Hmm, niezłe, mi się podoba. Zrobiłbyś taki sam napis Safirka? Proszę . I trochę mniejszy rozmiar, jakbyś mógł...
Co do napisu, jakbyś dorobił jeszcze niezłe wzorki z tyłu byłaby 10. A tak - 8/10.
Fajnie Ci to wyszło, jak będziesz robił jakiś horror to na jego końcu wstaw ten napis i jeszcze znak zapytania 9/10
_________________ Części Paladyna
"Paladyn" - Prolog [Done]
"Paladyn" - Część I [ Done ]
"Paladyn" - Część II [ Done ]
"Paladyn" - Część III [ Done ]
"Paladyn" - Część IV [ Obrazki 26/64, Teksty Narratora 2%, Teksty mówione przez bohaterów - 0%. ]
Bardzo fajnie wyszły te napisy, problem z nimi taki, że zarówno napis "KONIEC" jak i "SAFIRKA" w ogóle się od siebie nie różnią. Musisz trochę poeksperymentować. A jeśli dodawać to do komiksu-horroru, to raczej nie. Gdyby napisy były czerwone, to wtedy byłyby idealne. Ale ogólny efekt wygląda świetnie. Daję 8/10. Poeksperymentuj trochę i dodaj jakieś większe zmiany, różne rodzaje tych napisów, bo idzie ci to nieźle.
Mogę cię prosić drogi skorpionie o napis "Game Over"?
_________________ Urodziłem się 9 czerwca, to wielka data gdyż wtedy pojawiła się pierwsza kreskówka z Kaczorem Donaldem. Wiele lat później urodził się Don Rosa (też 9 czerwca) wg. mnie najlepszy rysownik tego uniwersum który wprowadził w bajkę dla dzieci łzy cierpienia i prawdziwe ludzkie marzenia.
_________________ Urodziłem się 9 czerwca, to wielka data gdyż wtedy pojawiła się pierwsza kreskówka z Kaczorem Donaldem. Wiele lat później urodził się Don Rosa (też 9 czerwca) wg. mnie najlepszy rysownik tego uniwersum który wprowadził w bajkę dla dzieci łzy cierpienia i prawdziwe ludzkie marzenia.
No, coraz lepiej, widzę że zmieniasz czcionkę napisów. Staraj się też robić inny efekt, a nie przeciągnięcie w prawo tylko. Rób jakieś zawirowania, itp. Ocenę pozostawiam na 8/10, ładnie się to prezentuje, ale eksperymentuj NAPRAWDĘ dużo i prawie ze wszystkim.
Może się czepiam ale jak tworzę grę to Game over zwykle oznacza tragiczną śmierć bohatera...
1.Malujemy tło na czarno.
2.Piszemy tekst.
3.Zaznaczamy w warstwach, warstwę z naszym tekstem.
4.Klikamy Filtry na pasku i lecimy! Po kolei z każdym eksperymętujemy!
5.Po skończonej robocie polecam zrobić klkartotne mapowanie wypukłości.
Wow, to jest naprawdę świetne. Napisy razem to solidne 9/10. Tylko mam zastrzeżenia do ostatniego. Eksperymęt? W sumie nie dziwią mnie takie błędy, bo widziałem kogoś kto napisał ,,błont". Pisze się eksperyment. Doskonal te napisy, a będzie 10/10.
_________________ Piszę poprawnie po polsku.
Moja twórczość:
Zawieszone:
Asasyn Shargan - opowiadanie
Napisy bardzo dobre, ładne, estetyczne. Byłby Cud nad Wisłą gdyby nie eksperymęt. Jak taki błąd można było popełnić to ja nie wiem. przecież nawet mówimy z "-ent"!
A co do samych napisów to świetne. Osobiście uważam, że powinieneś nieco je zmieniać. Każdy powinien być inny, każdy powinien być taką nie wiem... bombą Rozumiesz, efekty graficzne różne dla każdego, można zmienić tło... opcji jest mnóstwo!
Za obrazki masz 9/10. Nie wystawię dziesiątki, bo a nuż zaczniesz walić takie "kffiatqi" w każdym zdaniu
PS. Ciekawe, jak byś sobie poradził z napisem GK. Tak, rzucam ci wyzwanie Po prostu jestem ciekaw, jak to by wyglądało.
Mam zamówienie - chciałbym napis FORTUNO, żebym mógł wstawić do podpisu, bo na razie takie blade i puste toto.
Jedna mała uwaga - chciałbym taki efekt rozmycia, jakby po bagiennym zielu, wiesz o co chodzi, nie?
Co uczynić mogę
I z kim się zbratam,
Aby to zachować,
Lodem zmrozi twoją duszę.
No więc tak - wymiary to prosiłbym 500x300.
Jeżeli chodzi o efekt to tak jak powiedziałeś.
A kolor to, oczywiście, zielony.
Co uczynić mogę
I z kim się zbratam,
Aby to zachować,
Ta pierwsza jest nawet fajna, tylko gdyby nie to, że wiem, co tu jest napisane, to bym tego nigdy nie rozczytał.
Za to druga mi się podoba, więc ją biorę.
Co uczynić mogę
I z kim się zbratam,
Aby to zachować,
No, naprawdę dobrze ci to wychodzi. Fajnie że poeksperymentowałeś trochę i różnice między tymi napisami są dość widoczne. Bałem się że wszędzie użyjesz tego efektu "wiatru" ale na szczęście się myliłem. Jedynie ten pierwszy napis FORTUNO jest bardzo niewyraźny, ale reszta jest bardzo dobra. Może nie są tak doskonałe jak obecne logo GK, ale ładne i zadowalające Daję 9/10
Pisarz, wymiary 600x500 oczywiście na czarnym tle, kolor dowolny a efekt: Game Over i gdybyś mógł zrobić jakiś nowy...
Jak zrobisz moneta i wystąpisz w podziękowaniach
Chciałbym Cię ( zauważ, że ,,Cię" jest z dużej ) prosić o obrazek, który przedstawiałby napis: ,,Death Note" .Jeślibyś się wysilił, to chciałbym żeby mieścił się na kardkę A4 (niestety nie wiem jaki to rozmiar ) .Obrazek chcę ( ,,Chcę" mówię jak lord ) aby był w stylu krwi