Wysłany: 05-07-10, 20:49 Utwór pt: ,,Miłość Do Gothic'a ''
Uuu...Komikssy...Bez ciebie to... Miłosz, tak !
Miłość do hip-hopu nie zginie, Gk z tego trochę [po]słynie
Trochę polotu, gdzie miłość do hip-hopu?
W sercu, w rytm jego łomotu
Kto tu, co tu, czego szuka?
Hipu-hopu puk-puk-puka
Jest ktoś w domu? tak, już otwieram
U boku mam Karika,kto mi tera fika ?
Plony zbiera, ten kto zasieje
Gothicki hip-hop, Komiksowe nadzieje
Kto z tego się śmieje musi być wariatem
Komiksy, ahh... na zawsze, a zatem
Kto z tego się śmieje musi być wariatem !!!
Ref:
Siedzę razem z Gwizdkiem, gramy w pokera.
Przegrywam szósty raz, coś się we mnie wzbiera.
Nie wiem co powiedzieć, mówię mu wygrałeś.
Chociaż w myślach kłębi się "ale mnie rozje**łeś".
Uuu...Komikssy...No z wami to... Miłosz, pa !
_________________ czytaj mój opis w profilu!
Ostatnio zmieniony przez Miłosz 24-07-10, 10:45, w całości zmieniany 3 razy
"Nie rozumiem ludzi, co nie rozumieją hip-hopu w Polsce, bo tylko młodzież rozumie."
A tak naprawdę, to ja nie mogę znieść jak w radiu / w telewizji / w necie leci hip-hop. Więc chyba wiesz co myślę o tym tekscie.
A co do tej ankiet, to mówię stanowcze nie. Wystarczy, że mamy maniakalnych oglądaczy anime, więc robienie kolejnych tematów i dyskusji na temat tego gatunku muzyki. Sama nazwa forum wskazuje co jest naszym priorytetem. Dodawanie kolejnych wątków tematycznych, spowoduje że nasza strona będzie wielotematyczna. Niby nutka hip-hopu, która nic nie zagrozi. Potem fani rocka i metalu, też będą żądać, tego samego co ty. Potem zgłoszą się słuchacze muzyki klasycznej, POPu, Reggae, Jazzu i jeszcze innych stylów. Potem zacznie się konkurencja, czyja muza jest lepsza, aż w końcu zamiast GK, GM - (Gniotna Muzyka).
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Cóż kolego. Tak się składa że większość z nas słucha metalu, co czasem widać w avkach i na SB. Jeśli chodzi o ten tekst... To nawet może być. Nagraj piosenkę to pogadamy dalej.
Dobra, jestem, więc jest nawet nieźle. No cóż. Lekkie umuzycznienie forum nie jest złe, ale, jak to już wspomniano, odezwą się fani metalu i będziemy mieli mały burdel Potem dojdzie pop, rock, klasyka, reggae i wtedy to już nie będzie burdel a cały Amsterdam! No, ale o jedną piosenkę narazie nie ma się co wykłócać. Gorzej, jak za tobą pójdą inni, równie fachowi w muzyce. Potem to nagrają i możemy nawet płyte zrobić: "GK Songs".
A co do twojego śpiewu: nie lubię słuchać amatorów. Już Bieber mi wystarczy Za wszystkie czasy, Może zrób od razu teledysk?
Podsumowując, jestem na TAK, ale, i tu apel do innych, jesteśmy od komiksów, filmów i od biedy opowiadań. No i moddingu. Takie coś może być miłym umilaczem, ale nie przesadzajmy!
Dobra, jestem, więc jest nawet nieźle. No cóż. Lekkie umuzycznienie forum nie jest złe, ale, jak to już wspomniano, odezwą się fani metalu i będziemy mieli mały burdel Potem dojdzie pop, rock, klasyka, reggae i wtedy to już nie będzie burdel a cały Amsterdam!
Zła wiadomość. Fani Rocka już się odezwali To znaczy ja. Tekst jest fajny ale mój target to Rock i Grunge
"Mów co chcesz, ale Zafina to najzajebistsza laska w tekkenie" - ja
"Ill take their fucking heads! - Trivium
Zajrzyj na mój profil do autobiografii żeby zobaczyć moje komiksy ;]
Młosz, jesteś wielki. W końcu ktoś zrobił HH na tym forum. Weź no mnie tam umieść w tej piosence.
Siedzę razem z Gwizdkiem, gramy w pokera.
Przegrywam szósty raz, coś się we mnie wzbiera.
Nie wiem co powiedzieć, mówię mu wygrałeś.
Chociaż w myślach kłębi się "ale mnie rozje**łeś".
_________________ Twoja sygnatura była nieregulaminowa i została usunięta przez Pumo.
Zapoznaj się z regulaminem.