Wysłany: 14-11-08, 16:16 [Tutorial] Omówienie podstawowych narzędzi w Photoshopie
Wprowadzenie
Słowem wstępu: wreszcie skończyłem swój poradnik. Po dniach ciężkiej pracy jej owoc wreszcie może byc opublikowany dla innych, tj. skończyłem tutorial, i mam nadzieję, że przyda się wam, jeżeli będziecie chcieli ropocząć przygodę graficzną z Photoshopem.
Niektórzy zapytają "Brakuje kilku narzędzi? Co to ma być?!". Już tłumaczę - postanowiłem, że to będzie tutorial o prodstawowych, prostych, i najbardziej użytkowych narzędziach, dla początkujących. Inni zapytają "Czemu zamiast tekstu i grafik jest cały jeden duży obrazek?". Otóż zorbiłem to po to, żeby mieć większe możliwości formatowania, nie przejmować się układem całego tutka w poście no i ... plagiatorzy też będą mieli utrudnioną sprawę
Ten tutorial powstał głównie aby pomóc młodym modderom w robieniu tekstur itp., a także jako pomoc w dodawaniu bajerów do komiksów
Jeszcze jedno - jeżeli ktoś ma jakieś uwagi, zastrzeżenia, znalazł jakieś literówki, to niech śmiało pisze w tym temacie - jestem otwarty na propozycje! Oceny także mile widziane