Warning: include(./cache/board_config.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/qiqqq/public_html/gothickomiksy/common.php on line 241

Warning: include(./cache/board_config.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/qiqqq/public_html/gothickomiksy/common.php on line 241

Warning: include() [function.include]: Failed opening './cache/board_config.php' for inclusion (include_path='.') in /home/qiqqq/public_html/gothickomiksy/common.php on line 241
Senny Koszmar II (ZAPOWIED?)
Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/qiqqq/public_html/gothickomiksy/viewtopic.php on line 2739

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/qiqqq/public_html/gothickomiksy/viewtopic.php on line 2739

Previous topic :: Next topic
Senny Koszmar II (ZAPOWIED?)
Author Message
Piotr_PL

Medale: 7

Posted:    Senny Koszmar II (ZAPOWIED?)   [ !!! ]

[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1f2c5afcafb75af0.html][img]http://images12.fotosik.pl/89/1f2c5afcafb75af0m.jpg[/img][/URL]

Plan na pokonanie Xardasa zgin±ł razem z Saturasem. Milten przysi±gł sobie że na własn± rękę zmierzy się z przerażaj±cym Nekromant±. Ale ten także zamierza nie znikn±ć z życia Miltena i czeka aż mrok pozwoli mu na kolejne starcie z młodym Magiem Ognia. Kto wyjdzie z tego żywy? I jak to się odbije na przyszło¶ci Kolonii?

Zerox
Nabijacz postów

Medale: 3

Posted:       [ !!! ]

Na pewno będzie z tego zar±bisty komiks :)

Kael'thas
Władca Pustki

Medale: 2

mam nadzieje że zrobisz tak by ta mi się bardziej spodobała :D

[color=blue][size=24][b]700 post jest kael jest impreza :D[/size][/color][b][/b]

Wilk

Medale: 1

Mam nadzieję że komiks będzie ¶wietny... nie JA WIEM ?E BęDZIE ¦WIETNY.

Papcio ChmieLL
Nieugięty

Medale: 5

gdybym ja miał tyle chęci i tak± prędko¶ć co Piotr, to już bym dawno wystawił Winlou2 i jedenast± czę¶ć przygód Georga :D. serio mówie; Piotrze respect ci za to. boudżaszery ;)

a komiksu doczekać się niemoge bo pierwsza czę¶ć ¶wietna.

Beliar

Ledwo wyszła 1 czę¶ć, a tu już zapowiedĽ 2. co za tempo!!!! respect i :salut:

CJ

Medale: 8

Trzeba cos wyhjasnic. My wiemy ze beda 3 cz. wiec poco dajesz zapowiedz? :P Zapowiedz sie daje jak nikt o niczym niewie a tu jest male smietnisko :P respekt -5 :P

Piotr_PL

Medale: 7

[quote="CJ"]Trzeba cos wyhjasnic. My wiemy ze beda 3 cz. wiec poco dajesz zapowiedz? :P Zapowiedz sie daje jak nikt o niczym niewie a tu jest male smietnisko :P respekt -5 :P[/quote]

S± trzy powody ;)

1.Daję zapowiedzi z przyzwyczajenia.
2.Bo lubię je robić.
3.Aby użytkownicy mogli dać opinię oddzielnie o każdym projekcie przed premier± ;)

Kael'thas
Władca Pustki

Medale: 2

nie oszukasz nas piotr wiemy że robisz to dla postom robisz komiksy by móc spamować :D żart , a co do robienia,, to ja najbardziej je lubie robić :D

CJ

[quote="Piotrpl"][quote="CJ"]Trzeba cos wyhjasnic. My wiemy ze beda 3 cz. wiec poco dajesz zapowiedz? :P Zapowiedz sie daje jak nikt o niczym niewie a tu jest male smietnisko :P respekt -5 :P[/quote]

S± trzy powody ;)

1.Daję zapowiedzi z przyzwyczajenia.
2.Bo lubię je robić.
3.Aby użytkownicy mogli dać opinię oddzielnie o każdym projekcie przed premier± ;)[/quote]
OK to moja rada:

1 Odzwyczaj sie XD
2 rob sam komiks odrazu ;)
3 a to juz mozewemy pgadac gdzie indziej

Zapowiedz sukces

ArcyMag
mI$HCz K0mIQóFf 666

Medale: 5

Jak zawsze ¶wietny komiks będzie.

CJ

No piotr czekamy na III cz. Mam ochote przeczytac 1 cz. ale niemoge bo niece mi sie :P Jestem ostatno niezdecydowany np. wczoraj stalem przed kiblem i mi sie chcialo sikac ale nichcialo mi sie do tego kibla isc. Wiec stalem półgodziny i myslalem czy isc czy nie :P

[ CLOSED ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to:  

GothicKomiksy.pl © 2007 - 2012