Ogłoszenie

Oscary GothicKomiksy 2012!
Zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie!

Został edytowany regulamin porad. Od dziś zezwalamy na komentarze w tym dziale.

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez:
Dartam
15-08-09, 12:46
Gomez II- Marsz na Kolonię (Zapowiedź)
Autor Wiadomość
Piotr_PL 

Monet: 9
Medale: 7

Wysłany: 25-06-07, 13:05   Gomez II- Marsz na Kolonię (ZapowiedĽ)  

W Kolonii od dawna panuje nowy porządek. Gomez- który panuje nad Starym Obozem zrobił wszystko, aby jego Obóz uchodził za największą potęgę w Kolonii. Jednak rosnąca potęga Starego Obozu zaczyna budzić niepokój w Bractwie i Nowym Obozie, a Gomez pragnie co raz większej władzy.

UWAGA: Komiks będzie się dział niecałe 10 lat po wydarzeniach z komiksu ,,Gomez- Droga do Władzy" ;)

Wrath of the Lich King

Beliar

Wysłany: 25-06-07, 18:13     

UUU czyżby bitwa ;) :?: czekam na komiks :!: już zacieram ręce :wink:

Wilk 

Medale: 1

Wysłany: 25-06-07, 20:26     

Nie dawno wyszedł Gomez droga do władzy i już zapowiedź kolejnego komiksu.

Piotr_PL 

Wysłany: 25-06-07, 21:04     

Co, za szybko? XD Ale sądzę że z tym komiksem trochę dłużej poczekacie :P Wedle mojego scenariusza będzie bardzo długi i sporo się będzie działo, więc długo będę go robił ;)

Wrath of the Lich King

Milten Michał 

Monet: 1
Medale: 3

Wysłany: 26-06-07, 08:07     

Zapowiada się bardzo fajnie :) :):) Ale przynajmniej będziemy mieli co czytać podczas wakacji XD

Napewno ten komiks przeczytam i oceńe jak wyjdzie :)

Piotr_PL 

Wysłany: 26-06-07, 09:40     

Milten Michał napisał/a:
Zapowiada się bardzo fajnie :) :):) Ale przynajmniej będziemy mieli co czytać podczas wakacji XD

Napewno ten komiks przeczytam i oceńe jak wyjdzie :)

O jeszcze zapomniałem dodać że prawdopodobnie będzie to jak dotąd najtrudniejszy mój komiks ;) Ale zrobię go ;)

Wrath of the Lich King

Milten Michał 

Medale: 3

Wysłany: 26-06-07, 16:32     

TWÓJ NAJTRUDNIEJSZY KOMIKS ???!!! TRUDNIEJSZT NI? NÓZ W ćEMNOŚCI ???? O kurde .... To nie moge się doczekać !!!

Udanej pracy...;) :bounce: :bounce: :jupi: :jupi:

Jack

Wysłany: 26-06-07, 18:09     

żrób żeby kruk walczył z corangarem i gornem :twisted:

Dark Baron

Wysłany: 27-06-07, 16:53     

piotr zrobi co bedzi hciał zrobić a to na pewno bedzie zaje...

Piotr_PL 

Wysłany: 27-06-07, 17:07     

Ja jeszcze chciałem dodać że zrobiłem już 3 arkusze tego komiksu i akcja dopiero zaczyna się rozkręcać XD A jeszcze pełno jest do zrobienia. Nie wiem jak długi bedzie ten komiks, ale chyba będzie najdłuższy ze wszystkich moich dotychczasowych prac :P

Wrath of the Lich King

Dark Baron

Wysłany: 27-06-07, 18:06     

Mój brat też coś kombinuje(Jednym Zaklęciem) Mówi, że to będzie długi komiks, ale na pewno coś zawali(Jak zwykle) a piotr robi wszystko świetnie!

Jack

Wysłany: 30-06-07, 19:27     

Szkoda że ja nie umiem robic komiksów chciałbym zrobic o armi skieletów,demonach oraz o orkach dowodzonych przez Kruka ża pomocą szponu beliara :oops:
[albo czegoś takiegoc] i walczył by z nim były bandyta.ale czegoś takiego nie zrobie :(

Celeb

Medale: 1

Wysłany: 30-06-07, 20:15     

Mehehe ,może i najtrudniejsze ,ale Basketa i Wigo nic nie przebije.Ja oceniam głównie humorystyke ,ale jak fabuła jest ciekawa to też.Enric był niezły ,ale tylko o wojnie z orkami co trochę takie nitakie[mój styl pisania ,że czasem zamiast NIE piszę NI] XD."Gomez-Droga do władzy" okazał się fajny bo naprawdę ciekawy ;].Pewnie ten komix też będzie dobry skoro ma być najdłuższym.Ale i tak cuś czuję ,że moim faworytem zostanie Basket i Wigo ,dwa polskie cwaniaki w Nowym Yorku xD .Choć może ,może.Planujesz może jakąś datę wydania?W tym tygodniu czy następnym?Czy może dalej?

Moje Komixy:
1)Mission Kolonia:
Stan:S T O J ę[124 obrazki]

2)Przygody userów Celebiksa i Shariksa cz.1 "Początek":
Stan:Zrobiony[65 obrazków]

3)Przygody userów Celebiksa i Shariksa cz.2 "W poszukiwaniu ziela":[narazie brak tytułu
Stan:Robię [11 obrazków]i

Piotr_PL 

Wysłany: 30-06-07, 20:22     

Celeb napisał/a:
Mehehe ,może i najtrudniejsze ,ale Basketa i Wigo nic nie przebije.Ja oceniam głównie humorystyke ,ale jak fabuła jest ciekawa to też.Enric był niezły ,ale tylko o wojnie z orkami co trochę takie nitakie[mój styl pisania ,że czasem zamiast NIE piszę NI] XD."Gomez-Droga do władzy" okazał się fajny bo naprawdę ciekawy ;].Pewnie ten komix też będzie dobry skoro ma być najdłuższym.Ale i tak cuś czuję ,że moim faworytem zostanie Basket i Wigo ,dwa polskie cwaniaki w Nowym Yorku xD .Choć może ,może.Planujesz może jakąś datę wydania?W tym tygodniu czy następnym?Czy może dalej?

Więc podam teraz najnowsze wieści XD

Gomez II ma już 8 arkuszy (45 obrazków w każdym) i jeszcze się na zakończenie nie zapowiada XD. Mam nadzieję że się spodoba jak wyjdzie ;)

A co do Basket & Wigo, to jak zapewne wiesz, gdy skończę trylogię o Gomezie, to biorę się za Basket & Wigo 4 ;) Więc chyba każdy będzie zadowolony ;) Pozdro ;)

Wrath of the Lich King

komarek

Wysłany: 30-06-07, 20:53     

no to widać że każdy będzie miał coś dla sibie jedni dostaną dreszczyk przygody a drudzy humor

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi