Ogłoszenie

Oscary GothicKomiksy 2012!
Zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie!

Został edytowany regulamin porad. Od dziś zezwalamy na komentarze w tym dziale.

Poprzedni temat :: Następny temat
Survive!
Autor Wiadomość
Pumo 
Full-Time Employee

Monet: 16
Medale: 7

Wysłany: 13-06-09, 23:19   Survive!  

No cóż czcigodni (sorry Papcio XD ) Zebraliśmy się tu dziś by uczcić me urodziny, ale nie oczekuję prezentów bo sam jeden przygotowałem. A jest to krótka historia o tym jak Mortis z "Bogów Wojny" zaprzestał chwilowo wojny, zaprosił do siebie Samuela z "Ultarisa" i zaczęli świętować mój jubileusz :D Może 2112 to to nie jest, ale liczy się żeby była dobra zabawa :P

Komiks czytamy z puszczoną w tle Tˇ PIOSENKˇ.

A oto link do komiksu:

KLIK KLAK
| Biała Śmierć | Dwa Światy

Jeśli popierasz Nową Prawicę, wklej to do podpisu.

Lestek147 
Oyashiro-sama

Monet: 12
Medale: 2

Wysłany: 13-06-09, 23:46     

Po pierwsze : Wszystkiego najlepszego Pumo !!!
Po drugie : Oceniać niestety nie będe. Fajne odwzorowanie piosenki... ale 2112 też nie oceniałem. Po prostu na ten temat nie wiem co powiedzieć (a to, że nie mogę włączyć piosenki, bo nie chce rodziców obudzić na pewno w ocenianiu nie nie pomaga :) ) na temat twojego dzieła. Więc mam do powiedzenia tylko jedno - kończ wreszcie "Bogów Wojny" :)

Keb-fan Gothica 

Monet: 2

Wysłany: 14-06-09, 00:42     

A ja ci ocenie. Niebędę się długo rozpisywał bo poza standardowym "happy birthday Pumo!" nie ma wiele więcej do dodania :D 10/10 bo miałem skromny polew :D

Kael'thas 
Władca Pustki

Monet: 9
Warn: 1/4

Wysłany: 14-06-09, 08:55     

DOBRA PUMO
Pierwsze życzenia : Życzył bym ci kasy ale po co jeśli GK jest darmowe, życzył bym ci zdrowia ale po co jeśli nawet chory możesz siedzieć przed kompem i robić komiksy, życzył bym ci szczęścia ale wierz mi jeszcze żaden facet tego nie dostał, życzył bym ci miłości ale nie jestem takim chamem by ci niszczyć życie XD życzył bym ci długiego życia , ale po co jak po 40 już zaczyna się życie do d**y. Więc życzę ci bardzo dobrych komiksów , ale nie łudź się w fabule nigdy nie pokonasz mojego bohatera XD. Żeby twoje postacie były znane na całym GK ale Galina to one i tak nie pobiją XD. I NAJLEPSZEGO.

A co do komiksu.
teksty zabrane chyba z jakiejś pisoenki, brak fabuły , po angielsku xd
Ogólnie 0/10

:P
Nie no dobra komiks fajnie wyszedł tyle że za mało krwi XD Śmierci i zniszczenia.

Nie będe tego ocenilą bo nie wiem jak to ocenić XD Ale mi się podobało.

Archanix 

Monet: 1

Wysłany: 15-06-09, 10:20     

Wszystkiego najlepszego kocurze.

Co do samego komiksu- dużo postaci i naprawdę komiks świetnie udaje teledysk

ocena:10/10 w końcu urodziny nie?
Urodziłem się 9 czerwca, to wielka data gdyż wtedy pojawiła się pierwsza kreskówka z Kaczorem Donaldem. Wiele lat później urodził się Don Rosa (też 9 czerwca) wg. mnie najlepszy rysownik tego uniwersum który wprowadził w bajkę dla dzieci łzy cierpienia i prawdziwe ludzkie marzenia.

Safirka 

Monet: 5
Warn: 2/4

Wysłany: 15-06-09, 12:26     

Dobra bardzo to fajnie odwzorowałeś :] . Nie jest gorsze od 2112 może sama piosenka trochę gorsza - ale komiks dorównuje 2112. 10/10

P.S My chcemy BW! I orzeszki.
Uniwersytet Alibaba i Wielki Pożar
Poszukiwacze
Inny Wymiar
Upadła legenda

Moje słowa, moje wpisy - mój blog. Tylko o sporcie.

Vesten 
Hand of the King

Medale: 1

Wysłany: 15-06-09, 12:54     

Huh... Ledwo dosłuchałem do końca. Ale lepiej od 2112, bo tamtego nie byłem w stanie wysłuchać (wyłączyłem po 2 minutach), a tego owszem. Więc mogę ocenić.

