No, jedną z moich ulubionych "opowieści", odzwierciedliłeś w komiksie <aplauz>, naprawdę znakomicie Ci to wyszło. Fabuły nie mam co oceniać, chociaż pan Sapkowski spisał się świetnie . Akcja toczy się naprawdę super, obrazki są posklejane i estetyczne, należy Ci się okrągłe 10/10
Po pierwsze, świetny temat sobie wybrałeś. Wiedźmin, strzał w dziesiątkę .
Dialogi są zaczepiste, Fabuła super (bo z książki ;p), wykonanie też mi się podoba.
9.2\10 niby wszystko ok, ale nie odczułem czegoś takiego jak klimat.
No więc.... Fabuła AS'a wiadomo klasa sama w sobie ;D , screeny i opisy scen - świetne (10/10) , dialogi (chmurki) - wykonane perfekcyjnie (10/10)... no i ten klimacik ehhh - Niesamowity, jak z opowiadania (10/10)!
Po prostu wszystko SUPER. Czuć tą dynamikę akcji podczas walk, wszystko klarowne, świetnie połączone ze sobą. PEŁEN SZACUN!
Ciężko rozkładać tak dobry komiks na oceny składowe - Ogólna Ocena 10.00/10.00!
Rispekt należy ci się już za to, że postanowiłeś zmierzyć się z tematem Wieśka. Drugi rispekt za to, że ten komiks jest po prostu świetny.
Fabuła z opka. Możnaby zrobić nową z podobnym rezultaterm (vide gra.), ale to nie minus. Ba, to plus, że tak dobrze ją ugothicowiłeś. Za fabułę 10/10. Bo ASowa!
Wykonanie. Tu jest świetnie. Poziom "Bronasa" to to nie jest, ale i tak jest git . Może się nie podobać model strzygi, ale Gothic na zbyt wiele nie pozwala. Za wykonanie 9/10.
Teksty też wiernie przeniesione. Wiele więcej nie można powiedzieć AS to as i tyle. Teksty na 10/10.
Wrażenia ogólne? Jedno z najlepszych polskich polskich opowiadań fantasy mistrzowsko ugothicowione. Po prostu brak słów. 10/10 to za mało, ale dziełem ponadczasowym ten komiks nie jest (gdybyś zrobił własną fabułę...) więc masz 10,5/10.
9.9/10 (bez tego fragmentu punktu bo bardzo krótkie) bo zachowałeś klimat Andrzeja Sapkowskiego. Tak wiem teksty były nie własne a z książki ale chodzi mi o ujęcia akcji i odpowiedni dobór wszystkiego. Wiedźmina czytałem dość dawno i trochę mi przypomniałeś . Tak po za tym zastanawiałem się kto będzie strzygą (a raczej co) a szkieleta cieniostwora się nie spodziewałem. I jeszcze ten pomysł... Rewelacja.
"Mów co chcesz, ale Zafina to najzajebistsza laska w tekkenie" - ja
"Ill take their fucking heads! - Trivium
Zajrzyj na mój profil do autobiografii żeby zobaczyć moje komiksy ;]