No cóż, urodziny forum więc przygotowałem krótki komiks na tę okazję. Może nic specjalnego ale mam nadzieję że się wam spodoba. Krótko mówiąc, czytajcie. Wszystkiego najlepszego GK!
PS. Komiks oczywiście zrobiony w celach tylko i wyłącznie humorystycznych. Jeśli kogoś coś tu obraziło to przepraszam.
Pumo... Nagrabiłeś sobie XD Nie dość, że rozwaliłeś GK to mnie jeszcze nie ma XD Ale nie, na serio spoko XD Ale nie idę na umowę z bohaterami, i tak nic nie wskurali...
A ocena: 8-/10
_________________ Jako że wszyscy umieszczają w podpisach linki do swoich BatellKinght'ów(itp.), zrobionych komiksów, ja tego(na razie) nie zrobię.
A ty się tak nie interesuj i nie czytaj każdego napotkanego podpisu!
Miłego dnia życzę.
No Pumo... Ładny prezent, poprawił mi się odrazu humor, nie będe się rozpisywał, jednak niestety czegoś mi brakuje więc dam 9/10. A zamiast Gothica 4 wolałbym Planescape Torment, o! XD
A tak nawiasem mówiąc Wszystkiego Najlepszego i to moja najkrótsza ocena komiksu, chyba XD
Medieval shop TV!
Już dziś zakup poręczny zestaw małego inkwizytora!
W skład zestawu wchodzą:
1. Narzędzia tortur
2. Przenośny stos*
3. Projekt jednego z wybranych narzędzi tortur
4. Książka Roderyka Rompfha "Polowanie na Czarownice"
* - w skład wchodzi jedynie drewniana belka i lina
Nie przegap okazji! Już dziś możesz mieć to wszystko za jedyne 666.00$! To nie są żarty! Nasze produkty posiadają atest Świętego Oficjum!
Zadzwoń! 666 - 00 - 00 (koszt połączenia to jedyne 20$ za 3 sekundy + vat)
Hahah XD Świetnie ci to wyszło. Najlepsze logo Radia Maryji na kształ tego Metallici XD Fajny komiks, trochę się uśmiałem. Wykonanie jest porządne, jak to w twoich komiksach. Do tekstów nie mam zastrzeżeń Trzymaj 9/10, akcja trochę za szybko pędzi
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Heh, naprawdę nieźle się uśmiałem . Jedno z najmocniejszych rzeczy to "Radio Maryja". Ale Arcania byłaby chyba tylko po to żeby do skopać (jeśli to chała). Daje ci za komiks 9/10
Dobrze. Jak ja dawno nie oceniałem komiksów...
Wykonanie: Kurczę, pytasz się jeszcze? Bez zastrzeżeń.
Fabuła: Nawet ciekawa, tylko... Pędzi jak Wrzód goniony przez cieniostwora. Czasem też nie rozumiałem paru rzeczy, ale pomysł niezły. Ogólnie - 8/10.
Teksty: Patrz: Wykonanie.
Ogółem: Dam Ci 9/10. Bo brakuje mi czegoś jak to czytam. Ale ogólnie nieźle.
_________________ "Pro Fide, Rege et Lege" - "Za Wiarę, Króla i Prawo" "Sic transit gloria mundi." - "Tak przemija chwała świata."
Nie no Pumo XD. To jest świetne XD. Pomysł z postaciami z komiksu XD. "A gdzie Ryu?" XD. Końcówka też świetna XD. I jeszcze pomysł z G4 XD...No kurna Pumo...skąd ty te pomysły wziąłeś? XD Naprawdę...genialny prezent. 10/10 jak nic...dawno tyle śmiechu nie maiłem XD.
Hłeh zarąbczasty. Humor jest, Papcio wyszedł świetnie XD Kiedy bohaterowie komiksowi zaoferowali pomoc jedna rzecz mnie wkurzyła. Gdzie Magowie? nie no dowcip. Ocenka 9.9/10 bo humorystycznym niedaje dziesiątek
Noo i of course hepi bersdej tu forum i Danek000 \
To jest... to jest... to jest... PRZEŚWIETNE, NAJLEPSZE JAKIE MO?E BYć XD. Śmiałem się bardziej niż na Basket i Wigo... mogę to równać z Basket i Wigo, ten krótki komiks! 10/10 i po prostu świetny nam dałeś prezent. Kocham cię stary!
Co tu dużo gadać? 2/10 - no mercy! Nie no żartuje komiks super, humor ujdzie, pomysł z postaciami z komiksów ciekawy choć ja go chciałem zrobić. 7/10, ale jako, że to urodziny 10/10 .
Wreszcie jakaś porządna komedia! Na tym komiksie się śmiałem na głos! Najlepsze są sceny, gdzie dodawałeś obrazki (Power Rengers XD ROTFL). Arcana od trzech lat. Humor powala. Wykonanie dobre... Ogólnie super komiks i należy się zasłużone 10/10.
Hahahha, to jest super, wycinki świetne, Po nie wygraniu Screeatygodnia z C walkiem LOL? heh, Ogolnie to wlasnie wycinki byly najlepsze, i koncowka... radio maryja, nie no ogolnie nie lalem z tego nie wiadomo jak (jedynie jak zobaczylem niektore wycinki ) ale naprawdę, dobry komiks 9/10