Mój nowy komiks który miał się nazywać Vengance ale już taki był no to nazwałem Ultaris czyli po łacinie "Mściciel". Jak chcecie fabułe to looknijcie w zapowiedzi Miłego czytania dwóch pierwszych części. Reszta już niedługo.
PS. Specjalne podziękowania dla Doriansena. Miał swój wkład w tworzenie
Pumo , mój komiks nie nazywa się Vengance tylko Vengeance. TO zupełnie dwie różne nazwy . Drugą wymyśliłem bo Vengance to zemsta ,a ja przerobiłem lekko i... To będzie miało powiązanie z fabułą komiksu.
A co do komiksu. Obrazki za małe , nieco za krótki i akcja za szybko się dzieje.Za plus uznam ciekawą fabułę. 7/10
Grrr... to wina tych co mi mówili że zrobiłeś komiks pod nazwą Vengance. No ale trudno. A w nastepnych częśćiach jak wolicie zrobie troche wieksze obrazki i akcja będzie się wolniej toczyła
Akcja tak pędzi do przodu jakby ją Wrzód z Urizielem gonił XD I Obrazki za małe Czcionka też mogła być większa, ale da się przeczytać Plusem jest ciekawa (uciekająca przed Wrzódem) Fabuła XD I Ładne chmurki Ogólnie komiks estetycznie zrobiony, wygląda jak prawdziwy, szczególnie pierwsza część Druga mniej Ale też dobrze Czyli w sumie mi się spodobało i gdyby nie ten Wrzód za akcją to by było jeszcze lepiej (postaraj się go zgubić XD ) No to by było na tyle 8/10 Nieźle, nieźle
Komiks dobry...jest dobrze wykonany, ale ma też kilka błędów:
-Pod koniec 1 części trochę ciężko się domyślić w jakiej kolejności czytać
-Co nie które obrazki za małe
-Za szybko
...i jeszcze parę drobnych błędów. Ocena 7/10
Hmmmm... Na początku akcja się za szybko nie dzieje, ale pozniej już naprawdę prześpiesza Do ortorafi nie mam kompletnie nic !!! (lecz sam się na niej nie znam XD) Grafika... hmm.. Tak dość srednia Te WIELKIE przerwy miedzy obrazkami które rażą w oczy, a szczegulnie to, że obrazki nie są po koleji i trudno się troszkę kapnąć który to nastepny Ale nie chodzi o równośc, bo to nie jest błąd. Można robic z nierownymi, i rownymi ale nie porozżucanymi gdzie kolwiek Fabuła mi się bardzo, baardzo podoba, być może moj gust daje za całt komiks 7/10 mam nadzieje, że będzie lepiej
No, super komiks. Naprawdę mi się spodobał. Akcja jest nawet ciekawa. Tylko trochę dziwnie poukładałeś obrazki. Jedyna wada to to że są za małe. Ale i tak dostajesz 9/10 bo to twój pierwszy komiks
Hmmm no ta 3 cz. jest dla mnie już lepsza. Dobrze że trochę zwolniłeś akcję... tylko widziałem mały błąd ale nie ważny (pewien wyraz przy początku komiksu ) a co do oceny to hmmm... 9+/10. PS. To już blisko końca komiksu jest??
Jest poprawa i parę błędów jest, ale takich nie za ważnych Fabuła ciekawa, i chyba przewiduję co się stanie Imona niektóre, bardzo fajne, a niektóre głupie np. nie spodobało mi się Ogrim (czy jakoś tak) 8,5/10
No fajne, fajne, ale chyba znam zakończenie...chociaż może wymyśliłeś coś orginalnego, no pożyjemy zobaczymy . W sumie nie mam większych zastrzeżeń, ale w nocy jest trochę za ciemno . Ocena 8-/10
No mam nadzieję że kiedyś uda mi się dobić do poziomu Piotra a jak na razie to tworze kolejną część i przewiduję już jakieś dwie nowe produkcje oraz jeden mini komiks. Potem się zobaczy.
Radzę ci żebyś najpierw zrobił jedno, potem drugie, potem kolejne, a nie wszystko na raz! Ja na innej stronie robię komiksy i najpierw jeden, potem drugi itd. i mam 10/10
Beliar
Wysłany: 26-12-07, 23:30
Fajne. Bardzo spodobała mi się fabuła... Jednak jak już kilka innych osób już wspomniało za szybko idzie do przodu. Niektóre pomysły/ screeny to po prostu miód: strzała przeszywająca gardło zombie i wspinaczka po linie SUPER :thumleft: (jeśli można spytać: Jak to zrobiłeś Programem jakimś Photoshopem ) Obrazki w 1 i 2 cz. za małe ale poprawiłeś w 3. No i mam małe zastrzeżenie co do długości... Ten komiks(znaczy części) mógłyby być trochę dłuższe... No ale jest spoko 8/10
4 część zrobie dłuższą bo 3 chciałem tak zakończyć żeby każdy chciał jak najszybciej poznać ciąg dalszy A jeżeli chodzi o linę. To bardzo prosto mi wyszło. Nie używam żadnych photoshopów tylko painta (no czasem użyję Gimpa do zrobienia jakiegoś rozmycia czy zamglenia ale w większości [nawet w wycinaniu postaci] używam painta). Jednak nie zdradzę ci jak zrobiłem strzałę (tajemnica zawodowa ) poza tym że lina to po prostu cięciwa łuku. ;P Tak czy siak idzie mi dobrze, 4 część w produkcji i właśnie zamieszczam zapowiedź nowego projektu.
Hmmm... Ciężko ocenić. Fabuła mniej mnie wciągnęła niż w poprzednich częściach. Jednak wszystkie poprzednie błędy zostały poprawione. Tak więc 8+/10 . To wysoko. Powodzenia nad dalszą pracą
No przecież w 3 częśći obrazki są już dobre. Niestety w 4 będzie troche inaczej bo żeby uchwycić walory kilku scen to powiększyłem trochę niektóre obrazki przez co po prawej stronie są takie brzydkie puste miejsca. No ale mam nadzieję że 4 część która już wkrótce wyjdzie wam się spodoba.
Jeśli popierasz Nową Prawicę, wklej to do podpisu.
Beliar
Wysłany: 05-01-08, 14:14
Bardzo fajne. Ciekawe rozwiązania fajne ujęcia. Nie wiem do czego się przyczepić.... No jest kilka rzeczy: np. trochę trudno się czyta tekst golema, bo kiepsko widac litery, no i niektóre obrazki najbardziej na prawo, są tak ucięte w połowie i to się tak rzuca w oczy, ale to są małe niedoróbki i ocena będzie wysoka 9/10
No SUPER Dawno nie było tak zajefajnego komiksu...BRAWO :thumleft: .
Jest kilka minusów...np. Jak Dramberg coś mówił co było na czerwono to nie mogłem tego za nic rozczytać ...lub te ujęcia co oczy widać trochę brzydko wyglądają...no, ale masz ode mnie mocną Ósemke