Wysłany: 14-06-10, 02:05 Komiks urodzinowy dla Pumo
Drogi Pumo, w imieniu ekipy forum Gothickomiksy chcę Ci złożyć najszczersze życzenia z okazji siedemnastych urodzin, wiele sukcesów związanych z życiem prywatnym, zawodowym oraz naszym komiksowym, wiele uśmiechów, pozytywnej energii, którą jesteś w stanie przekazać na nas wszystkich oraz parasola ochronnego, który uratuje Cię od wszelkich niepowodzeń i niebezpieczeństw.
Ponadto ja - czyli Doriansen, Elminster, Papcio ChmieLL oraz Dartam przygotowaliśmy dla Ciebie niespodziankę. Jest nią komiks.
1. 2. 3. 4. 5. 6.
Proponuję, aby najpierw wypowiedział się Pumo, a dopiero potem wy, użytkownicy.
Hahaha, mocne, nie ma co Brawo chłopaki, to przerosło wszystkie paintowe mini-komiksy które robiłem wam na urodziny Komiks zmiótł z powierzchni ziemi mnie i jeszcze 10 metrów żwiru. W życiu bym się czegoś takiego nie spodziewał. Naprawdę, brawo. Makron jest zadowolony, a Wielki Brat jest pod wrażeniem Macie ode mnie mocne 10/10 (bo cóż innego mógłbym dać) Wielkie dzięki, pokazaliście klasę Dawno czegoś tak świetnego nie czytałem
Komiks fajnie się czytało. Było ciekawie, było śmiesznie, zwłaszcza z tymi wierszykami XD . Ogółem, miły początek dnia (czytałem z rana). Humor naprawdę mi się spodobał. A prezent... banujący topór... co za pomysł XD . Od oceny się powstrzymam - skoro komiks jest prezentem dla Pumo, to uważam, że oceniać go nie trzeba. No i również życzę wszystkiego najlepszego oraz spełnienia marzeń.
Ponowię moje życzenia: Wszystkiego Najlepszego, Pumo! Zdrówka, szczęścia no i BestSellera
Sam komiks jest bardzo dobry. Tylko mi się wydaje, czy każdy zrobił po arkuszu, czy coś w ten deseń?
Bardzo dobre wykonanie, fajny humor no i bardzo dobry pomysł. A wierszyk miażdży
Ocenię to na 10/10.
Pumo. Zdrowia, szczęścia, pomyślności i mnóstwa spamerów do zbanowania
Komiks znakomity panowie. Kapitalny co-op. Fajne zrobiliście ujęcia, humorystyczna fabułka (a jak!) i wierszyk, który sprawił że krzesło na którym siedzę zrzuciło mnie ze śmiechu. 10/10.
HAHA no wszystkiego najlepszego Pumsztajnie Ja niewiem który z "ekipy" wymyślił żeby pokazać komiks publicznie XD Oj pogadamy w kąciku! Dla waszej wiadomości, i twojej Pumciu też:
Obrazki cykał Elmo
Za teksty odpowiadam JA Papcio Do arkusza 4. Piąty arkusz robił Dor.
Sklejanie komiksu w arkusz: Dor.
Patronat nad akcją: Dart Chyba że zrobił jeszcze coś czego nie wiem
MILIARD LAT PUMOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I JEDNA UWAGA DO DORA! Dlaczego wyciąłeś moje MIĘSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
Hehe, mocne. MIĘSOOOOOOOOOOOOOOOO było nawet niezłe, ale to w niewykorzystanych. Ten wierszyk to też mocny XD. Oba były mocne XD. Ogólnie komiks jest zabawny, ale nie zwala z nóg, miał kilka momentów śmiechu, ale to takich mocnych... "Bzz kur*ica bzz"
Takiego komiksu to się nie ocenia, bo to na urodziny, ale w sakli od 1 do 10 macie 9/10.
Co uczynić mogę
I z kim się zbratam,
Aby to zachować,
Lodem zmrozi twoją duszę.
Dla waszej wiadomości, i twojej Pumciu też:
Obrazki cykał Elmo
Za teksty odpowiadam JA Papcio Do arkusza 4. Piąty arkusz robił Dor.
Sklejanie komiksu w arkusz: Dor.
Patronat nad akcją: Dart Chyba że zrobił jeszcze coś czego nie wiem
POZDR!!!
Dartam robił teksty, których ty nie zdążyłeś Ja tylko sklejałem
Szkoda że to po urodzinach... A chętnie by się było... no nic!
Fabuła: Wszystko fajne, ten miecz który banuje itd. 10\10
Tekty: Żadnego błędu nie wyłapałem, 10\10
Humor: No a jak! Nie może tego w urodzinach zabraknąć 10/10
Wykonanie: Jako prezent urodzinowy 10\10 a jakby to był zwykły komiks to 9.99/10
Ogólnie: Bardzo podoba mi się ten komiks, zresztą Pumie też się na pewno podoba [; Niewykorzystane screeny też do gustu mi przypadły. No i wierszyk super ,,Sam se wymyśl'' Jak dla kolegi to wykonanie "Miszczowskie".