Ale co chcesz zrobić? Zbroje z G3 do G2 na przykład wsadzić? Sorry, ale to niezbyt możliwe... Tekstury w G3 są w zupełnie innym formacie i choć da się je edytować i otwierać, to i tak wyglądają o wiele inaczej niż te w G2 i G1. Więc lepiej sobie odpuść ten pomysł, bo sam nawet nie wiem czy da radę teksturę z G3 przerobić tak, żeby nadawała się do G2. Pod względem technicznym.
Malbert miał na myśli mod do GI lub GII. Chodziło o to, że armory z trójki nie nadają się do przeniesienia na grunt poprzednich części. Resztę wyjaśnił Malbert.
Oj. No dobrze, bawiłem się tym kiedyś, ale dużo zapomniałem. Przede wszystkim będzie potrzebny program G3PackDir. Reszty poszukaj na googlach, jest tego trochę, na którymś forum koleś nawet tłumaczył co i jak robić po kolei...
Ale ja prozę żeby mi dać tu tekstury G3, błagam was bo mi na razie wszystko z G3 związane nie działa (gdyby działał to bym nie prosił o pomoc) ale ja potrzebuje tych tekstur ja nie wiem co a więc proszę
Hmm. Obawiam się, że jednak bez narzędzi się tego nie zrobi... Poza tym wyciąganie i przekształcanie jednej tekstury do pliku choćby .jpg zajmuje z pół godziny. Dlatego proponuję, żebyś zrezygnował z tego pomysłu bo po prostu nie warto...
Te textury znajdziesz na filmiku (YT) użytkownika Cebula(ileś tam, nie pamiętam numerków). Niestety wstawił on to na portal który zamknęli czyli odsiebie.com Kto ma, ten się cieszy, kto nie ma ten płacze