Postanowiłem że zrobię mój pierwszy, humorystyczny komiks. Opowiadać będzie o dwóch Polakach-gangsterach, mieszkających w Nowym Jorku, w Polskiej dzielnicy. Codziennie borykają się z problemami związanymi z prawem i ich zawodem. Ich celem jest przejęcie kontroli nad całym miastem, ale nie jest to tak proste jak się wydaje
Cóż to za odmiana he? Mistrz mrocznych komiksów Piotrpl robi swój pierwszy humorzasty komiks. Ciekawe jak ten komiksior ci wyjdzie . Przy okazji sprawdzimy twoje poczucie humoru <żart>
A co z tamtą sagą?? koniec czy będziesz dalej ją tworzył, a śmieszne komiksy zostaw mistrzą żart Rób jak uwarasz ja czekam na gothica 1(wiem że to głupio brzmi) Ale co gorsze niewiem czy bede miał to coś co kiedyś jak tworzyłem komiksy czyli humor
Trylogia Enrica będzie, ale postanowiłem że zrobię jeden komiks humoru, żeby nikt nie uważał że lubuję się tylko we krwi Pokaże się co potrafi dwóch polaków w USA
No prezentacja ciekawa zobaczymy jak wyjdą komiksy pewnie znów świetnie jak poprzednie. Chociaż lepiej było by żebyś dalej robił te z tymi, Zombie bo są naprawdę świetne.
Zgadzam się z tobą Dartam. Planuję po skończeniu tego komiksu oraz trylogii Enrica, wrócić do Zombie bo trochę mi brak tego tematu. Nie jestem pewien na 100% ale chyba wrócę. Pozdro A ty nadal pracuj przy ,,Kompani" Jest świetna <ok>
Spoko kael Nie będzie żadnej konkurencji. Ten komiks to przerwa w dostawach horrorów i akcji . Mam już połowę więc powinienem wkrótce skończyć. Mam nadzieję że komiks mi wyjdzie.