Wysłany: 28-04-07, 17:38 Enric 3- Bitwa o Kolonię (ZAPOWIED?)
Grish-Pak zdobył ,,Znak Beliara" a Enric ruszył jego śladem. Rozpoczął się wyścig o tajemniczą broń, spoczywającą w świątyni Orków. Tymczasem obie strony konfliktu szykują potężne armie i zamierzają raz na zawsze rozstrzygnąć wojnę o Kolonię.
To nie jest tak że oni za mną chodzą To sprytne ustawienie postaci. Wcielam się np. w Diego i ustawiam tak jak ma być. Wciskam F6 czym go unieruchamiam i wcielam się w widoczną postać, którą ustawiam obok i robię tak samo. Wystarczy dobrze ich ustawiać i wygląda to jakby za tobą chodzili [/i]
To dziwne bo jak ja wchodze w cialo kogos i ustawiam iiiiii wwychodze to zara diego wraca na swoje miejsce czemu?
To się robi tak że ,,o" wcielasz się w gościa i nakierowujesz wzrok na innego Npc. Wtedy np. podczas chodzenia naciskasz F6 i jesteś nieruchomy, ale wciąż widzisz Npc naprzeciw. Klikasz ,,o" i naciskasz F4, przez co wracasz do normalności, ale wcześniejszy NPC jest nieruchomy dalej.
tylko żeby wcielić się w orka to czeba do niego podejść i wcisnąć O a jak blisko sie do niego zbliżysz to on zacznie cie atakowaci a jak robisz że oni stojom w pozycji marszu nie że na baczność ale że gdyby mieli daci kilka krokuw do pszodu
Tak. Miałem ostatnio parę rzeczy które mnie opóźniały (Bierzmowanie, teraz ten incydent z pobiciem) ale znów wziąłem się do roboty Ten komiks będzie dłuższy niż wcześniejsze części.
PS: Dajcie już spokój z tymi mistrzami XD XD Ja jak robię komiks to nie dlatego że chcę być lepszy od kogoś Robię takie bo wymagam od siebie, dobrze wykonanej roboty i komiksu który potrafi zaciekawić oglądaczy To wszystko [/i]
No dobrze, ale np. Jak biegasz tak po "nowych" to jakim sposobem?? Wytlumacz mi jak mozesz bo cos nie kapuje. Zostawiasz pierw ziomali i lecisz kims tam po nastepnego ziomala... Wytlumacz mi to czlowieku od podstaw bo nie jarze No i oczywiście: Jak łączysz te obrazki z komiksu że wychodzi ci jedna całość??