Ta cześć poprawiona jest świetna Kolejna także jak i również ostatnia... Szkoda tylko, że jest już skończony komiks Wiedźmin XD No, ale to jest najfajniejszy jak dla mnie komiks... Ocena to 10/10
Dobra, teraz ja cię zacznę pochwalać XD
Fabuła extra, ale pierwsze trzy części... Takie na 8/10.
Reszta na dychę Czasem dużo powtórzeń jednak jest...
Ogółem komiks na 9,5/10 No i BestSellera dać mu
Na wstępie mówię że nie czytałem książki i nie mam jak porównywać.
Komiks wyjątkowo mi się podobał. Odwzorowałeś to chyba wspaniale. (Nie wiem bo książki nie czytałem) Screeny są nieźle pstryknięte. Dialogi wprost wspaniałe. Klimat jest. I mam pytanie bo nie czytałem książki. Po kiego ją gryzł w szyję?
Ocena 10/10
Pumo, podziwiam twoją chęć ponawiania tego dzieła (pióra Andrzeja Sapkowskiego) w niezmienionej postaci, ale to trochę dziwnie mi brzmi. Właśnie sobie rano wiedźmina od nowa czytałem, i trochę się nieswojo czuję jak widzę te same teksty na ekranie.
Nie mogę ci dać oceny za fabułę, ale za kadrowanie: 10/10, schludność: 8/10, zastąpienie strzygi cieniostworem-ożywieńcem: Bezcenne!
_________________ "To ja wysłałem go do walki ze Śniącym.
To ja sprowadzę go teraz z powrotem."- mój ulubiony cytat
No i co mam mówic? Może to że komiks jest fajny... chociż nie... komiks nie jest fajny... ten komiks jest wprost proporcjonalnie XD ZA*EBISTY. Po prostu saga o wiedźminie w odpowiednich rękach może by komiksem nad komiksy. Jedyne co ci się nie chwali to fabuła... ok, ok jest świetna ale to jednak nie twoja zasługa. (Wiem to zdanie jest bez ładu i składu ale co tam)
Teksty wspaniałe chodź niektóre żywcem wyjęte z książki ale to ci się akurat chwali. Grafika jak to w twoich ko... nie... tego nie można nazwac komiksami a raczej DZIEŁAMI jest no cóż... jak zwykle jest świetna. Więc miszczu XD co tu dużo mówic...
Dobra mój drogi Pumciu . Pisałem ci taki dość okrojony komentarz na GG, a tu czas się nieco rozdrobnić. Adaptacja powieści Sapkowskiego wyszła ci b. dobrze. Jednakże nie podoba mi się to iż sam nie wymyśliłeś fabuły tylko jest ona "zerżnięta" z książki. Teksty są przyzwoite zresztą jak praktycznie zawsze w twoich komiksach...jednak momentami da się dostrzec pewne powtórzenia. Za całość 9+/10...po prostu nie ma tam tego czegoś dzięki czemu mógłbym spokojnie wystawić 10 .
Noo komiks miodzio bardzo mnie wciągnął,czytałem go bardzo uważnie i strasznie mi się spodobał jedyny minus że szybko się skończył od razu przybył do miasta pogadał z tym (zapomniałem jak mu było) i poszedł zapolować na strzyge,ale tego minusa kryją bardzo duże plusy.No to teraz ocenka nie może być nic innego jak 10/10 to jednak za mało 1000000/10.
Po przeczytaniu całości wystawiam ocenę: 9/10. Dlaczego ?? ponieważ obydwa miecze są na potwory i jak mi wiadomo to klingi są małe a nie tak duże jak w komiksie.
To by było na tyle.
Człowieku, genialne to jest. Przeniosłeś jedno z moich ulubionych opowiadań na komiks po prostu świetnie Świetne ujęcia, dopasowanie do tekstu, oraz bardzo podobały mi się Wiedźmińskie oczy. Uważam że to jest bardzo dobry komiks A ja jestem cholernie wielkim fanem Sapkowskiego i mam cholernie duże wymagania co do Wiedźmina Więc udało ci się osiągnąć sporo 10/10.
Sam planuję zrobić komiks na podstawie opowiadania, jednak wykorzystując grę ,,Wiedźmin"
Świetne ukomiksowienie dobre opowiadania Sapkowskiego Dobre efekty, z resztą dymkom tez nic do zarzuceniam nie mam. Daję ... 9/10. Dlaczego punkt niżej? Takie mam odczucia po przeczytaniu opowiadania i komiksu ...
