Wysłany: 13-06-10, 10:06 Problem z grą "Piraci z Karaibów"
Witam. Otóż próbuję zainstalować grę pt. "Piraci z Karaibów", i po kilku minutach instalacji wyskakuje mi ten błąd. Klikam OK - instalacja się przerywa. Próbowałem instalować na różnych dyskach, ale to nic nie daje. Proszę o pomoc.
Jeśli oryginał to przeskanuj płytę. U mnie na nowej płycie z Bioshock'iem z Empika wykryło 2 trojany. Jeśli nie oryginał tylko ściągnąłeś to zdobądź z innego źródła.
_________________ Piszę poprawnie po polsku.
Moja twórczość:
Zawieszone:
Asasyn Shargan - opowiadanie
Ja mam ściągnięte ale nie miałem takiego problemu.
_________________ Witam jestem Maciek moja działalność na forum jest oczywista, komiksy i filmy ( głównie filmy bo robi się je przyjemniej ) Pozdrawiam
Z tego co mi się wydaje, to ten błąd wskazuje, że jakiś plik instalacyjny jest uszkodzony, więc musisz skądś indziej załatwić grę.
Co uczynić mogę
I z kim się zbratam,
Aby to zachować,
Lodem zmrozi twoją duszę.
Ten sam błąd miałem z instalacją Gothica II (Noc Kruka) . W moim przypadku wystarczyło przetarcie płytki szmatką lekko polaną wodą z kranu (jak masz jakieś perfumy to one będą lepsze), bo okazała się ona brudna i przez to czytnik nie odczytywał prawidłowo plików.
Nie musisz nawet przeierać mokrą szmatką. Możesz tylko "nadmuchać" na płytę, tak żeby zaparowała, a potem wytrzeć jakimś delikatnym materiałem (z braku czego innego może to być koszulka ).
_________________ "Miecz Przeznaczenia ma dwa ostrza, Ty jesteś jednym z nich"
Ja tam zawsze brałem koszulką i chodziło. Jeśli jest zbytnio zarysowana to spadówa z tym szajsem. Możesz też mieć za mało miejsca na dysku. Choć jak zawsze powtarzam. Koszulka, kciuk, nawinąć koszulkę na kciuk i czyścić całą płytkę równomiernie. Potem włożyć. Musi działać, bo jak nie to płyta jest po prostu zepsuta.
_________________ Twoja sygnatura była nieregulaminowa i została usunięta przez Pumo.
Zapoznaj się z regulaminem.
Płyta jest tylko trochę zarysowana, a na dysku zostało jeszcze co najmniej 30GB. Ale prawdę mówiąc, płytę mam już od wielu lat. Może po prostu się zepsuła.
Xardass1, jako że posiadasz oryginalny nośnik możesz ją sobie ściągnąć. Prawo zezwala na stworzenie kopii zapasowej posiadanego legalnie oprogramowania.
Możesz równie dobrze sobię ściągnąć grę jakimś programem... Legalnie
Ja nie mam orginałki a wszystko jest cacy, tylko tłumaczenie słabe
_________________ Witam jestem Maciek moja działalność na forum jest oczywista, komiksy i filmy ( głównie filmy bo robi się je przyjemniej ) Pozdrawiam