Wiem że jeden komiks już zapowiedziałem, ale nie mam ochoty robić pod rząd kolejnego komiksu o Polsce, dlatego przełożyłem tamtą pracę i skupiam się na zupełnie nowej.
Trójka przyjaciół z Khorinis od lat pasjonuje się poszukiwaniami i podróżami w sławnych miejscach. Pewnego dnia wybierają kolejny cel- głęboki las w którym podobno wiele lat temu zdarzyło się coś niezwykłego. Przyjaciele zamierzają wyruszyć w głąb tajemniczego lasu, jednak nie zdają sobie sprawy że panuje nad nim straszliwa klątwa a istoty tam żyjące łakną żywego mięsa. Bohaterom przyjdzie walczyć z najstraszliwszym koszmarem jaki kiedykolwiek ich spotkał.
Gatunek: Horror.
Gry użyte do niego: Tylko i wyłącznie Gothic II
To samo co "Pole Chwały" cztery zjęcia poboczne, jedno główne, tytuł, hasełko... dam 60\100 poniewarz całkiem ciekawa mi się wydaje fabuła... gdyby wg. mnie nie byłaby dobra, dałbym 45\100 poniewarz te obrazki ciekawe... takie...tajemnicze! :pale:
_________________ Jeżeli uwarzasz, że te 99% graczy, z durnowatymi podpisami z jakimiś procentami, to idioci, wklej to do podpisu!
Ho! ho! Fajna zapowiedź...
od strony fabularnej oczywiście.
Bo obrazki nie wychodzą ci zbyt ładnie... są takie... proste.
Dobrze że komix będzie robiony tylko i wyłącznie w Gothic 2 bo inne gry są po prostu nieprzystosowane do komiksów.
Jeszcze jedno:
Uwielbiam horrory
Za zapowiedź masz 6\10 bo obrazki w twoim wykonaniu już się przejadły. Zrobiłbyś jakiś nowy układ mniejszych screenów a nie ciągle wszystkie po bokach.
Czadowa zapowiedź, bardzo ciekawy zwłaszcza jest główny screen z trzema postaciami, a wokół nich mgła, myślę, że to by wystarczyło, bo mniejsze obrazki trochę głupi wyglądają będąc oddzielonymi czerwonymi liniami, ale tak to gites, daję 8/10.
Ostatnio zmieniony przez JakubcioPL 27-06-08, 08:49, w całości zmieniany 2 razy
Mam złe przeczucia...
Pomysł: Mówcie co chcecie, ale mi nie przypadł do gustu... Nie lubię takiego typu horrorów - może człowiek byłby samotny - większy strach? Nie za bardzo mi się podoba... 5/10.
Wykonanie - Naprawdę, przejadło mi się to całkowicie. Szczerze mówiąc spodobał mi się tylko ten obrazek w prawym dolnym rogu... 2+/10.
Moja ocena: Cieszę się, że robisz ten komiks tylko w G2 - Tak jak napisał Elminister - inne gry się do tego nie nadają... 30/100. Przykro mi...
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
A według mnnie się bardzo podoba tylko że zapowiedź niczego niepokazjue bo zaciemna jest Niewiem co ppwiedzieć jeżeli chodzi o fsbułe ale się zpobaczy 6/10
Widzę że na temat zapowiedzi są bardzo podzielone zdania . Ja powiem tak...kiedy zobaczyłem tytuł komiksu pomyślałem sobie "O fajnie brzmi . Może będzie coś ciekawego." Z początku nawet się nie spojrzałem czyja to zapowiedz . Dopiero kiedy wylądowałem w temacie zauważyłem że twórcą jest Piotr, myślę że zapowiada się naprawdę super produkcja . Wchodzę w obrazek, a tam w oczy rzuca się trójka jakiś "kolesi" . Pierwsze skojarzenie "Czyżby kontynuacja "Noża z Ciemności" pod innym tytułem?" Dopiero później do mnie dochodzi tajemnica i mroczność zapowiedzi i to że ci trzej "kolesie" to przyjaciele. Zapowiedz jest zrobiona w starym "Piotrowym stylu" czyli jeden wielki obrazek na środku i kilka małych po boku, czy nie uważasz że czas już to zmienić ( )? No ogólnie plakat zrobił na mnie pozytywne wrażenie. Później czytam króciutki opis fabuły i myślę "SUPER! Kolejny horror ze stajni Piotra!". I takie wrażenie pozostawia zapowiedz . Mam nadzieję że komiks nie będzie o zombiakach tylko coś nieco bardziej orginalnego . Ocena 10/10 ponieważ zapowiedz sprawia że wyczekuję komiksu, a to jest najważniejsze .
Kiedy wchodziłem do działu "Zapowiedzi" zobaczyłem nowy temat i pomyślałem "Las Śmierdzi? Co to ma być jakaś kampania przeciwko lasom? A niee to Las Śmierci" XD Sam pomysł jest świetny. Zapowiada się naprawdę ciekawy, dobry komiks ale jak już wcześniej zauważono - Schemacik taki sam jak w "Polu Chwały" dlatego obniżę ocenę z 10/10 na 9/10. Ale mam przeczucie że sam komiks nas nie zawiedzie więc życze powodzenia
9/10 bo za ciemno, ale jakby byłe dzień to byłoby jeszcze gorzej, dla mnie to rozmieszczenie obrazków jest b.dobre, szczególnie ten w lewym górnym wyszedł zajebiaszczo XD Groza to co najbardziej lubię w horrorach (Pewnie dlatego, że jestem fanatykiem Pana Grozy, czyli Diablo XD )
jesjesjes!!! TAAAK kocham horrory bardzo łatwo mnie przestraszyć! oczekuję bacznie i pozornie(że co ?)
8/10 wgmko*
*wg mojej kryterji oceniania
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
dobre, dobre, najbardziej podoba mi się ten srodkowy obrazek, dodaje takiego specyficznego klimatu
troche denerwuje mnie to że bezi prawie na golasa jest
mogłeś mu dać chociaż skórzaną zbroje!
zapowiedź oceniam 10/10!!!!
nie moge się doczekać!
No, będzie znowu jakiś horror podobny do Blairwitch! Wiem, że odświeżam temat, ale wcześniej jakoś nie chciało mi się odpowiadać... za zapowiedź 10/10, ponieważ wreszcie będzie jakiś horror ! XD Rlz!
ja już nie mogę się doczekać Komiksu A Zapowiedź jest Doskonała
zrób go jak najszybciej a pozatym twoje komiksy Z gatunku horror są bardzo dobre to i to będzie bardzo dobre
No i kolejny horror-komiks w wykonaniu Piotrapl. Fabuła jest bardzo ciekawa i wciąga. Obrazek zapowiedzi też jest bardzo dobry. Zdjęcia bardzo dobrze pstryknięte. Ocena za zapowiedź 10/10. Z niecierpliwością czekam na komiks.
Mam oceniać grafikę zapowiedzi? Ok, jest pop prostu CUDNA,
lepszej nigdy, ale to PRZENIGDY nie widziałem. No po prostu,
te czerwone ramki... i ta czcionka z napisem: "Las Śmierci"...
aż dech zapiera!
A opis? No jest na co POPATRZEć. Opis jest taki,
rozbudowany. Zdania takie subtelne. Normalnie nie wiem
czy wiesz, ale mnie po prostu no CIARKI przechodziły jak
to czytałem...
... a teraz czas na odrobinkę prawdy... i ocenę oczywiście.
Grafika... mnie nie zachwyca. Pisali Userzy, że to w "Twoim
stylu". Ale nic. Tylko screeny Ci NIE NAJGORZEJ wyszły. Ale
wiesz, że rewelacja to też nie jest. Za część graficzną daję 2/10.
Fabuła przedstawia się dosyć ciekawie. Zdania całkiem
dobrze zbudowane. Krótko: przyjemnie się czytało. Ale jeden z Userów
ma rację, że gdyby był jeden bohater, emocje były by silniejsze.
Szczególnie, że jest się czego spodziewać po "Nóż z ciemności".
Za część fabularną dam 4/10. Uwierz, można było napisać lepiej.
Ale jak jesteś adminem to wiadomo (i to Pioterm).
Ocena ogólna wynosi 5/10. Takie według mnie... zrównoważone.
Pik... pik... pik... "koniec lizania dupy".
PS:Sorry za "wulgaryzmy"
PS2: Może coś z tego komiksu wyjdzie
_________________ http://myplay.com/video-player/michael-jackson
Każdy fan (oraz nie fan) Króla, bezpretensjonalnie musi wejść na tę stronę.
"Nazywam się Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy. Żyję na tym świecie czterysta dwadzieścia osiem lat według waszego rachunku, sześćset czterdzieści dwa lata według rachuby elfów. Jestem potomkiem rozbitków, nieszczęsnych istot uwięzionych wśród was po kataklizmie, który wy nazywacie Koniunkcją Sfer. Uchodzę, delikatnie mówiąc, za potwora. Za krwiożercze monstrum. "
A tam zapowiedź tak ło ,z tych czterech obrazków wdize tylko jeden A fabuła nie zła ale za dobra Główny obrazek mi się tylko spodobał Ocena:
4/10 bo mogłeś postarac się lepiej to zrobic