Witam. Jestem w dobrym humorze, więc postanowiłem że czas zrobić kolejny komiks z gatunku ,,humorystyczny"
Kolejna odsłona przygód Basketa oraz Wiga. Polskich Amerykanów, którym przydarzają się rzeczy, jakich zwykli śmiertelnicy nie przeżywają. Długo nie pokazywała się następna część, ale powód sie wyjaśni w komiksie Jako że narazili mi się pod koniec części czwartej, postanowiłem się odegrać Tym razem bohaterowie wpadają w nie lada kłopoty. Basket długami i potknięciami naraża się wszystkim potężnym rodzinom mafijnym w całym USA (zresztą podtytuł mówi sam za siebie). Zdają sobie sprawę z tego że wojna z mafią to nie gra, gdzie można sobie wczytać. Czy przetrwają tę przygodę? Cóż...Polak potrafi, więc zobaczymy ;P
Czas wielki A jaki jest ten podtytuł? Basket ma prze******?
Czy Basket i Wigo 5 jest w Gothicu 2? Bo ostatnie obrazki BiW4 były w G2.
Zapowiedź piękna.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Nareszcie. Myślałem że się nigdy nie doczekam za zapowiedź 1/1 =100/100 = 10/10
Beliar
Wysłany: 28-10-07, 14:29
No w końcu będzie 5 cz. tych głupoli XD. Co do zapowiedzi, to bardzo fajna, ale jakaś taka........ troche mało wprowadza w klimat komiksu, ale jest bardzo fajna. 9/10
HAHA Piękne! już widze tych matołów jak uciekają przed mafią
Dokładnie Papcio XD Już się nie mogę doczekać komiksu, muszę znaleść duży stos poduszek na czas czytania komiksu, bo spadając z krzesła mogę sobie głowę rozbić XD oczywiście ten na zehn XD
Cieszę się że wszystkim podoba się wątek fabularny. Zrobię wszystko aby ten komiks był dobrą komedią Jednak od razu mówię że na ten komiks będzie więcej oczekiwania, niż na wcześniejsze przygody Basketa i Wiga. Powodem jest m. in. to że mam drobne problemy z Gothiciem, ale szybko je wyeliminuję. Jednak czas na usunięcie problemów przeznaczę na wymyślenie kolejnych, humorystycznych rzeczy do komiksu