Witojcie ( XD ). Przedstawiam Wam pewną stronkę( http://www.tektek.org/dream/ ), gdzie możecie zrobić bardzo ciekawe avatary. Gdzieś widziałem temat Regis_Oss'a z portretami z jakiegoś programu, więc pomyślałem, że można zrobić temat o tym. Moje dzieła, można zobaczyć tu i jeden w avatarze:
To będzie tak:
Od lewej, górny rząd: Yoda, Mace Windu, Ob-Wan Kenobi, Padme Amidala, Darth Vader.
Od lewej, dolny rząd: Anakin Skywalker, Mara Jade, Luke Skywalker, Darth Maul, Darth Sidious (Imperator Palpatine).
REZO
Yoda: On wcale nie przypomina Yody. Daję 2/10.
Windu: Nawet fajnie wyszedł, ale wszystko zakrywa szata. 7/10.
Obi-Wan: Nie podoba mi się tylko to że ma pijawkę nad ustami ( ) poza tym dobrze. 9/10.
Padme: Trochę słaba. 6/10.
Vader: Średniaczek. 6/10.
Anakin: Wyszedł genialnie 10/10.
Mara: Trochę dziwna. 5/10.
Luke: Prawie w ogóle nie widać twarzy ale poza tym, to kostium ładny. 8/10.
Maul: Twarz zupełnie niepodobna. 7/10.
Imperator: chyba Słodzionator wygląda fajnie, ale jest za słodki 9/10.
To coś co masz w avatarze: Typowy Rambo, nie podoba mi się. 5/10.
ARCY WITIA
Jedi: Twarz nie pasuje do reszty. 6/10.
Blond dziewczyna: Nawet nieźle wyszła, 8/10.
Ognistogatek: Fajny strój mu dałeś 7/10.
Lodowy gościu: Głupio wygląda 3/10.
Ognisty gangsta: Słaby. Nie lubię tych typowo "ziomalskich" klimatów. 2/10.
Ciekawy temat.A oto i moje dwie postacie:
1)Jeden z Na'vi
2)Harry Potter
_________________ Gdy wy stawiacie 10/10, ja próbuje wyciągnąć na 7/10.
Niech żyje energia atomowa!
Kupcie mi na urodziny pierogi. Ucieszę się. Loris chce na urodziny nowe łożysko.
_________________ "Ale Innos podpatrzył czyn Beliara i przemierzył Ziemię by znaleźć człowieka!"
"Wtedy zwrócił się Beliar do innej istoty. Ale Adanos zesłał potężną falę która zmyła ją z powierzchni Ziemii"
"Ale wraz z nią, odeszły także drzewa i zwierzęta. Więc Adanos wielce się zasmucił"
"Mam w dupie przeznaczenie!"
_________________ "Ale Innos podpatrzył czyn Beliara i przemierzył Ziemię by znaleźć człowieka!"
"Wtedy zwrócił się Beliar do innej istoty. Ale Adanos zesłał potężną falę która zmyła ją z powierzchni Ziemii"
"Ale wraz z nią, odeszły także drzewa i zwierzęta. Więc Adanos wielce się zasmucił"
"Mam w dupie przeznaczenie!"
_________________ Gdy wy stawiacie 10/10, ja próbuje wyciągnąć na 7/10.
Niech żyje energia atomowa!
Kupcie mi na urodziny pierogi. Ucieszę się. Loris chce na urodziny nowe łożysko.