Ogłoszenie

Oscary GothicKomiksy 2012!
Zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie!

Został edytowany regulamin porad. Od dziś zezwalamy na komentarze w tym dziale.

Poprzedni temat :: Następny temat
GK: Moralność
Autor Wiadomość
Grzenia 

Monet: 9
Medale: 1

Wysłany: 26-08-09, 13:57     

Hehe troche ta gra pogięta ale na ogół jest spoko :D . Za Demko ci dam 8/10 bo niektóre rzeczy jednak mi sie nie podobały :P

Huraaaaa :D

A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie cioty, iż GothicKomiksy mają.

Kamilzot 

Wysłany: 29-08-09, 17:20     

Pograłem i mnie wirusy rozwaliły. XD Znalazłem parę bugów (mało istotnych, ale...)

1. Na początku, w gildii Puma, Mikmik nie zaczął ze mną gadać i nie miałem 100 zeta. Na szczęście za drugim razem było OK.
2. Kiedy zginąłem podczas walki ze skrytobójcą, mikmik nadal walczył, i gdy on rozwalił skrytobójcę, mogłem sobie chodzić z czaszką i ładną liczbą 0 w punktach życia. Znaczy byłem martwy, ale żyłem XD

No, jak skończę gierkę to ci ocenię w tym poście.

EDIT

No, przeszedłem i konkurs i Duszę maszyny. To tak, gra ładna, dopracowana, muzyka fajna. Oprócz powyższych bugów wyłapałem też taki, że jak skończymy grać elfem i będziemy grali naszym characterem to jak pójdziemy do sali gdzie wskrzeszali Ado'o to znowu pojawiają się kwestie elfa, w stołówce pojawia się Galin i znowu wykonujemy tego samego Questa. Mógłbyś jakoś zamknąć te drzwi. Dobra, gra mimo bugów dopracowana lepsza niż G3: ZB XD. Za swój trud masz odemnie 10/10.

10/10

Ktoś poniżej nabazgrał:

Nowe komiksy, brak czasu i inne pierdoły

Z trudem to odczytałeś

Archanix 

Monet: 1

Wysłany: 24-09-09, 18:50     

Aktualnie powoli tworzę trzecią cześć...

Nie wiem kiedy się pojawi lecz na pewno będzie więcej chodzenia po podziemiach, nowi towarzysze rozbudowanie głównego wątku i co najważniejsze pojawią się inni użytkownicy w mniej lub bardziej będą przypominać ich samych w rzeczywistości. Usprawniłem nieco pracę zdarzeń więc gra nie powinna mieć takiego samego wysypu bugów.

Mimo wszystko sądzę że trzech odsłonach się nie skończy...
Urodziłem się 9 czerwca, to wielka data gdyż wtedy pojawiła się pierwsza kreskówka z Kaczorem Donaldem. Wiele lat później urodził się Don Rosa (też 9 czerwca) wg. mnie najlepszy rysownik tego uniwersum który wprowadził w bajkę dla dzieci łzy cierpienia i prawdziwe ludzkie marzenia.

Archanix 

Wysłany: 12-10-09, 16:34     

niezaktualizowana wersja 3 cz
http://rapidshare.com/fil...g__ady.exe.html
http://www.filefactory.co...zka_Zag_ady_exe
czas skończyć to co zacząłem...
Urodziłem się 9 czerwca, to wielka data gdyż wtedy pojawiła się pierwsza kreskówka z Kaczorem Donaldem. Wiele lat później urodził się Don Rosa (też 9 czerwca) wg. mnie najlepszy rysownik tego uniwersum który wprowadził w bajkę dla dzieci łzy cierpienia i prawdziwe ludzkie marzenia.

Ostatnio zmieniony przez Archanix 13-10-09, 20:08, w całości zmieniany 1 raz  

Kael'thas 
Władca Pustki

Medale: 2
Warn: 1/4

Wysłany: 13-10-09, 13:36     

No wiec yyy nie moglem przejść tego byczka bo leczyć się mogę tylko w menu :( Więc za daleko nie doszłem. ale jak grając ze wszystkich części to ta część według mnie jest najgorsza(no chyba że potem było o wiele lepsze xD ). Puste lokacje, i ogólnie nie wiem co napisać. xD

Edit
pokonałem ale potem nie wiem co zrobić a z cj nie mogę gadac bo jest blad gry

Archanix 

Wysłany: 13-10-09, 20:04     

Emm W głównym holu jest źródełko które nas leczy... (swoja droga powinno tylko manę przywracać)

Jaki bug jest w rozmowie z CJ?

[edit]

Poprawię błędy i uzupełnię luki w scenariuszu poprawię lokacje itd...
Tylko proszę o dokładna listę...

[edit2]
http://www.filefactory.co...zka_Zag_ady_exe
http://rapidshare.com/fil...g__ady.exe.html

Kael'thas 
Władca Pustki

Medale: 2
Warn: 1/4

Wysłany: 21-10-09, 12:37     

Już miałem napisać z zgapiłeś z lodową panią, ale napisałeś na końcu i nie mogę tego podważyć xD

Gra momentami śmieszna. Ale niezbyt mi się podobała. Brzydkie lokacje, walki nie liczac z lodową panią niebyły zbyt trudne, moc piorunów archanixa wyłącza mi gre. Miałem 0 many przez cała grę ale to chyba prze achanixa xD , moja postać była strasznie słaba. W wielu miesjcach brak pójścia z powrotem. Powinno być zapytanie cy chcesz wejść lub coś. Napisal bym więcej ale zainstalowal mi się gears of war i ide grac xD

Archanix 

Wysłany: 24-11-09, 15:04     

http://chomikuj.pl/Mikusikex/

kolejny link

Odpowiedz do tematu