Witam po tym jak mój komputer został sformatowany, i straciłem wszystkie pliki z grą moją tworzoną. żeby was nie zasmucać (Taa bo ktoś z tego powodu był smutny)
Zacząłem tworzyć inny projekt w RPG MAKER VX. Nie wiem czy jest lepszy ale taką mam nadzieje.
Coś o grze
Gra opowiada losy GK bla bla bla bla bla.
A tak na serio
Gk niegdyś wspaniałe społeczeństwo popada chaos. Powstaje organizacja mająca na celu zniszczenie do końca gk. W społeczeństwie znajdują się też laboratoria w których przeprowadzane są eksperymenty o których mało kto co wie, i o tych laboratoriach jest większość tej gry.
W grze będą występowały 7 postaci z czego czwórkę poznacie w demie.
Profesje
Mieszaniec(magia leczenia i żywiołów,atak)
Wojownik(atak, dwie bronie)
Biały mag(magia leczenia i wspomagania)
Czarny mag(magia znisczenia i żywołów)
Dragon(atak(włócznia), magia żywiołów)
Sumoner(przyzywanie)
Kostuch(klątwy i magia śmierci).
W grze jest tylko jedna droga wyboru przejścia gry.
Zapis gry jest możliwy w tylko niektórych miejscach gry.
Nauka umiejętności będzie polegała na zbieraniu materi(mieszaniec). czytniu książek(biały,czarny mag) lekcji od nauczycieli(wojownik,dragon) znajdowaniu/pokonywaniu/kupowaniu summonów(sumoner) a także przez odprawianie rytuałów(kostuch).
Każda profesja ma wybraną broń i żadna inna profesja jej użyć nie może.
Ta gra a raczej jej Demo jest 100 razy lepsze od poprzedniego Najlepszy tekst był strażnika Nie spamowac, nie karmić CJ XD XD XD XD XD No myslalem ze padne jak to przeczytalem Klotnia Generala i Indiany o dziewczyne tez byla super Sorry Indiana ale pomoglem Generalowi Potem jak Lestek mowil ze tylko CJ wyszedl z tego zywy ale z urazem glowy i sie zmienil XD Niezle bylo to: Zostawilem zelazko na gazie i jestem hardkorem Przez hardkora lto latalem szybko Cj najlepszy zaczal sie smiac i uciekl a General potem: Jak go spotkam to mu... XD XD XD 10/10
Już się biorę do testowania... (mam dziwne wrażenie że nie wiem ile bym się starał i tak będziesz ode mnie lepszy we wszystkim!)
Swoją drogą może dasz temu jakiś tytuł bo gier o GK jest naprawdę wiele
_________________ Urodziłem się 9 czerwca, to wielka data gdyż wtedy pojawiła się pierwsza kreskówka z Kaczorem Donaldem. Wiele lat później urodził się Don Rosa (też 9 czerwca) wg. mnie najlepszy rysownik tego uniwersum który wprowadził w bajkę dla dzieci łzy cierpienia i prawdziwe ludzkie marzenia.
Kael, szalejesz, kolejna gra w RPG Makerze która zajmuje 0.o 0.o 37MB
Wiesz, mam prawo się obrazić, bo nie wstawiłeś mnie do gry. Ale "odfocham" się, jak zrobisz następną część tej gry, Z MOIM udziałem Co do gry to jest strasznie fajna, dialogi i teksty są bajeranckie, nom rzeczywiście szalejesz :p
Ostatnio zmieniony przez Karlos_Is_Back 13-10-09, 07:00, w całości zmieniany 1 raz
*płacze* lepsze to od mojej gry... mojej perełki ...
10/10 należy ci się jak nigdy!
A może tytuł w cudzysłowie?
_________________ Urodziłem się 9 czerwca, to wielka data gdyż wtedy pojawiła się pierwsza kreskówka z Kaczorem Donaldem. Wiele lat później urodził się Don Rosa (też 9 czerwca) wg. mnie najlepszy rysownik tego uniwersum który wprowadził w bajkę dla dzieci łzy cierpienia i prawdziwe ludzkie marzenia.
Kamilu z Lasu, nie obrażam się. Sam też pomogłem mojemu bratu XD. A co do gry jest super-hiper-bajerancka XD. Nie ma co, czekam na fullversion.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Poczatek byl wg. kiepski, przejedzony itd. , jednak potem bylo lepiej, no humor powiedzmy, ze zalezy juz od osoby, ale poniewaz ja humor jednak mam wciaz po czesci z przedszkola, to mi sie tam wiekszosc podobalo Jedynie DOPRACUJ ten poczatek, bo jest zbyt obcykany, reszta niech se bedzie jak teraz
To demo jest dużo lepsze od tamtego. Padłem jak wpadł CJ, i ten chińczyk rozbierany też był dobry. :D A ja chyba za niedługo zacznę robić swoją gierkę. Aha ocena: 10/10