Jest to dopiero zapowiedź mojej gry którą aktualnie tworzę w programie RPG Maker XP.
Nie będzie ona tak dobra jak gry moich poprzedników. Jest tam mało walk i dużo błędów. Jeżeli jest już walka jest ona baaaaardzo łatwa i niema w niej możliwości przegrania. Postaram się sprawić aby walki były trochę trudniejsze. Głupi jest w tej grze też brak muzyki. Zrobiłem to dlatego aby ktoś mógł wybrać własną muzykę podczas grania. Gra nie ma jakiejś konkretnej fabuły. Są to tylko zadania poboczne. Prosiłbym też o zamiejscowanie tutaj linku do hostingu który szybko i darmowo da wam ściągnąć moją gre.
Postacie Główny bohater:Tumbor
Inni:Rezo,CJ,Dawcor.Pumo,Ado,MattiR,Hos,Kastet,KZL,Darmor,E$kel i kilka innych.
Kolejna giera w RPG Makerze, za dużo tu o samej grze nie powiedziałeś. Fabuła jakaś by się przydała, nawet najbardziej absurdalna, bo same zadanka nie związane ze sobą to jakoś tak mi nie podchodzą. Zagram na pewno bo lubię gry w RPGM. A jeśli chodzi o jakiś hosting to ja polecałbym Mediafire.
Fabułą będzie lecz od początku gry związane z nią misji będzie mało. Mogę o niej powiedzieć tylko tyle że przedstawia się ona tak:
Piotr jest bardzo chory i nie ma dostępu do kompa. Jego ostatnią dolą było przekazanie władzy Wagnerowi. Jesteś nowym użytkownikiem. Gra prawdopodobnie zakończy się na powrocie Piotra_PL.Chcę też zauważyć iż większość tych których wybrałem to moderatorzy i VIP. Vipów potrzebowałem ponieważ zrobiłem archiwum SB w którym ,,owi,, Vipowie przesiadują.
Nowe Postacie Do postacie które wystąpią dołączyłem kilka innych ponieważ forum wydawało mi się puste. Są to: Xardas1,Garrador,Generał,Spiacy oraz Matis.
Jeżeli chcecie wystąpić w grze to proszę o pisaniu tutaj prośby. Proszę was też jeżeli takowa prośba pojawi się w temacie proszę pisać również o Queście
AAA to takie buty no to gites. A gra będzie robiona bardziej komediowo czy raczej przeciwnie?? No i czy to twój pierwszy projekt w RM, czy już coś tworzyłeś??
Matis Na twoje pytanie odpowiem tak. To będzie mój pierwszy ,,poważny,, projekt. Nie chodzi o typ gry. To moja pierwsza gra którą zamierzam upublicznić. Gra będzie akurat komediowa lecz nie do końca. Nie będzie misji typu. Dawaj kiełbasę albo porwę twój komiks. W tej grze większość misji to przynieś mu to i to. Odbierz komuś to i to. Oczywiście będzie kilka niespodzianek.
powodzenia sam planuje zrobić remake moralności tym razem z bardziej przemyślaną fabułą i wieloma bohaterami...
wykorzystujesz jakieś dodatkowe zasoby?
_________________ Urodziłem się 9 czerwca, to wielka data gdyż wtedy pojawiła się pierwsza kreskówka z Kaczorem Donaldem. Wiele lat później urodził się Don Rosa (też 9 czerwca) wg. mnie najlepszy rysownik tego uniwersum który wprowadził w bajkę dla dzieci łzy cierpienia i prawdziwe ludzkie marzenia.
Jeśli chodzi o GK samo w sobie to grafika jest taka sama jak w podstawowym XP
czy na przykład pozyczyłeś miasto od Kael'thasa?
_________________ Urodziłem się 9 czerwca, to wielka data gdyż wtedy pojawiła się pierwsza kreskówka z Kaczorem Donaldem. Wiele lat później urodził się Don Rosa (też 9 czerwca) wg. mnie najlepszy rysownik tego uniwersum który wprowadził w bajkę dla dzieci łzy cierpienia i prawdziwe ludzkie marzenia.