Wysłany: 04-06-07, 21:19 Nóż z Ciemności 3 (ZapowiedĽ)
Minęły niecałe trzy tygodnie. Diego zamieszkał w Khorinis, gdzie chciał zapomnieć o prześladującym go koszmarze i ułożyć swoje życie zawodowe i prywatne. Jednak nie będzie mu dane zaznać spokoju, gdyż zamaskowany, kryjący się w mroku zabójca po raz kolejny uderza, a jego wiara w posłuszeństwo dla Beliara rozrosła się całkowicie. Diego nie ma wyboru i musi ponownie zmierzyć się ze swym największym koszmarem. Jednak jak wielu ludzi jeszcze poniesie śmierć, i kto wygra to spotkanie?
To będzie ostatnia część trylogii Tam się wszystko rozstrzygnie I nie martwcie się. Magii tam raczej w ogóle nie będzie
PS: A teraz wiadomość specjalna XD XD Moja dziewczyna po obejrzeniu ,,Nóż z Ciemności I i II" stwierdziła że chodzi z totalnym psycholem XD XD Ale pochwaliła mnie za dobrą pracę XD XD
CJ no to przeczytaj A cz.3 pojawi się w czwartek (czyli jutro) Tam się wszystko rozstrzygnie, ale nic wam teraz nie będę zdradzał
Dodane po 17 godzinach 27 minutach:
PREMIERA PRZESUNIęTA
Niestety ale muszę przełożyć premierę Nie wyrobiłem się z ostatnią częścią, a dzisiaj jadę do Warszawy. Wracam w Niedzielę Przepraszam za to, ale nie ma rady Po powrocie, natychmiast dokańczam komiks