Szacuneczek pumo Naprawdę świetnie zrobiony komiks mimo iż nie czytałem opowiadania o wiedźminie to widzę że się bardzo postarałeś uchwyciłeś wszystkie szczegóły w walce.Efekty w walce wykonane mistrzowsko należy się 10/10.
Komiks fenomenalny, po małym troszku dorównujący tym Piotra, ale cicho o tym. Fabuły nie ocenię bo jest z książki, screeny są super, tekstów też nie oceniam. Ogółem jeden z tych najlepszych na forum, 10/10.
Pumo powiem ci tak: Komiks ci wyszedł super, tylko nie które obrazki dla mnie były za ciemne (nie wiem dlaczego) ale mimo wszystko był super zwłaszcza walka ze strzygą i rzucanie uroku (nie wiem dlaczego to pamiętam ale podobało mi się) ocena bez wątpienia 10/10.
Nie oceniłem wcześniej, ponieważ coś się zwaliło na fotosiku i 1 part nie chciał się załadować, ale teraz wszystko jest OK! No to wierząc innym doskonale przeniosłeś opowiadanie Sapkowskiego na komiks, grafika b. dobra, a klimat pierwsza klasa! Jedyny minus, to miejscami było trochę nudne, dlatego zamiast 10, wstawiam
Fabuły nie mam jak ocenić bo to nie ty ją wymyśliłeś ;p , więc ocenię wykonanie które jest bdb , jeden minus to w 1cz. ten czerwone linie które oddzielają obrazki , ale to oceny nie zmieni,
Ocena to: 10/10
więc szybko i długo na temat
Wykonanie
10/10
plusów brak XD czyli mi się nie chce ich wymieniać
FABUŁA
No oczywiście że tandeta XD żartuje
Ale zbyt bardzo znam tą historie więc nie bedzie oceny
Teksty eh 7/7 oczywiście XD
Ostatnie arkusze były naprawdę niezłe. Co do fabuły nie mam zastrzeżeń. Teksty znowu nie znalazłem ortów. XD A wykonanie było dobre szczególnie podobała mi się czcionka prezentująca Wiedźmina. Dam ci z przekonaniem 10 i zasługujesz na bestsellera, mistrzu. (XD)
Bardzo dobrze wykonany komiks. Strzyga też nieźle obmyślana wsumie mogła to być Harpia. Ale powiem że jest to bartdzo dobre i masz dyche od bergusia tzn 10/10
_________________ "gdybym miał no koncie więcej niż trzy zera odpier**** bym zajebisty melanż" "teraz mam szacunek u najlepszych graczy w kieleckim podziemiu, to nie te czasy gdy ctg było w cieniu, a teraz zobacz do czego doszło ? kur** teraz to wstyd wyjść na osiedle w bluzie prosto, gdy najlepszym raperom zaczęło się pier*** w baniach"
Dobry komiks. Dobrze się go czyta. Fabuła trzyma w napięciu. Walka też nieźle zrobiona. Nie jest to jakieś arcydzieło, ale przyzwoicie wykonany komiks. Nie ma się do czego przyczepić
fajny komiks bardzo mi się podobał bardzo wiernie przerzuciłeś świat z książki na te screeny XD
:arrow:Fabuła-Bardzo dobra i trzyma w napięciu 10 pkt.
:arrow:Wykonanie-Bardzo dobre 10 pkt.
:arrow:Screeny-Bardzo dobre 10 pkt.
czyli ocena to hmmm hmmmm 10/10 :}
_________________ "gdybym miał no koncie więcej niż trzy zera odpier**** bym zajebisty melanż" "teraz mam szacunek u najlepszych graczy w kieleckim podziemiu, to nie te czasy gdy ctg było w cieniu, a teraz zobacz do czego doszło ? kur** teraz to wstyd wyjść na osiedle w bluzie prosto, gdy najlepszym raperom zaczęło się pier*** w baniach"
Nareście, jakiś noramalny komiks. Od dłuższego czasu natrafiałem na beznadziejne komiksy i MK.
Fabuła: Wielkiego mistrza Sapkowskiego od razu ocenię go na najwyższą ocenę. Jednak to nie będzie się liczyć do twojej oceny. (10/10).
Wykonanie: świetne. Widać że męczyłeś się z zmianami teksturek. Tylko ta strzyga taka sobie, ale sam bym lepiej nie wymyślił. (10/10).
Teksty: było kilka błędów i tyle. (9/10).
Podsumowując: -10/10.
Rada: nie potrzebujesz moich rad.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.