy...eee....może...nie....już wiem, albo nie...tak! daje ci 9.5/10 ŚWIETNY KOMIKS
NO Jest bardzo dobrze Jest kilka małych nie dopatrzeń, ale nie mam większych zastrzeżeń...ocena 9/10...dlaczego nie 10 Ponieważ komiks nie jest bardzo wciągający...znaczy jest wciągający, ale jakoś nie wyczekuję z niecierpliwością kolejnych cz. Teraz rozumiesz czemu 9