Nie podoba mi się 4 cz. To trzecie pytanie golema, skąd oni w tych czasach to mieli wiedzieć Parę tekstów całkowicie nieczytelnych, czcionka skacze wielkością, aż rozprasza Fabuła mniej mi się podoba PLusami są dobre ujęcia i wykonania, a także efekty Ogólnie nie jestem zachwycony Najmniej mi sięta część podobała 4,5/10 niestety
No to spójrz na taką mangę. Tam czcionka też skacze jak szalona. A trzecie pytanie golema... to miało być tak dla żartu. Zresztą skąd wiesz że Dramberg nie badał fizyki co? Może Głazia też nauczył. Troche zbyt serio tą scene wziąłeś no ale jak chcesz.
no ładnie, ładnie grafika: niektóre obrazki przymałe, ale komiks jest ładnie wykonany 9/10
teksty: nie zauważyłem znaczących błędów 9/10
fabuła: pomysł jest świetny, wręcz zaje**sty 10/10
RAZEM: 9,3/10
Congratulations! :thumright: oby było więcej takich komiksów
Nieźle , nieźle...
Grafika ładna , nie powiem , co prawda niektóre obrazki nierówne ,ale ogólnie git. Fabuła -SUPER! Naprawdę , bardzo mi się spodobała . Jednak dziesiątki nie dostaniesz
9+/10
Istnieje ograniczona liczba wyrazów a nie mam zamiaru szukać po słownikach słów których połowa użytkowników nie zrozumie. Ale jeżeli sie upierasz to w następnej częśći mogę zrobić np. zamiast "Mieszane uczucia" to będzie "ambiwalentne uczucia". Czy to cię usatysfakcjonuje?
No no nawet fajnie . Ale dla mnie komiks niema już takiego klimatu jaki miały pierwsze części. Fabuła mało mnie ciekawi bo jest trochę przewałkowana, chociaż dobre było z tymi strażnikami przy bramie XD , a ja głupi uwierzyłem że te zombiaki go naprawdę wyprzedziły . Ocena niech będzie 8-/10 ponieważ komiks ciągle posiada wiele plusów...
Teraz czas na ocenę 4 i 5 cz. bo poprzednie oceniłem... Ogólnie nieźle tylko niektóre wycinki zdjęć bardzo przeszkadzają... Heh .. Głazio... ale po za tym grafika może być. Teksty też mogą nawet być... fabuła Niektóre wydarzenia dziwne ale to mniejsza... heh ja też uwierzyłem że go Zombie wyprzedziły XD No dobra bo robię "masło maślane"... Ocena 9/10 To raczej (5cz.) nie jest ostatnią
Jeśli popierasz Nową Prawicę, wklej to do podpisu.
Beliar
Wysłany: 22-02-08, 20:26
Nie no... jakby to wyrazić.... Super. Bardzo ciekawe, fajny pomysł z tym przejściem pod wodą Ogólnie to fabuła coraz ciekawsza i fajnie się rozwija. Bardzo podobał mi się screen, w którym Cronos przemawia do najemników (Sam nie wiem czemu, ale podoba mi się XD) Tak trzymaj Pumo 10/10
Bardzo dobry komiks!
Fabuła - O... Naprawdę mnie wciągnęła. 9+/10.
Długość - Też odpowiednia. 8/10.
Teksty - Pięknie napisane, bez błędów czy litrówek (:)) 10/10 jak nic!
Wykonanie - Najładniejsza byłą część pierwsza, ale później i tak jest pięknie. 9/10.
Ogółem - Wspaniale opowiedziana historia!
Moja ocena: 9+/10 - komiks na poziomie mistrzów.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Fabuła:10/10 - przepiękna. Naprawiłeś błąd z jej szybkością więc jest ok!!
Estetyka:10/10 - screeny może i nie równe, ale Ty to wykorzystałeś na plusa, brawo!!
Tekst:10/10 - pasuje do klimatu . Ortów i literówek nie znalazłem .
Czemu nie dokończy? Teraz robi inne komiksy i tyle . Przecież kiedyś może do tego wrócić .
Wykonanie: Dobre! 9+/10
Fabuła: Tu jest doskonale! 10/10
Teksty: Świetne. 10/10 .
Ocenka: 10/10. Innej opcji nie ma .
_________________ "Pro Fide, Rege et Lege" - "Za Wiarę, Króla i Prawo" "Sic transit gloria mundi." - "Tak przemija chwała świata."
Czytałem i było extra!!! Trochę za małe obrazki w starszych częściach... ale i tak extra 3 pytanie golema też było nawed śmiechowe co jeszcze... Fabuła jest nie do przewidzenia i trochę szkoda że (FIRE)Wolfgang okazał się taki niedobry :cry: (XD) no i wogóle jest extra :geek:
10-/10
ten '-' bo głupio wyglądały te pół twarze na obrazkach (coś mówił a na ob. było tylko pół twarzy; miał być dramacik )
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
Po pierwsze: Bardzo fajnie, że zrobiłeś przerwę od BW i zająłeś się za Ultarisa XD
Przeczytałem sobie ten komiks od początku i widać jak bardzo się rozwinąłeś w dziedzinie komiksów XD Nie wiem czy oceniałem poprzednie częśc, pewnie tak XD Ale ocenie teraz wszystko na raz oczywiście i jak zwykle masz ode mnie maxa bo jesteś moim ulubieńcem XD Nie no oczywiście dostajesz maxa bo na niego zasłużyłeś. Co do najnowszej części to superwowo wyglądało to zabicie zombiaka XD i za tą część też masz maxa ;]
Nie no Pumo sorry, ale jaja sobie robisz? Wiem że miło jest czasami zrobić odskocznię od jakiegoś komiksu który już się robi w huhu czasu, ale NIC, a to dosłownie NIC z tego komiksu nie pamiętałem. Chcesz żeby podobnie było z BW? Więc nie pitol tylko dokończ jeden komiks porządnie, a nie teraz może jeszcze zabierzesz się za remake Obrony Khorinis? Co do komiksu to scena z zabijaniem zombie faktycznie wyszła b. fajnie. Ale w tym arkuszu nic specjalnego się nie dzieje. Jak skończysz BW i zabierzesz się porządnie za Ultaris to dopiero ci ocenie.
No cóż:
Wykonanie: Jak zawsze dobre. A ten miecz w głowie - świetny! 10/10.
Fabuła: Sorka, ale w tym arkuszu się mało dzieje. 9/10.
Teksty: 10/10 bez zastrzeżeń.
Ogółem: Za część 6 dam ci 10/10, ale jak dla mnie, to Ado'o ma rację. Skończ już BW i zabierz się za Ultarisa. To taka rada .
_________________ "Pro Fide, Rege et Lege" - "Za Wiarę, Króla i Prawo" "Sic transit gloria mundi." - "Tak przemija chwała świata."