Pograłem i mnie wirusy rozwaliły. XD Znalazłem parę bugów (mało istotnych, ale...)
1. Na początku, w gildii Puma, Mikmik nie zaczął ze mną gadać i nie miałem 100 zeta. Na szczęście za drugim razem było OK.
2. Kiedy zginąłem podczas walki ze skrytobójcą, mikmik nadal walczył, i gdy on rozwalił skrytobójcę, mogłem sobie chodzić z czaszką i ładną liczbą 0 w punktach życia. Znaczy byłem martwy, ale żyłem XD
No, jak skończę gierkę to ci ocenię w tym poście.
EDIT
No, przeszedłem i konkurs i Duszę maszyny. To tak, gra ładna, dopracowana, muzyka fajna. Oprócz powyższych bugów wyłapałem też taki, że jak skończymy grać elfem i będziemy grali naszym characterem to jak pójdziemy do sali gdzie wskrzeszali Ado'o to znowu pojawiają się kwestie elfa, w stołówce pojawia się Galin i znowu wykonujemy tego samego Questa. Mógłbyś jakoś zamknąć te drzwi. Dobra, gra mimo bugów dopracowana lepsza niż G3: ZB XD. Za swój trud masz odemnie 10/10.
Nie wiem kiedy się pojawi lecz na pewno będzie więcej chodzenia po podziemiach, nowi towarzysze rozbudowanie głównego wątku i co najważniejsze pojawią się inni użytkownicy w mniej lub bardziej będą przypominać ich samych w rzeczywistości. Usprawniłem nieco pracę zdarzeń więc gra nie powinna mieć takiego samego wysypu bugów.
Mimo wszystko sądzę że trzech odsłonach się nie skończy...
_________________ Urodziłem się 9 czerwca, to wielka data gdyż wtedy pojawiła się pierwsza kreskówka z Kaczorem Donaldem. Wiele lat później urodził się Don Rosa (też 9 czerwca) wg. mnie najlepszy rysownik tego uniwersum który wprowadził w bajkę dla dzieci łzy cierpienia i prawdziwe ludzkie marzenia.
_________________ Urodziłem się 9 czerwca, to wielka data gdyż wtedy pojawiła się pierwsza kreskówka z Kaczorem Donaldem. Wiele lat później urodził się Don Rosa (też 9 czerwca) wg. mnie najlepszy rysownik tego uniwersum który wprowadził w bajkę dla dzieci łzy cierpienia i prawdziwe ludzkie marzenia.
Ostatnio zmieniony przez Archanix 13-10-09, 20:08, w całości zmieniany 1 raz
No wiec yyy nie moglem przejść tego byczka bo leczyć się mogę tylko w menu Więc za daleko nie doszłem. ale jak grając ze wszystkich części to ta część według mnie jest najgorsza(no chyba że potem było o wiele lepsze ). Puste lokacje, i ogólnie nie wiem co napisać.
Edit
pokonałem ale potem nie wiem co zrobić a z cj nie mogę gadac bo jest blad gry
Już miałem napisać z zgapiłeś z lodową panią, ale napisałeś na końcu i nie mogę tego podważyć
Gra momentami śmieszna. Ale niezbyt mi się podobała. Brzydkie lokacje, walki nie liczac z lodową panią niebyły zbyt trudne, moc piorunów archanixa wyłącza mi gre. Miałem 0 many przez cała grę ale to chyba prze achanixa , moja postać była strasznie słaba. W wielu miesjcach brak pójścia z powrotem. Powinno być zapytanie cy chcesz wejść lub coś. Napisal bym więcej ale zainstalowal mi się gears of war i ide grac