Wysłany: 28-06-10, 16:20 Episodes from GothicKomiksy
Witam i siemano.
Przyszła kolej na przedstawienie tego co zacząłem dzisiaj tworzyć. Jak na razie mam zaczętą tylko fabułę. Będzie to gra tworzona w RPG Makerze XP. Wydawana będzie w postaci Epizodów. Kolejne części będą ze sobą powiązane fabularnie ale przeważnie w znikomym stopniu. Inaczej mówiąc każdy będzie opowiadał inną przygodę głównego bohatera w świecie GK.
Pierwsza część epizodów nie będzie zawierać zbyt dużo głównego wątku, bardziej będzie to zapoznanie się z userami oraz z samym GK. Prosiłbym osoby, które chcą wystąpić o zrobienie swojej postaci ( http://www.geocities.jp/kurororo4/looseleaf/ ) oraz najlepiej napisanie mi na PW questa związanego z postacią. No cóż jak na razie to tyle, na pewno dodam screeny jak tylko skończę niektóre mapy.
Com widział i uczynił,
Aby stać się tym, kim jestem,
Przepełni cię zdumieniem.
Co uczynić mogę
I z kim się zbratam,
Aby to zachować,
Lodem zmrozi twoją duszę.
Tylko weź postać zapisz na dysk i wrzuć na jakiś hosting bo tak nie działa.
Już poprawiłem i jest dobrze.
Co uczynić mogę
I z kim się zbratam,
Aby to zachować,
Ty Владимир wystąpisz na 100% bo przyszedł mi do głowy pomysł na ciekawego questa zaliczającego się do wątku głównego. Przyszło mi to do głowy po zobaczeniu twojego nicku. Treści questa jak na razie nie zdradzę.
Bardzo przepraszam za małą pomyłkę, chodzi o generator postaci, jest on do wersji VX a ja potrzebuję postaci do XP więc prosiłbym o zrobienie postaci jeszcze raz przy pomocy tego generatora: http://www.geocities.jp/kurororo4/looseleaf/
_________________ Urodziłem się 9 czerwca, to wielka data gdyż wtedy pojawiła się pierwsza kreskówka z Kaczorem Donaldem. Wiele lat później urodził się Don Rosa (też 9 czerwca) wg. mnie najlepszy rysownik tego uniwersum który wprowadził w bajkę dla dzieci łzy cierpienia i prawdziwe ludzkie marzenia.
_________________ Urodziłem się 9 czerwca, to wielka data gdyż wtedy pojawiła się pierwsza kreskówka z Kaczorem Donaldem. Wiele lat później urodził się Don Rosa (też 9 czerwca) wg. mnie najlepszy rysownik tego uniwersum który wprowadził w bajkę dla dzieci łzy cierpienia i prawdziwe ludzkie marzenia.
Com widział i uczynił,
Aby stać się tym, kim jestem,
Przepełni cię zdumieniem.
Co uczynić mogę
I z kim się zbratam,
Aby to zachować,