To było nieuniknione Wkrótce na Gothic Komiksy pojawi się Remake komiksu ,,Jack- Zemsta po Śmierci" od którego zaczęła się moja kariera W stosunku do oryginału, remake będzie rozbudowany o więcej z życia Jacka, więcej wydarzeń oraz rozbudowaną fabułą i dialogami. Jestem pewien że z moim doświadczeniem uda mi się zrobić godny Remake
Do Kolonii od lat trafiają więźniowie, nawet za najdrobniejsze przestępstwa. Wkrótce do Kolonii wpada Jack. Nie zdaje on sobie sprawy że nastąpi związane z nim wydarzenie, które sprowadzi nieszczęście na Kolonię.
PS: Gorące podziękowania dla Wagnera i Konga, za zrobienie i przesłanie dla mnie tekstury
Ostatnio zmieniony przez Piotr_PL 24-09-07, 19:17, w całości zmieniany 1 raz
Potwierdzam. Wcześniej zapomniałem o tym napisać. W każdym razie podziękowania należą się i Kongowi i Wagnerowi, bo ta tekstura to dla mnie był najważniejszy składnik komiksu
... No wierz co piotr... Nie spodziewałem się tego. I szczerze Coś mi tu śmierdzi XD XD XD I to nie są przepalone obwody mojego Laptopa XD XD XD Ale... Zaskoczyłeś mnie tym trochę bo............. Bo.......... Kurde ! Czy ja zawsze muszę zapomniać mojej mowy XD A ! bo, Jack Zemsta po śmierci to prawdziwy ,,Klasyk''. To teraz wygląda tak jagby... Dajmy np.... Portret Piccaso XD I tak źle pewnie jego imię napisałem ale niejsza z tym. Weśmy Portret PIccaso. No ten z tamtą babą XD Nie pamiętam ! Ale do sedna sprawy. TO tak jak byś teraz ten OBRAZ przemalował na nowo... Nie za bardzo i się to podoba. Bo Klasyków Jak i wielkich dzieł, się nie rusza. Ale DOBRA ! teraz porozmaiwajmy jakim jesteś wspaniałym komiksiarzem XD XD XD Bardzo chiał bym to napisać ale nie mogę. Sorki. Zapowiedź Podoba mi się. Bardzo ! Nawet jest Superowa ! Ma klimat ! ALe... Pomysł i Komiks... Nom... Nie chcę cię obrazić ani żebyś stracił wene ! Ale ! Już nie poodba mi się ten pomysł Sorki...
Za zapowiedź : 9,5/10 bo czegoś takiego BARDZO potrzebnego mi brakuje.
A co do Pomysłu i Komiksu. To nie chcę byś znowu stracił wene do komiksów więc oceny nie wystawie. Sorki
Peter_GB pomysł fajny, ale nie rób takiego długiego komiksu, tylko taki np. jak D?T, bo gdyby było to dłuższe straciło by klimat. A remak, napewno uda ci się go uczynić! Powodzenia! Good then my prince XD
Może, wielkich dzieł się nie rusza, ale przemalowywając je od nowa mogą być o wiele lepsze. Sam pomyśl, komiks o Jacku był krótki, prosty i polegał tylko na zabijani ludzi z NO. Nad remakem, można byłoby wprowadzić wiele zmian, które czyniły by komiks jeszcze lepszym. Nie wiem kiedy BS wyda kżt:pzp, ale wtedy zobaczyliśmy jakie my dodaliśmy nowe wątki fabularne. Piotr po raz kolejny na ciebie liczę i myślę, że znów pokażesz klase. W końcu z xardas vs werter były komentarze "co..ożywianie zmarłych..ble" a jednak było wielkie pozytywne rozczarowanie.
PS: Przesłać? Za łatwo, musiałem zapakować mu ją w paczkę i dać jako oddzielnego moda .
Zapowiedź cudna. Ta twarz Jacka miodzio. A co do komiksu. Poprawianie tego co już jest ciekawym pomysłem. Mam nadzieję jednak, że nie przesadzisz i nie zrobisz remaku wszystkich swoich komiksów XD.
Ach i wróciła wena naszemu masterowi komiksów XD No za zapowiedź 9,9/10 bo trochę no... ee.... taka jakby lepsza od innych zwykłych XD Ale też nie najlepsza ale dałem ci tyle by ci weny nie psuć
Zapowiedź cudna. Ta twarz Jacka miodzio. A co do komiksu. Poprawianie tego co już jest ciekawym pomysłem. Mam nadzieję jednak, że nie przesadzisz i nie zrobisz remaku wszystkich swoich komiksów XD.
