Uwaga potrzebuję pomocy. Ściągnąłem grę zrobioną w ,,RPG Maker 2000,,. Gdy próbuję ją włączyć wyskakuje potrzeba pliku rtpe.exe. No dobra jedziem z tym koksem i ściągam plik.
Dobra wszystko dobrze plik włożony do folderu z grą. Włączam i....error. ,,????? system 2c????,,
Najlepiej ściagnąć RPG makera 2000 i problem sam się rozwiązuje...
Ale przyznam się że nie udało mi się w ten sposób wszystkich gier otworzyć...
_________________ Urodziłem się 9 czerwca, to wielka data gdyż wtedy pojawiła się pierwsza kreskówka z Kaczorem Donaldem. Wiele lat później urodził się Don Rosa (też 9 czerwca) wg. mnie najlepszy rysownik tego uniwersum który wprowadził w bajkę dla dzieci łzy cierpienia i prawdziwe ludzkie marzenia.
miałem ten sam problem i nie udało mi się go rozwiązać
napisz PW do Kaela... może pomoże...
_________________ Urodziłem się 9 czerwca, to wielka data gdyż wtedy pojawiła się pierwsza kreskówka z Kaczorem Donaldem. Wiele lat później urodził się Don Rosa (też 9 czerwca) wg. mnie najlepszy rysownik tego uniwersum który wprowadził w bajkę dla dzieci łzy cierpienia i prawdziwe ludzkie marzenia.