Ogłoszenie

Oscary GothicKomiksy 2012!
Zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie!

Został edytowany regulamin porad. Od dziś zezwalamy na komentarze w tym dziale.

Poprzedni temat :: Następny temat
Wiedźmin ZAKOńCZONY
Autor Wiadomość
Druidek 

Monet: 1

Wysłany: 23-06-09, 21:06     

Baardzo fajny komiks nie jest za długi ani za krutki a i trzyma w napięciu.Ogólnie bardzo przyzwoity komiks 9/10 :mrgreen:

NIECH SIŁA GAJU BĘDZIE Z WAMI :)

Nienawidzę Analfabetów grrr ... :)

Eskel 

Monet: 8
Medale: 1

Wysłany: 19-09-09, 18:34     

Fabuła A. Sapkowskiego od razu ocenię na 10/10, Wykonanie jest świetne i dlatego 10/10, Teksty dobre, było kilka błędów i 9/10

Karlos_Is_Back 

Monet: 12

Wysłany: 12-10-09, 21:11     

No, jedną z moich ulubionych "opowieści", odzwierciedliłeś w komiksie <aplauz>, naprawdę znakomicie Ci to wyszło. Fabuły nie mam co oceniać, chociaż pan Sapkowski spisał się świetnie :) . Akcja toczy się naprawdę super, obrazki są posklejane i estetyczne, należy Ci się okrągłe 10/10

Sid 

Monet: 4

Wysłany: 27-12-09, 14:36     

Po pierwsze, świetny temat sobie wybrałeś. Wiedźmin, strzał w dziesiątkę :) .
Dialogi są zaczepiste, Fabuła super (bo z książki ;p), wykonanie też mi się podoba.
9.2\10 niby wszystko ok, ale nie odczułem czegoś takiego jak klimat.

Pierwszy Userbar - by Sid - trochę nie wyszedł :(

MarianoWariat 

Wysłany: 23-03-10, 22:10     

No więc.... Fabuła AS'a wiadomo klasa sama w sobie ;D , screeny i opisy scen - świetne (10/10) , dialogi (chmurki) - wykonane perfekcyjnie (10/10)... no i ten klimacik ehhh - Niesamowity, jak z opowiadania (10/10)!

Po prostu wszystko SUPER. Czuć tą dynamikę akcji podczas walk, wszystko klarowne, świetnie połączone ze sobą. PEŁEN SZACUN!

Ciężko rozkładać tak dobry komiks na oceny składowe - Ogólna Ocena 10.00/10.00! :D

Karik04 

Monet: 5
Medale: 2

Wysłany: 13-04-10, 17:49     

Rispekt należy ci się już za to, że postanowiłeś zmierzyć się z tematem Wieśka. Drugi rispekt za to, że ten komiks jest po prostu świetny.

Fabuła z opka. Możnaby zrobić nową z podobnym rezultaterm (vide gra.), ale to nie minus. Ba, to plus, że tak dobrze ją ugothicowiłeś. Za fabułę 10/10. Bo ASowa!

Wykonanie. Tu jest świetnie. Poziom "Bronasa" to to nie jest, ale i tak jest git :mrgreen: . Może się nie podobać model strzygi, ale Gothic na zbyt wiele nie pozwala. Za wykonanie 9/10.

Teksty też wiernie przeniesione. Wiele więcej nie można powiedzieć AS to as i tyle. Teksty na 10/10.

Wrażenia ogólne? Jedno z najlepszych polskich polskich opowiadań fantasy mistrzowsko ugothicowione. Po prostu brak słów. 10/10 to za mało, ale dziełem ponadczasowym ten komiks nie jest (gdybyś zrobił własną fabułę...) więc masz 10,5/10.

karpczonisko 

Monet: 5
Medale: 2
Warn: 1/4

Wysłany: 22-07-10, 08:21     

9.9/10 (bez tego fragmentu punktu bo bardzo krótkie) bo zachowałeś klimat Andrzeja Sapkowskiego. Tak wiem teksty były nie własne a z książki ale chodzi mi o ujęcia akcji i odpowiedni dobór wszystkiego. Wiedźmina czytałem dość dawno i trochę mi przypomniałeś :P . Tak po za tym zastanawiałem się kto będzie strzygą (a raczej co) a szkieleta cieniostwora się nie spodziewałem. I jeszcze ten pomysł... Rewelacja.

"Mów co chcesz, ale Zafina to najzajebistsza laska w tekkenie" - ja
"Ill take their fucking heads! - Trivium
Zajrzyj na mój profil do autobiografii żeby zobaczyć moje komiksy ;]

Odpowiedz do tematu