Wysłany: 25-06-08, 12:46 Prace Graficzne (Paint, Gimp, Photoshop itp.)
Drodzy moi
Ten temat Powstał po to, aby ograniczyć zaśmiecanie Tematu 2D. Tutaj każdy z was wkleja swoje prace wykonane w edytorach graficznych (np: photoshop). 2D JEST TEMATEM DO TEKSTUR! TUTAJ RYSUNKI I PRACE GRAFICZNE!!! Wszyscy zrozumieli?
pozdrawiam
Dodam jeszcze coś od siebie. Zabronione jest wrzucanie prac na kilka sekund. Takie coś może zrobić sześciolatek. Pokażcie, że macie klasę, a nie paintówy na 5min! -Rynezian
Chłopcze, jak dajesz coś do oceny, to się potem nie rzucaj. Ja także daję 1/10 - brzydkie toto i wogóle straszy kreskami. To że nie zrobiłem czegoś takiego, nie znaczy, że nie mogę subektywnie do siebie ocenić
hmm... Rasly, twój rysunek taki przeciętny, zbyt kanciasty i totalny brak jakiegokolwiek cieniowania, ale widać, że się starałeś , sobiście nie lubię DB, ale mnie to nie przeszkadza, że narysowałeś właśnie postać z DB, a ocenka to takie 5/10 czyli fifty/fifty
Danek000, najpierw powiedz co jest twoją pracą, bo nie wiem co ocenić
Mi się pracka xxxl podoba jednak, żeczywiście efekt strasznie nie równy ;/ Krzywe to takie, jakby był z jakieś modeliny, nie najgorsze, ale i nie dobre 6/10.
Danek - Fajne, jednak z tego po przyjrzeniu się obrazkowi z któego to zrobiłeś, a po skończonej pracy, raczej chyba nietrudno było to zrobić?
Rasly - Nie lubie Anime, Dragon Piłek (bull - Ball - Piłka) i tym podobne, tym samym daje 1/10, bo mi się nie podoba...
Wow...Danek niezłe prace . Nie będę oceniał wszystkich po kolei bo za dużo to zajmie, ale chcę wyróżnić Simbe i Ryu z StreetFightera. Te 2 pracki bardzo mi przypadły do gustu. Cóż tak w skrócie to za wszystkie 10/10 .
No to tak:
-Rasly:twoja praca nie przypadła mi do gustu ocena to 1/10
-xxxl:twoja praca również mi się nie podoba 2/10
-Danek000: pierwsza praca taka sobie 7/10 , ale to pozostałe to ... 10/10
Mój Rysunek, Nie było to coś dla mnie najtrudniejszego, bo rysuje bardzo dobrze Zajeła mi ta pracka z... Godzinę? nie więcej.
To tylko taka pracka dla Evempire'a bym był tam jakims kolesiem do rysowania modeli itp w jego modzie i to byl taki test, no więc... Postanowiłem, że dodam ten rysunek tutaj!
No no...powiem że całkiem nieźle . Tylko cholernie krzywo wyszedł ci ten miecz w prawej dłoni. No cóż, ale jeżeli to jest tak na próbę to czekam na jakiś rysunek który wykonasz starannie . Ocena 9/10...
Nom, ogolnie prawa ręka mi średnio wyszła ;p Ale Evempire'a był pod wrażeniem, zaś ja najbardziej jestem dumny z twarzy Bo ogolnie twarz to moja najslabsza strona gdy rysuje Człowieka.. lub w tym przypadku Demona XD
Według mnie to słabo wyszło Nie narysował bym lepszego XD ale za fajaie to nie wygląda A ta ręka strasznie wyszła Widziałem o wiele lepsze prace od tego A ocena 4/10
Stary, ale on ma 12lat! Jeżeli teraz rysuje tak to za parę lat może rysować komiksy ! Oczywiście jeszcze chęci się liczą, ale dobra nie jestem Adwokatem .
A więc ocenie tera te obrazki:
* Rasly: Obrazek kwadratowy i takim tam blee... Ocenka 1/10.
* Denek000: Ten pierwszy obrazek wyszedł całkiem całkiem więc ocenka 9/10, a reszta obrazków zasługuje na 10/10
* xxxl: Praca twoja jest, że tak powiem do kitu. Wszystko w pańcie, zero jakiś tam rzeczy dodanych Ocenka 1/10.
* MM: Fajny rysunek. Wyszedł ci całkiem dobrze. Ja przestałem już rysować ponad 2 lata temu . A ocenka za obrazek wynosi 8/10
MiltenMichal ja raczej na rysunkach sie nie znam ale te skaly wygladaje strasznie realistyczne wiec wedlug mnie naprawde dobra robota!Ja bym tak nie potrafil XD
WoW MM jestem pod wrażeniem , zwłaszcza ta druga praca jest super! Bardzo realistycznie ci to wyszło
Ocena za 1 rysunek to: 8/10
Ocena za 2 rysunek to 10/10