Wysłany: 22-06-07, 19:53 Gomez- Droga do władzy (ZapowiedĽ)
Do Kolonii zsyła się przestępców. Mają pracować na utrzymanie armii królewskiej. Jednak więźniowie wykorzystują każdą chwilę na ucieczkę. Król wymyślił sposób na zapobiegnięcie dalszym ucieczkom, ale nie zdaje sobie sprawy że Gomez- więzień, który ma duże poparcie u innych więźniów, również szykuje plany wobec Kolonii.
Komiks dzieje się od momentu wrzucenia Gomeza do Kolonii, do zdobycia przez niego władzy w Starym Obozie. Poznajcie historię człowieka, który stał się największym tyranem w Kolonii. Już wkrótce
Wysłany: 22-06-07, 19:58
:shock: :shock: :shock: :shock: oczywiście już nie mogę sie doczekać
zarąbisty pomysł. a z okrajeniem tej głowy to trzeba się napracować. wiem bo sam taką robiłem. komiks będzie ciekawy; dzieje gomeza.
Z okrajaniem tej głowy to był pikuś w porównaniu z tym co mnie teraz czeka XD będę musiał robić Gomeza, Kruka, Arta, Bliznę, Lee, Laresa, Y'Beriona itd. jako więźniów i ustawiać wszystko itd Sporo roboty, ale da się zrobić
piotr daj se spokuj z tymi komiksami żart
jak ty o gomezie to ja o wrzodzie zrobię komiks jego komiks nie bedzie zasługiwal 10/10 ponieważ założe sie że normalnych strażikó zostawi a oni też byli więźniami ale czego ja bede sie czepiał oczekujmy (to może p[otrwać wiecej inz zazwyczaj bo ten drań se xboxa kupił )
Zapowiedź fajna, ale czy możesz przestać robić komiksy z właściwie normalnych rzeczy jakie dzieją się w Gothicu?
Bo wciąż wydaje mi sie że robisz właśnie takie.
CJ. Powtarzam po raz setny i więcej nie będę. Mówiłem wyraźnie że mam do zrobienia TRZY trylogie!! To będzie trzecia. Mówiłem to już sto razy i więcej nie powiem bo mnie to już męczy. I postawmy sprawy jasno. Kiedy będę chciał zrobić trylogię to ZROBIę, a gdy nie to NIE. To zależy ode mnie. Teraz mam jeszcze do zrobienia 5 komiksów a 3 z nich to część tej trylogii.
Z okrajaniem tej głowy to był pikuś w porównaniu z tym co mnie teraz czeka XD będę musiał robić Gomeza, Kruka, Arta, Bliznę, Lee, Laresa, Y'Beriona itd. jako więźniów i ustawiać wszystko itd Sporo roboty, ale da się zrobić
wiem ze da sie zrobić, heh; sam ustawiam teraz magnatów. jak niewiedziałem jeszcze jak najlepiej zrobić, zeby koles byłprzy tobie, to najezdzałem np na lee, i klikałem C XD zaczął mnie gonić i dobiegłem z nim tam gsdzie chciałem XD a wystarczyło proste set fbox.
CJ. Powtarzam po raz setny i więcej nie będę. Mówiłem wyraźnie że mam do zrobienia TRZY trylogie!! To będzie trzecia. Mówiłem to już sto razy i więcej nie powiem bo mnie to już męczy. I postawmy sprawy jasno. Kiedy będę chciał zrobić trylogię to ZROBIę, a gdy nie to NIE. To zależy ode mnie. Teraz mam jeszcze do zrobienia 5 komiksów a 3 z nich to część tej trylogii.
AAAAAAAAAAA Niezauwazylem wczesniej XD Zawracam honor 5 Komiksow lool. Dostane oczo-plonsy :O Piotr niewidzialem cie tak wkurzonego odczasu.. eee... wcale Ciekawi mnie jedno. Jak ty robisz w takim tempie komiksy? Moze masz pare scenek przygotowanych wczesniej... niewiem
AAAAAAAAAAA Niezauwazylem wczesniej XD Zawracam honor 5 Komiksow lool. Dostane oczo-plonsy :O Piotr niewidzialem cie tak wkurzonego odczasu.. eee... wcale Ciekawi mnie jedno. Jak ty robisz w takim tempie komiksy? Moze masz pare scenek przygotowanych wczesniej... niewiem
No to powoli i po kolei XD
-To będzie ostatnia na jakiś dłuższy czas, moja trylogia.
-Komiksy robię szybko bo mam wenę XD Ale ostatnio przerywaną przez Xbox'a XD XD
-Skoro robię te komiksy w takim tępie to wkrótce będę musiał wymyśleć nowe historie, bo szybko się ułoży te 5 komiksów
-Zdradzę jeszcze tylko że ,,Gomez" tylko cz.1 będzie jako taka historia Gomeza, jak w fabule gry. W cz.2 i 3 będzie już przeze mnie wymyślona, bo to jego dzieje w Kolonii. Zresztą zobaczycie
A ja mam pytanie do Piotra. Komiks będzie opierany na książce/filmie/lub innym gadżecie? Czy wszystko z fabułą od początku do końca będzie twojego autorstwa.
A ja mam pytanie do Piotra. Komiks będzie opierany na książce/filmie/lub innym gadżecie? Czy wszystko z fabułą od początku do końca będzie twojego autorstwa.
Tzn. fabułę wymyśliłem sam Jednak znajdzie się tam kilka faktów, ale niewiele. W cz.2 i 3 trylogii będzie już wymyślona przeze mnie całkowicie fabuła wydarzeń w Kolonii
CO?!?!?! DAJECIE PIOTROWI MARNE 10/10?!?!?!?!?!
TO PRAWIE JAK 0 !!!!!!!!!!
10000000000000000000000000000000000000000/10 - co najmniej tyle
trzeba mu dawać