Wysłany: 25-06-07, 13:05 Gomez II- Marsz na Kolonię (ZapowiedĽ)
W Kolonii od dawna panuje nowy porządek. Gomez- który panuje nad Starym Obozem zrobił wszystko, aby jego Obóz uchodził za największą potęgę w Kolonii. Jednak rosnąca potęga Starego Obozu zaczyna budzić niepokój w Bractwie i Nowym Obozie, a Gomez pragnie co raz większej władzy.
UWAGA: Komiks będzie się dział niecałe 10 lat po wydarzeniach z komiksu ,,Gomez- Droga do Władzy"
Wysłany: 25-06-07, 18:13
UUU czyżby bitwa czekam na komiks już zacieram ręce
Co, za szybko? XD Ale sądzę że z tym komiksem trochę dłużej poczekacie Wedle mojego scenariusza będzie bardzo długi i sporo się będzie działo, więc długo będę go robił
Ja jeszcze chciałem dodać że zrobiłem już 3 arkusze tego komiksu i akcja dopiero zaczyna się rozkręcać XD A jeszcze pełno jest do zrobienia. Nie wiem jak długi bedzie ten komiks, ale chyba będzie najdłuższy ze wszystkich moich dotychczasowych prac
Mój brat też coś kombinuje(Jednym Zaklęciem) Mówi, że to będzie długi komiks, ale na pewno coś zawali(Jak zwykle) a piotr robi wszystko świetnie!
Jack
Wysłany: 30-06-07, 19:27
Szkoda że ja nie umiem robic komiksów chciałbym zrobic o armi skieletów,demonach oraz o orkach dowodzonych przez Kruka ża pomocą szponu beliara :oops:
[albo czegoś takiegoc] i walczył by z nim były bandyta.ale czegoś takiego nie zrobie
Mehehe ,może i najtrudniejsze ,ale Basketa i Wigo nic nie przebije.Ja oceniam głównie humorystyke ,ale jak fabuła jest ciekawa to też.Enric był niezły ,ale tylko o wojnie z orkami co trochę takie nitakie[mój styl pisania ,że czasem zamiast NIE piszę NI] XD."Gomez-Droga do władzy" okazał się fajny bo naprawdę ciekawy ;].Pewnie ten komix też będzie dobry skoro ma być najdłuższym.Ale i tak cuś czuję ,że moim faworytem zostanie Basket i Wigo ,dwa polskie cwaniaki w Nowym Yorku .Choć może ,może.Planujesz może jakąś datę wydania?W tym tygodniu czy następnym?Czy może dalej?
Mehehe ,może i najtrudniejsze ,ale Basketa i Wigo nic nie przebije.Ja oceniam głównie humorystyke ,ale jak fabuła jest ciekawa to też.Enric był niezły ,ale tylko o wojnie z orkami co trochę takie nitakie[mój styl pisania ,że czasem zamiast NIE piszę NI] XD."Gomez-Droga do władzy" okazał się fajny bo naprawdę ciekawy ;].Pewnie ten komix też będzie dobry skoro ma być najdłuższym.Ale i tak cuś czuję ,że moim faworytem zostanie Basket i Wigo ,dwa polskie cwaniaki w Nowym Yorku .Choć może ,może.Planujesz może jakąś datę wydania?W tym tygodniu czy następnym?Czy może dalej?
Więc podam teraz najnowsze wieści XD
Gomez II ma już 8 arkuszy (45 obrazków w każdym) i jeszcze się na zakończenie nie zapowiada XD. Mam nadzieję że się spodoba jak wyjdzie
A co do Basket & Wigo, to jak zapewne wiesz, gdy skończę trylogię o Gomezie, to biorę się za Basket & Wigo 4 Więc chyba każdy będzie zadowolony Pozdro