Ogłoszenie

Oscary GothicKomiksy 2012!
Zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie!

Został edytowany regulamin porad. Od dziś zezwalamy na komentarze w tym dziale.

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez:
Dartam
15-08-09, 12:50
Gomez- Droga do władzy (Zapowiedź)
Autor Wiadomość
Piotr_PL 

Monet: 9
Medale: 7

Wysłany: 22-06-07, 19:53   Gomez- Droga do władzy (ZapowiedĽ)  

Do Kolonii zsyła się przestępców. Mają pracować na utrzymanie armii królewskiej. Jednak więźniowie wykorzystują każdą chwilę na ucieczkę. Król wymyślił sposób na zapobiegnięcie dalszym ucieczkom, ale nie zdaje sobie sprawy że Gomez- więzień, który ma duże poparcie u innych więźniów, również szykuje plany wobec Kolonii.

Komiks dzieje się od momentu wrzucenia Gomeza do Kolonii, do zdobycia przez niego władzy w Starym Obozie. Poznajcie historię człowieka, który stał się największym tyranem w Kolonii. Już wkrótce ;>

Wrath of the Lich King

Beliar

Wysłany: 22-06-07, 19:58     

:shock: :shock: :shock: :shock: oczywiście już nie mogę sie doczekać :D

Papcio ChmieLL 
Nieugięty

Monet: 5
Medale: 5

Wysłany: 22-06-07, 21:14     

zarąbisty pomysł. a z okrajeniem tej głowy to trzeba się napracować. wiem bo sam taką robiłem. komiks będzie ciekawy; dzieje gomeza.

Piotr_PL 

Wysłany: 22-06-07, 21:24     

Papcio Chmiell napisał/a:
zarąbisty pomysł. a z okrajeniem tej głowy to trzeba się napracować. wiem bo sam taką robiłem. komiks będzie ciekawy; dzieje gomeza.

Z okrajaniem tej głowy to był pikuś w porównaniu z tym co mnie teraz czeka XD będę musiał robić Gomeza, Kruka, Arta, Bliznę, Lee, Laresa, Y'Beriona itd. jako więźniów i ustawiać wszystko itd :P Sporo roboty, ale da się zrobić ;)

Wrath of the Lich King

CJ 

Monet: 1
Medale: 8
Warn: 4/4

Wysłany: 23-06-07, 07:31     

AAAHHH niech zgadne. Koleina cholerna trylogia :P Jezeli to niebedzie trylogia to ten komiks bedzie super :D

macius 

Wysłany: 23-06-07, 07:56     

już wiem że bede musiał dać 10\10 ale poczekam jeszcze :D

Kael'thas 
Władca Pustki

Medale: 2
Warn: 1/4

Wysłany: 23-06-07, 08:06     

piotr daj se spokuj z tymi komiksami :D :lol: żart
jak ty o gomezie to ja o wrzodzie zrobię komiks :D jego komiks nie bedzie zasługiwal 10/10 ponieważ założe sie że normalnych strażikó zostawi a oni też byli więźniami :D ale czego ja bede sie czepiał oczekujmy (to może p[otrwać wiecej inz zazwyczaj bo ten drań se xboxa kupił :D )

Rynezian 

Medale: 1

Wysłany: 23-06-07, 09:29     

Oczywiście nie mogę się doczekać!!!

Keb-fan Gothica 

Monet: 2
Medale: 2

Wysłany: 23-06-07, 09:33     

Zapowiedź fajna, ale czy możesz przestać robić komiksy z właściwie normalnych rzeczy jakie dzieją się w Gothicu?
Bo wciąż wydaje mi sie że robisz właśnie takie.

Piotr_PL 

Wysłany: 23-06-07, 09:45     

CJ. Powtarzam po raz setny i więcej nie będę. Mówiłem wyraźnie że mam do zrobienia TRZY trylogie!! To będzie trzecia. Mówiłem to już sto razy i więcej nie powiem bo mnie to już męczy. I postawmy sprawy jasno. Kiedy będę chciał zrobić trylogię to ZROBIę, a gdy nie to NIE. To zależy ode mnie. Teraz mam jeszcze do zrobienia 5 komiksów a 3 z nich to część tej trylogii.

Wrath of the Lich King

Papcio ChmieLL 
Nieugięty

Monet: 5
Medale: 5

Wysłany: 23-06-07, 09:46     

Piotrpl napisał/a:
Z okrajaniem tej głowy to był pikuś w porównaniu z tym co mnie teraz czeka XD będę musiał robić Gomeza, Kruka, Arta, Bliznę, Lee, Laresa, Y'Beriona itd. jako więźniów i ustawiać wszystko itd :P Sporo roboty, ale da się zrobić ;)

wiem ze da sie zrobić, heh; sam ustawiam teraz magnatów. jak niewiedziałem jeszcze jak najlepiej zrobić, zeby koles byłprzy tobie, to najezdzałem np na lee, i klikałem C XD zaczął mnie gonić i dobiegłem z nim tam gsdzie chciałem XD a wystarczyło proste set fbox.