Nie no, bez jaj XD Sądzę że innych moich prac nie muszę (narazie) robić Remaków. Jack wystarczy Poza tym wziąłem sporo na barki, bo ten komiks ma dla mnie znaczenie moralne. Zaczął moją karierę i chcę przekonać się jak będzie wyglądał w wersji nowej, gdy nabrałem już sporo doświadczenia. I nie martwcie się, ja nie jestem z tych co robiąc Remake, zmieniają całkowicie fabułę. Raczej dodaję kilka nowych rzeczy od siebie, ale fabuły nie ruszam. W każdym razie, jak już mówiłem, więcej tutaj będzie z życia Jacka niż w oryginale, oraz sensowna fabuła z dialogami Więcej nie zdradzę
PS: O, po raz trzeci mam 666 postów. Po raz trzeci przeklęty XD Tylko ja i Chuck Norris możemy dokonać czegoś takiego XD XD
Piotr niechce watpic w twoie zdolnosci ale wyczuwam ze tu bedzie cos nie tak... Niemowie ze komiks bedzie dobry ale i zly. Niewiem czy remake bedzie dobrym wyjsciem choc szczerze sie tego niespodziewalem... Coz zobaczy sie ale to raczej bedzie historyjka o ludku ktory bedzie lazil wta i spowrotem az niestanie sie zombie... Tylko piotr niezrob tu zadnych duzych scenicznych wojen i przygodowek bo komiks bedzie spartolony. Troche watpie ale zobaczymy
Nie no, bez jaj XD Sądzę że innych moich prac nie muszę (narazie) robić Remaków. Jack wystarczy Poza tym wziąłem sporo na barki, bo ten komiks ma dla mnie znaczenie moralne. Zaczął moją karierę i chcę przekonać się jak będzie wyglądał w wersji nowej, gdy nabrałem już sporo doświadczenia. I nie martwcie się, ja nie jestem z tych co robiąc Remake, zmieniają całkowicie fabułę. Raczej dodaję kilka nowych rzeczy od siebie, ale fabuły nie ruszam. W każdym razie, jak już mówiłem, więcej tutaj będzie z życia Jacka niż w oryginale, oraz sensowna fabuła z dialogami Więcej nie zdradzę
Aha... Ale boje się, że przez coś może się po prostu ten komiks nie udać Ale Rzycze ci powodzenia. Chyba zmieniam zdanie na temat tego co powiedziałem bo... Bo... Eh. znowu XD Zapomniałem... A ! Myślałem, że będzie np : Po NO będą podbijać SO I tym podobne Ale jeżeli mówisz, że fanuły starego Jacka nie zmienisz to znaczy, że komiks może być fajny A co mi szkodzi ? 10/10 ale coś i tu śmierdzi XD
PS: O, po raz trzeci mam 666 postów. Po raz trzeci przeklęty XD Tylko ja i Chuck Norris możemy dokonać czegoś takiego XD XD
No niewiem... Zapowiedź bardzo dobra, wykonanie jest Very Good Mi też coś się tu niepodoba Chociaż z twoimi umiejętnościami powinno być OK Ale nieraz już widziałem spieprzone remaki Oczywiście wierzę że to będzie udane Tylko nie rób tego tak długiego jak Xsardas kontra Werter, bo wtedy bedzie dno ?yczę sukcesów XD ... a jeszcze ocena XD 9,9/10 bo coś śmierdzi XD
Nic nie mogę powiedzieć narazie. Zdaję sobie sprawę że choćbym nie wiem jak się starał, to oryginalnego Jack'a nie przebiję. Lecz zrobię co w mojej mocy, żeby komiks się udał. W każdym razie nie spodziewajcie się zbyt wielkiej akcji, za życia Jack'a, bo jego przygody za życia były proste- pracował roznosząc wodę Oraz nie będzie tak wiele zombie jak w Ziemii żywych Trupów, bo w Nowym Obozie nie ma aż tylu ludzi. Jednak sądzę że taki stan rzeczy pozwala nie odbiec od oryginału i zapewnić ciekawie zrobiony Remake komiksu, który nie ma za wielkiej fabuły
Mógłbyś też rozwinąć "wątek" dlaczego Jack stał się zombie i powrócił do życia? Jakieś narady najemników, zebrania magów. Aaa..dodał bym jeszcze niektórym zombie Jack'a więcej oleju w głowie, poza tym zrób więcej batalii.