Realizm no ciekawe , najbardziej realistyczny jest ten cowboy z jednym okiem. A te cienie no po prostu miodzio , fajnie jeszcze wyglądają ręce , tak jakby kości w nich nie było tylko same mięśnie . A tak serio to nie jest aż tak źle , co prawda nie podoba mi się to za bardzo no ale wiem że sam bym lepiej nie narysował . Twoją oceną jest: 6/10
Hehe, cienie są nawet spoko, i tył postaci jest lepszy niż przód tam dalej... Gośc dalej ma takie dziwne ręce. Cóż, w rysunkach nie ma wielu żeczy do oceny, no ale i tak dam ci 7/10. Popracuj trochę
Cóż...także nie mam talentu malarskiego, ale myślę że nawet ja bym to lepiej narysował . Sorry, ale uważam iż praca kompletnie ci nie wyszła. Nie jestem w stanie dać oceny za to...Rysuj dalej, ale proszę...nie dawaj już więcej tego typu prac...
Ado'o, nienawidzę jak mylisz rysowanie z malowaniem Ale przejdźmy do pracy...
No cóż, do najlepszych nie należy. Perspektywa zawalona, proporcje zawalone, cienie też (pierwszy raz widzę że cień zaczyna się przed kimś). Jak chcesz dalej rysować to najlepiej ćwicz przerysowując inne prace (najlepiej ołówkiem albo cienkopisem bo długopis to cienka rzecz ), a na pewno szybko się polepszysz A za twoją pracę... 2/10 Bo mogło być gorzej Zresztą nie trzeba talentu żeby rysować, a chęci
Zwróćcie uwagę na napis "Dzieci bawiące się w kowbojów"
A po za tym to praca jest cienka. Najgorsze są te cienie i koleś z jednym okiem (?). Jedynie co ci dobrze wyszło to...spodnie . Cóż, na rysowaniu się nie znam, ale na ocenianiu rysunków już prędzej i wystawiam ci te... 4/10.
Jestem z siebie dumny XD. Moja pierwsza amatorska PRACA, oczywiście jak się nie trudno domyślić ja tylko dodałem efekty i zrobiłem (jakby to nazwać...), o tak jak się w Gimpie robi szkic to ja nie zrobiłem jednego kroku . Ale efekt dodane w Photoscape.
- Też sobie zrobię tapetę! - powiedziałem i wziąłem się do pracy.
Po kilku minutach zmagań z Photoshopem wyszło mi coś takiego:
http://zapodaj.net/bab685f7a1a4.jpg.html
Może i nic szczególnego, ale wdłg mnie fajnie wygląda
Następnym razem zrobię coś bardziej skomplikowanego
Żepcio...moim zdaniem już lepiej wyglądało bez tego dodatkowego efektu. Tym razem 7+/10.
A Spiacy...no fakt ładna praca, ale nie na tapetę, chociaż kto co lubi, ale taka przygnębiająca trochę . Ale fakt faktem jest fajna masz 8/10.
Witajcie w drugim odcinku mojego nowego, cotygodniowego programu pt. "Spiacy i Plastyka!"
Dzisiaj zaprezentuję wam moją pracę, której tematem przewodnim miał być "Jesienny pejzaż"...
Tak mi się nudziło, że zrobiłem kolejną rzecz. A raczej "stworzyłem" (ładniej brzmi).
A oto... UFO's Head:
http://zapodaj.net/ae4b6f6408e1.jpg.html
Obiektywne i subiektywne oceny mile widziane .
_________________ http://myplay.com/video-player/michael-jackson
Każdy fan (oraz nie fan) Króla, bezpretensjonalnie musi wejść na tę stronę.
"Nazywam się Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy. Żyję na tym świecie czterysta dwadzieścia osiem lat według waszego rachunku, sześćset czterdzieści dwa lata według rachuby elfów. Jestem potomkiem rozbitków, nieszczęsnych istot uwięzionych wśród was po kataklizmie, który wy nazywacie Koniunkcją Sfer. Uchodzę, delikatnie mówiąc, za potwora. Za krwiożercze monstrum. "
Jak wracam ze szkoły zawsze widzę Wawel (ciekawe jakby wyglądało jego oblężenie w współczesnych czasach...
Jeśli chodzi o Ufo to bardziej mi przypomina płynącą substancję...
Nie oceniam takich prac bo moje zasługują na oceny 0/10...
Więc jak tu się odzywać w czymś o czym nie mam pojęcia...
_________________ Urodziłem się 9 czerwca, to wielka data gdyż wtedy pojawiła się pierwsza kreskówka z Kaczorem Donaldem. Wiele lat później urodził się Don Rosa (też 9 czerwca) wg. mnie najlepszy rysownik tego uniwersum który wprowadził w bajkę dla dzieci łzy cierpienia i prawdziwe ludzkie marzenia.
"Nazywam się Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy. Żyję na tym świecie czterysta dwadzieścia osiem lat według waszego rachunku, sześćset czterdzieści dwa lata według rachuby elfów. Jestem potomkiem rozbitków, nieszczęsnych istot uwięzionych wśród was po kataklizmie, który wy nazywacie Koniunkcją Sfer. Uchodzę, delikatnie mówiąc, za potwora. Za krwiożercze monstrum. "
No Regis, jeśli to Twoja robota z tym efektem skroplenia, fali itd. to naprawdę 10/10! Sam bym sobie takiej nie ustawił, bo lubię bardziej stonowane kolory, ale efekty są najprawdę ten teges! Jak możesz po pokaż rendery, z których korzystałeś
Jeśli przez render masz na myśli obraz oryginalny, który posłużył mi do kreacji tego Head'a, to proszę bardzo:
http://ifotos.pl/zobacz/rsewas.JPG
A jeśli chodzi Ci o coś innego... to powiedz (nie wiem co znaczy "render" ).
Odświeżam nieco temat pokazując wam co nabazgrałem wczoraj Oto mój rysuneczek Jokera, trochę zawaliłem proporcje ręki ale uważam że wyszedł całkiem nieźle.
Zacznę od twarzy. Trochę dziwnie wielka, ale może być. Sam bym lepiej nie narysował.
Teraz ręce Kciuk jest odłączony od ręki czy przyszyty? Ciekawe... Garniturek może być Łap 8/10
_________________ Gdy wy stawiacie 10/10, ja próbuje wyciągnąć na 7/10.
Niech żyje energia atomowa!
Kupcie mi na urodziny pierogi. Ucieszę się. Loris chce na urodziny nowe łożysko.
Dla mnie bomba. Joker nieźle ci wyszedł, jest szyderczy uśmiech? Jest. Ogólnie wyraz twarzy jest kozacki. No tylko widać wyraźną dysproporcję, dyńka jest wyraźnie większa od reszta ciała, za co trochę ujmuję. Więc ogólnie daję 9/10 bo ta dysproporcja jest zbyt wyraźna, ale reszta robi wrażenie, zarówno cienie jak i sama kreska.