CJ 

Medale: 8
Warn: 4/4

Wysłany: 23-06-07, 12:37     

Piotrpl napisał/a:
CJ. Powtarzam po raz setny i więcej nie będę. Mówiłem wyraźnie że mam do zrobienia TRZY trylogie!! To będzie trzecia. Mówiłem to już sto razy i więcej nie powiem bo mnie to już męczy. I postawmy sprawy jasno. Kiedy będę chciał zrobić trylogię to ZROBIę, a gdy nie to NIE. To zależy ode mnie. Teraz mam jeszcze do zrobienia 5 komiksów a 3 z nich to część tej trylogii.

AAAAAAAAAAA Niezauwazylem wczesniej XD Zawracam honor :P 5 Komiksow lool. Dostane oczo-plonsy :O Piotr niewidzialem cie tak wkurzonego odczasu.. eee... wcale :P Ciekawi mnie jedno. Jak ty robisz w takim tempie komiksy? Moze masz pare scenek przygotowanych wczesniej... niewiem :P

Piotr_PL 

Wysłany: 23-06-07, 13:33     

CJ napisał/a:
Piotrpl napisał/a:

AAAAAAAAAAA Niezauwazylem wczesniej XD Zawracam honor :P 5 Komiksow lool. Dostane oczo-plonsy :O Piotr niewidzialem cie tak wkurzonego odczasu.. eee... wcale :P Ciekawi mnie jedno. Jak ty robisz w takim tempie komiksy? Moze masz pare scenek przygotowanych wczesniej... niewiem :P

No to powoli i po kolei XD

-To będzie ostatnia na jakiś dłuższy czas, moja trylogia.
-Komiksy robię szybko bo mam wenę XD Ale ostatnio przerywaną przez Xbox'a XD XD
-Skoro robię te komiksy w takim tępie to wkrótce będę musiał wymyśleć nowe historie, bo szybko się ułoży te 5 komiksów :P
-Zdradzę jeszcze tylko że ,,Gomez" tylko cz.1 będzie jako taka historia Gomeza, jak w fabule gry. W cz.2 i 3 będzie już przeze mnie wymyślona, bo to jego dzieje w Kolonii. Zresztą zobaczycie ;) :P

Wrath of the Lich King

Zerox 
Nabijacz postów

Monet: 14
Medale: 3

Wysłany: 23-06-07, 14:18     

Oł maj gat! Koleiny zarombizdy komikz piodra :D

Koniec z komiksami - czas na emeryturę

Piotr_PL 

Wysłany: 23-06-07, 19:38     

Zrobiłem już 2/3 tego komiksu i chcę każdego ostrzec: Będzie tam dużo gadania ;) Ale mam nadzieję że to nie przeszkadza ;)

Wrath of the Lich King

Wagner 

Monet: 7
Medale: 6

Wysłany: 23-06-07, 21:12     

A ja mam pytanie do Piotra. Komiks będzie opierany na książce/filmie/lub innym gadżecie? Czy wszystko z fabułą od początku do końca będzie twojego autorstwa.

Piotr_PL 

Wysłany: 24-06-07, 09:28     

Wagner napisał/a:
A ja mam pytanie do Piotra. Komiks będzie opierany na książce/filmie/lub innym gadżecie? Czy wszystko z fabułą od początku do końca będzie twojego autorstwa.

Tzn. fabułę wymyśliłem sam ;) Jednak znajdzie się tam kilka faktów, ale niewiele. W cz.2 i 3 trylogii będzie już wymyślona przeze mnie całkowicie fabuła wydarzeń w Kolonii ;)

Wrath of the Lich King

Zerox 
Nabijacz postów

Wysłany: 24-06-07, 12:50     

A ja myślałem, że to na koniec będą fakty z Gothica, czyli że bezi zabija strażników z wolnej kopalni a potem sie teleportuje i zapier**la gomeza.

Wilk 

Wysłany: 24-06-07, 19:21     

Ty to masz tempo :shock: :shock: :shock: :shock: Już mogę powiedzieć, że ocena komiksu to 10/10

Kuba1 

Monet: 3

Wysłany: 25-06-07, 08:42     

Piotr ty to masz łeb do komiksów 10/10 :P

Zerox 
Nabijacz postów

Wysłany: 25-06-07, 10:02     

CO?!?!?! DAJECIE PIOTROWI MARNE 10/10?!?!?!?!?!
TO PRAWIE JAK 0 !!!!!!!!!!
10000000000000000000000000000000000000000/10 - co najmniej tyle
trzeba mu dawać

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi