Hmm... zapowiada się ciekawie ale mimo iż Piotr to świetny komiksiarz to wiecie że różnie bywa. Z dużej chmury mały deszcz. Znacie taką gre Mortyr? Polska gra o II Wojnie Światowej którą uznano za kultowego FPSa. Druga część była gniotem a trzecia którą obsypywano tekstami typu "Kultowy FPS powraca" wcale nie była taka super jak byśmy się spodziewali. Więc ja wstrzymam się z oceną bo nawet najlepsza fabuła i 2000 obrazków mogą nie wystarczyć aby zachwycić. Tak więc nie napiszę jak oceniam pomysły ale życzę powodzenia i oczekuję komiksu. "Ojczyzno" przybywaj!
Poniewarz mam dobry humor nie dam ci Warna tylko upomnienie, poniewarz jesteś nowy na forum-Rozwijaj swoje wypowiedzi, bo niezaprzeczalnie za takie krótkie i bez senswowne (nie potrzebne czyli spam) posty w przyszłości dostaniesz warna. Więc Rozwijaj posty ! - Milten Michał
Dodane po 11 godzinach 45 minutach:
PRZEPRASZAM! :oops:
To jest pierwsze forum na którym się zalogowałem!
Jeszcze raz PRZEPRASZAM :cry:
Skoro już tu jesteśmy to mam dla was wiadomość Komiks jednak będzie miał o wiele WIęCEJ niż 2000 obrazków Kto wie czy nawet nie 3000. Jestem ciekaw jak już wyjdzie, ile czasu zajmie przeczytanie XD
Prawdziwy Patriota!
Ja tam jestem Anty-niemcem. Czyli jakbym spotkał takiego w Polsce to bym mu zęby wybił. Polska to dobry kraj ale rząd to hmmm... CENZOR.
Zamurowało mnie 3000! Kiedy to wyjdzie? W 2099? Nie żartuje.Ale wierze że wyjdzie bo jak to twój życiowy cel. Ale się rozpisałem. 100/1 fabułe.