Witam. Trylogia o Werterze już za nami Czas na nową Tym razem skierowaną w stronę magii
Kolonia otoczona była Barierą, którą stworzyło 12 magów. Jednak nie było ich 12. Nadzorował ich 13. Był magiem bez skazy. Swej mocy nigdy nie wykorzystał do czynienia komuś szkód. Cieszył się sławą. Tymczasem żaden śmiertelnik nie spodziewał się co się dzieje w świecie podziemnym. Beliar rozpoczął poszukiwania wybrańca, aby czynił jego dzieła. Tym wybrańcem jest trzynasty mag.
to będzie w G1 czy 2? A zapowiedź ciekawa, mam pewne obawy co do tego jak skończy się ten komiks. bo chyba mój winlou2 będzie (gulpp) kończyłsię w podobny charakterem sposób. Bo jeśli tak, to klapa z mojego zakończenia.
to będzie w G1 czy 2? A zapowiedź ciekawa, mam pewne obawy co do tego jak skończy się ten komiks. bo chyba mój winlou2 będzie (gulpp) kończyłsię w podobny charakterem sposób. Bo jeśli tak, to klapa z mojego zakończenia.
To będzie w Gothic I. A co do zakończenia, to nie wiem jakie ty masz, ale mogę ci zagwarantować że nie będzie podobne, bo w tym będzie taka fabuła którą trudno upodobnić