Tak. Wszyscy (prawie) chwalą się swoimi bohomazami to i ja się przyłączę.
Na początek ostrzegam (Indianę na ten przykład) że moje rysunki są w stylu manga.
Kurcze, też muszę poświęcić kilka chwil mojego wolnego czasu na naukę takiego mangowatego stylu rysowania
Wyszło ci to całkiem nieźle, chociaż na pierwszy rzut oka widać że dopiero zaczynasz zabawę z z tą formą sztuki. Rysunki (wszystkie trzy) ocenię na 9/10
No masz talent! Ja sam prawidlowo kólka zrobić nie umiem , więc takie rzeczy tym bardziej mi się podobają. Muszę poćwiczyć... po prostu muszę Pierwszy 9/10, drugi 8/10 a za trzeci znów 9/10.
Safirka, przecież on napisał że wszystkie są w stylu manga, a kreska anime=manga
Co do rysunków to są niezłe, ale wyglądają mimo wszystko tak, jakbyś dopiero co zaczął Cóż mogę rzec, sam jestem beztalenciem jeśli chodzi o rysunek więc szczerze cię podziwiam, obyś został jak najlepszym rysownikiem!
Btw. pierwsza twarz bez okularów wyglądałaby lepiej
Nie pozostaje mi zrobić nic innego jak dodać tu portrecik mojej postaci do sesji RPG.
Oto Yakazaki Meguzu, wersja postaci 3:
We wcześniejszych wersjach Yakazaki pojawiał się jako postać z fantasy Teraz to zwykły japoński nastolatek. No... prawie
Powiem to tak, nie nawidzę mangi, tak samo jak i mój brat . Ale nie będę się z tobą sprzeczać, bo jednak są to dobre rysunki. Pierwszy, drugi i trzeci, nie są perfekcyjne, widać linie pomocniczne, to jednak ostatni robi wrażenie. Za całość mogę ci wystawić 7/10.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Cóż, ja sam rysuję od dość dawna, i znam się trochę na rzeczy. Rysunki są niezłe, choć nie lubię tego stylu, ale tu nie chodzi o to co kto lubi. Ogólnie za 3 pierwsze mogę dać 6/10, a za 4 8/10.
Twoje postacie są sztuczne... stoją i się gapią jak ten słup soli...
Z mojej szkoły pewna dziewczyna... wygląda jak z mangi... robi rysunki jak z mangi.
Zaraz ci podam stronę, niestety strona to... nasza-klasa.pl . Mówię ci, dziewczyna mangi normalnie [;
http://nk.pl/#profile/12449939/gallery <--- Tutaj jest strona do niej. Wszystkie rysunki były robione ołówkiem. Jeżeli nie masz konta na nk, to dam ci lika linków.