Wysłany: 28-06-10, 11:37 Assasin ( By 96PL Studios)
Witam pragnę przedstawić projekt "Assasin" robiony przez moje studio jednoosobowe
"96PL Studios"
Cóż mogę powiedzieć
Gra robiona w RPG maker XP. Będą nowe skiny takie jak,Krzyżowiec.
Prace ruszyły nie dawno...I mam bardzo mało zrobione ledwie dom rodziny bohatera oraz kawałek Damaszku (Tak,tak miasta będą miały nazwy takie jak prawdziwe,Arabskie )
Co do fabuły? Zaczyna się ona kiedy nasz bohater zaczyna tak zwany "Wiek Męski"
początkowo Ihsan (Tak ma na imię bohater) będzie zarabiał na życie qestami typu "przynieś,wynieś,pozamiataj". Ale w końcu dostanie lepszą propozycje można powiedzieć...Powołanie do bycia asasynem. Na razie to tyle o fabule
Mam kilka screenów
Screen Tu macie menu główne
Screen a tu dom rodziny Ihsan'a
Komentujcie jeśli możecie
_________________ Witam jestem Maciek moja działalność na forum jest oczywista, komiksy i filmy ( głównie filmy bo robi się je przyjemniej ) Pozdrawiam
Gra będzie opierała się na ABS? czy zwykły turowy rpg? co do screenów to dom nawet ci wyszedł ;] Miałeś już kiedyś do czynienia z tym czy pierwszy raz. Ile zerżniesz z assasin creed?
A i owszem miałem do czynienia z programem RPG maker XP,VX
_________________ Witam jestem Maciek moja działalność na forum jest oczywista, komiksy i filmy ( głównie filmy bo robi się je przyjemniej ) Pozdrawiam