Ogłoszenie

Oscary GothicKomiksy 2012!
Zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie!

Został edytowany regulamin porad. Od dziś zezwalamy na komentarze w tym dziale.

Poprzedni temat :: Następny temat
Otwarty przez:
Dartam
07-02-12, 22:02
[Tutorial] Omówienie podstawowych narzędzi w Photoshopie
Autor Wiadomość
JakubcioPL 

Monet: 25
Medale: 2
Warn: 1/4

Wysłany: 14-11-08, 16:16   [Tutorial] Omówienie podstawowych narzędzi w Photoshopie  

Wprowadzenie
Słowem wstępu: wreszcie skończyłem swój poradnik. Po dniach ciężkiej pracy jej owoc wreszcie może byc opublikowany dla innych, tj. skończyłem tutorial, i mam nadzieję, że przyda się wam, jeżeli będziecie chcieli ropocząć przygodę graficzną z Photoshopem.

Niektórzy zapytają "Brakuje kilku narzędzi? Co to ma być?!". Już tłumaczę - postanowiłem, że to będzie tutorial o prodstawowych, prostych, i najbardziej użytkowych narzędziach, dla początkujących. Inni zapytają "Czemu zamiast tekstu i grafik jest cały jeden duży obrazek?". Otóż zorbiłem to po to, żeby mieć większe możliwości formatowania, nie przejmować się układem całego tutka w poście no i ... plagiatorzy też będą mieli utrudnioną sprawę :P

Ten tutorial powstał głównie aby pomóc młodym modderom w robieniu tekstur itp., a także jako pomoc w dodawaniu bajerów do komiksów ;)

Jeszcze jedno - jeżeli ktoś ma jakieś uwagi, zastrzeżenia, znalazł jakieś literówki, to niech śmiało pisze w tym temacie - jestem otwarty na propozycje! Oceny także mile widziane ;)

Kończąc, zapraszam do czytania!

Autor postu otrzymał kopa w dupę.

Daj monetę autorowi tego posta

Więcej szczegółów
Wystawiono monet: 1:
Dartam
Odpowiedz do tematu