Ogólnie - odwzorowałeś wszystko ładnie. Najbardziej podobał mi się... golem, który się rozpadł (nie wiem, dlaczego). Wszystko się dobrze prezentuje. Prawie do końca łączyłem tekst utworu z komiksem, pogubiłem się koło 1:50. Nie wiem, co jeszcze rzec. Podobało mi się... Tylko... Odczuwam tutaj jakąś takąś... Pustkę... Stoją i grają. Odwzorowałeś, uczucia, napięcie, myśli, ale czegoś mi tu brakuje. 9/10

Poeta
Milten

Jeśli popierasz Nową Prawicę, wklej to do podpisu.

Jakoob 

Wysłany: 15-06-09, 18:08     

najlepszegoo !!! ;-)
heh niektore momety sa swietne i zabawne :D ale troche nudne miejscami :/
ocena 9/10 ale masz urodziny dlatego 10/10 :D
"teraz mam szacunek u najlepszych graczy w kieleckim podziemiu, to nie te czasy gdy ctg było w cieniu, a teraz zobacz do czego doszło ? kur** teraz to wstyd wyjść na osiedle w bluzie prosto, gdy najlepszym raperom zaczęło się pier*** w baniach"

Indiana 

Monet: 24

Wysłany: 16-06-09, 17:08     

Heh, po pierwsze wszystkiego najlepszego (trochę spóźnione, ale co tam ;) ). Po drugie w niektórych miejscach komiks naprawdę mi się podobał. Ale tylko w niektórych. Wykonanie było mimo wszystko dobre. Tak czy inaczej masz ode mnie 8/10.

Ado'o 

Monet: 19
Medale: 4

Wysłany: 18-06-09, 00:10     

Cóż Pumo, pierwsze co mnie wkurzyło to niestety fakt że piosenka jest za szybka i nie dałem rady przewijać i nawet nie miałem czasu spojrzeć co jest na obrazkach. Po części to nie twoja wina, ale poirytowało mnie to trochę. Ogólnie rzecz biorąc nie jest źle, prezent zrobiłeś sobie fajny, ale idealny komiks muzyczny to to nie jest. 8/10 jeżeli mam to w ogóle oceniać.
Droga Arkhana

Aktualnie pracuję:
Symfonia Nocy

Zawieszone:
Soldier
Droga Arkhana II

JakubcioPL 

Monet: 25
Warn: 1/4

Wysłany: 18-06-09, 14:41     

Hmmm. Zacznę tak - 2112 to to nie jest, ale chyba nigdy w zamierzeniach nie miało być. Komiks bardzo dobrze wykonany, ładnie zrobione screeny, itd. Ale ... to wszystko. Ot, fajny teledysk do piosenki. Z resztą jestem tu abrdoz subiektywny, bo 2112 to jeden z moich ulubionych utworów :D No więc biorąc za i przeciw wystawiam 8,5/10. W pełni zasłużone

Autor postu otrzymał kopa w dupę.

MattiR 
Gray Hat Pirate

Monet: 21
Medale: 1

Wysłany: 21-06-09, 19:05     

Spoko komiks... Początkowo trochę nie zajarzyłem o co chodzi z sekundową numeracją, a potem trochę nie nadążałem z obrazkami (trochę wolna mysz)... Ogólnie jest dobry... 8/10

Druidek 

Monet: 1

Wysłany: 23-06-09, 21:29     

A mi sie to baardzo podobało szczególnie solówka beziego na gitarce (lutni :mrgreen: ) Ja ci dam 9/10 :)

Edit :)

Zapomniałem o życzeniach a to tak nie wypada :) Wszystkiego najlepszego i wielu zrobionych komiksów

NIECH SIŁA GAJU BĘDZIE Z WAMI :)

Nienawidzę Analfabetów grrr ... :)

KamilzLasu 

Monet: 34
Medale: 3

Wysłany: 06-09-09, 10:08     

Wszystkiego najlepszego XD Dobra, bez żartów. To powinienem powiedzieć parę miesięcy temu XD
Komiks dobrze wykonany. Nie pogubiłem się wcale :) Wszystko pasuje i w ogóle. No wiesz o co chodzi. Tekstów nie oceniam, bo nie twoje. Wykonanie bardzo dobre. Ocena za komiks to 7+/10, bo jednak hit to nie jest ;)

LEGENDA

Kamowski 

Wysłany: 28-11-09, 08:04     

Hehe fajne :] Dobrze to zrobiłeś :P Nie pogubiłem się , wybrałeś fajną piosenkę i fajnie to wszystko wykonałeś :D 9/10

DAJCIE PIEROGA! CHCEMY JEŚĆ! xD

Odpowiedz do tematu