Wysłany: 09-07-10, 20:49 Pewna Sprawa na potrzeby komiksu
Mam pewną sprawe, rzecz jasna chodzi o moda a raczej o klasztor. bez tego nie mogę ruszyć z komiksem. Jesli by było mozliwe to prosilbym o zrobienie, jesli nie mozliwe to naniose zmiany na scenariusz. Chodzi o:
-Całkowite skasowanie klasztoru, tego mostu co prowadzi to by na wodzie były jego szczątki. Po klasztorze ma nic nie pozostac, jedynie woda
Uch, trudno Ci będzie znaleźć kogoś, kto się zajmuje designem świata, jeszcze trudniej, żeby ten ktoś to zrobił; bardzo dużo pracy.
Bo tego, co chcesz, nie da się zrobić w Spacerze, ale w programie do 3d
Niestety E$kelu, robiłem to co się da... Po raz pierwszy przeskoczyłem ze Spacera na inny program... nic mi się nie udało zrobić ! Niestety, ale chyba będzie trzeba albo znaleźć inen ruiny albo zmienić scenariusz.
Tylko uwaga, nie wiem jakim prawem, ale ucięło połowę wieży Xardasa i znajdujesz się własnie w tej stefie uciętej, jednakże można z niej wyjść bez problemów.