Oto rysunki przedstawiające... Nas Wiele gaf na forum, avki, sygnatury a czasem same nicki w połączeniu z nudą dały te oto dzieła sztuki
To tylko parodia. Nie bierzcie tego do siebie, wszyscy powinni mieć dobrą zabawę
Dobra, słowa wyjaśnienia:
1. Niby poeta, a tylko mu gry w głowie
2. Zawsze gadają na SB, a potem się kłócą, który SPAMuje
3. Wiadomo XD
4. No cóż, ty[KzL] coś tam umiesz, PCH jest maniakiem, a Pumo sparodiował podpis PCH
5. Nieraz się śmialiśmy na SB, że Wagner jest wszechmocny... XD To taki hołd, bo dużo pracuje nad forum
6. Stare ale jare
7. Też stare(żeby nie było, że to plagiat komiksu Pumo ), ale jakoś to jest... fajne XD
8. Vesten i Rezo na 100% wiedzą o co chodzi - była mała afera... No i jego avek i pole "skąd" - to człowiek, czy pies? XD
9. Niedawno jeszcze pisałem dłuuuugie monologi - skończyło się na tym pytaniu XD
10. Bardziej jego nick(i błędy ort.), ale również "rycina na zamówienie".
11. Jego pasja do modowania i częste pytania/odpowiedzi w tych sprawach... Trafił do kuchni XD
12. M&M's.... No cóż, to hcyba jedyne, co można w nim sparodiować XD Ale przyznajcie, chomik narysowany przez Chocolate jest "słit"
13. No cóż, Statua Wolności XD Komiks wybrany jako Basket & Wigo ze względu właśnie na to nawiązanie - Statua Piotra Wolnego
Narysowała moja siostra (która często ukrywa się pod nickiem Chocolate). Na razie tyle - ale może być tego więcej. Postarajcie się i zróbcie jakieś głupstwo XD
_________________ Jako że wszyscy umieszczają w podpisach linki do swoich BatellKinght'ów(itp.), zrobionych komiksów, ja tego(na razie) nie zrobię.
A ty się tak nie interesuj i nie czytaj każdego napotkanego podpisu!
Miłego dnia życzę.
Ostatnio zmieniony przez VchrisV 06-12-09, 18:17, w całości zmieniany 2 razy
Wszystkie są bardzo dobre, ale najbardziej urzekła mnie karykatura Wagnera - Genialne A co do mojej własne - to przecież miała być wizja mnie w krzywym zwierciadle, a nie "cala prawda o Spiacym!" Czekam na drugą sesję
Nieno, zajefajne XD "Muszę znaleźć TLKedit do NWN1 żeby zrobić pomidorówkę" XD Wagner czy reszta też fajni Co tu dużo mówić, zrób o innych jeszcze np. Darmor
Pzdr. Dla czekoladki
PS. Mastercook rlz! XD
_________________ "Śmierć, Zemsta i Furia to trzy podstawowe składniki Chaosu"
I believe i am pie!
Ej, ale to ja jestem prawdziwym panem Spania a nie Śpioch! Taka jest wola mojego nauczyciela od fizyki! Teraz na poważnie: ze wszystkich najlepszy Garrador oraz Rezo Reszta taka sobie. No, a ponieważ jestem dysgrafem - to daję duże brawa dla pani Czekoladki! Rysunki są rzeczywiście nieźle wykonane.
Podobają mi się! Fajne to
1. Gramy w chińczyka? Oczywiście XD
2. Drugie jakoś tak oderwane, ale może być.
3. Pupa pupa pupa XD Pamiętam to XD
4. Najlepsze XD Ale bardziej pasowałoby mi to, że ja trzymam to wiosło, a Pumo ma gitarę.
5. Nie rozumiem?
6. Kael i Baśka... Wiadomo.
7. Mocne. No Mercy.
8. Nie rozumiem. Znowu XD
9. Może być.
10. Może być.
11. Ten tylko NWN XD
12. XD Dobre.
13. Może być XD
Ogólnie: bardzo fajne rysunki. Te karykatury są śmieszne, ale i ładnie narysowane XD Ocena to 9/10!
