Zły dział. Rysunek Starkillera fajny, ładnie ci wyszedł. Fajnie miecz zrobiony. Postać ci wyszła dużo gorzej. Taki jakiś kanciasty. Bluza nie wyszła... tak na 4/10. Starkiller za to na 8/10 się załapał. Mam nadzieję, że rozwiniesz swoje rysunki.
_________________ Piszę poprawnie po polsku.
Moja twórczość:
Zawieszone:
Asasyn Shargan - opowiadanie
No dobra zacznę od tych stojących pedałów z tą "01" na bluzie. To nie są jakieś perfekcyjne rysunku. Trochę mają te niepoporcjonalne ramiona. Gdyby nie to że to są te same osobo, to bym w życiu się nie domyślił, że to są te same osoby Najlepszy jest ten guzik, który chyba podtrzymuje całe spodnie, aby się nie rozerwały na pół . 5/10
Ten Dżedaj Knajt już ci lepiej wyszedł. Tylko tak go ustawiłeś że za każdym razem, gdy chcę zobaczyć go, to muszę przechylać głowę, a to nie wygodne. Trochę te pazury ma dziwne, ale grut że dobrze jest. 7/10.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.