I zachęcam do zrobienia komiksu rysowanego o GK, ale z fabułą
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Dobra, słowa wyjaśnienia:
1. Niby poeta, a tylko mu gry w głowie
2. Zawsze gadają na SB, a potem się kłócą, który SPAMuje
3. Wiadomo XD
4. No cóż, ty coś tam umiesz, PCH jest maniakiem, a Pumo sparodiował podpis PCH
5. Nieraz się śmialiśmy na SB, że Wagner jest wszechmocny... XD To taki hołd, bo dużo pracuje nad forum
6. Stare ale jare
7. Też stare(żeby nie było, że to plagiat komiksu Pumo ), ale jakoś to jest... fajne XD
8. Vesten i Rezo na 100% wiedzą o co chodzi - była mała afera... No i jego avek i pole "skąd" - to człowiek, czy pies? XD
9. Niedawno jeszcze pisałem dłuuuugie monologi - skończyło się na tym pytaniu XD
10. Bardziej jego nick(i błędy ort.), ale również "rycina na zamówienie".
11. Jego pasja do modowania i częste pytania/odpowiedzi w tych sprawach... Trafił do kuchni XD
12. M&M's.... No cóż, to hcyba jedyne, co można w nim sparodiować XD Ale przyznajcie, chomik narysowany przez Chocolate jest "słit"
13. No cóż, Statua Wolności XD Komiks wybrany jako Basket & Wigo ze względu właśnie na to nawiązanie - Statua Piotra Wolnego
Jeśli nie strzeliliście czegoś głupiego(a chcecie obrazek), piszcie na PW - ale i tak przerobimy to na swoje
_________________ Jako że wszyscy umieszczają w podpisach linki do swoich BatellKinght'ów(itp.), zrobionych komiksów, ja tego(na razie) nie zrobię.
A ty się tak nie interesuj i nie czytaj każdego napotkanego podpisu!
Miłego dnia życzę.
Przekaż Chocolate, że to bardzo dobra kreska. Nie jest jeszcze wyrobiona, ale jeśli będzie dużo ćwiczyć to... nie wiem co jeszcze będziemy tu oglądać . Przy okazji napisz ile ma lat (i analogicznie czasu na wprawę ).
Rysunki są... cholera, przecież poprzedni akapit o tym mówi. No ale nieistotne. Tak sobie oglądając... pomyślałem o... KOMIKSIE! Tak. To forum z tradycjami! Komiksy! Niech Twoja siostra rysuje komiksy... może dwa na rok? Albo jeden... na urodziny forum? Skoro ma swoje własne wizje o GK, nie będąc na nim zarejstrowana... sami chyba rozumiecie.
Niech Chocolate przemyśli ten pomysł. Osobiście mam nadzieję, że się zgodzi na coś takiego.
_________________ http://myplay.com/video-player/michael-jackson
Każdy fan (oraz nie fan) Króla, bezpretensjonalnie musi wejść na tę stronę.
"Nazywam się Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy. Żyję na tym świecie czterysta dwadzieścia osiem lat według waszego rachunku, sześćset czterdzieści dwa lata według rachuby elfów. Jestem potomkiem rozbitków, nieszczęsnych istot uwięzionych wśród was po kataklizmie, który wy nazywacie Koniunkcją Sfer. Uchodzę, delikatnie mówiąc, za potwora. Za krwiożercze monstrum. "
No, zgadzam się z Regisem. Na pewno świetnie by twojej siostrze wyszły komiksy . Ale po za tym to rysunki są naprawdę fajne. Taka charakterystyczna kreska, i wszystkie śmieszne. Najbardziej to mnie rozbawił Wagner i Piotr .
Takie karykatury to świetny pomysł, najfajniejsza (poza tą z wiosłami oczywiście) była ta z Ado'o XD Powaliło mnie po prostu XD Zresztą, to z Rezo też było fajne Trudno ocenić wszystkie, ale chyba 9/10 będzie dobrą oceną, bo znalazło się kilka takich średniaków
To jest genialne. Zazdroszczę tym którzy umieją rysować tak ładnie. A pomysły i przedstawienie niczego sobie. Czekam na kolejne karykatury.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
No no...bardzo interesujący pomysł . Było kilka fajnych, niektóre były lepsze inne gorsze, ale ogólnie każda z nich ma taki fajny klimat. Nie będę wymieniał które mi się podobały bardziej, a które mniej bo naprawdę wszystkie są fajne. Dam ci 10/10 bo pomysł jest naprawdę genialny, a i karykatury są wykonane naprawdę extra! Oby więcej .
Chociaż sam bym tak nie narysował to wykonanie mi się nie podoba , ale pomysł jest po prostu genialny najbardziej podobał mi się rysunek z MM'em i Śpiącym .
Moja ocena to 9/10
Ekhem... Oświadczam wszem i wobec, że niestety jak na razie nie mam zbyt wiele pomysłów na następne rysunki .
Ale pomyślałam, że jeśli to mają być karykatury użytkowników forum, to może wy macie jakieś pomysły? Bardzo bym się cieszyła z waszych koncepcji, czy to na siebie samych, czy na kolegów.
I jeśli ktoś ma jakąś 'wizję', to błagam - ślijcie na PW. XD
_________________ "Jeśli jesteś za słaby, by się zabić, nie jesteś godzien, by żyć. Zabij się."
Hehe fajne! Może trochę takie proste, ale ładne w każdym razie. Lubię wszystko co jest związane z GothicKomiksy, dlatego postawię 6/6. Zdecydowanie najlepsze z chomikami.