Niezależny fotoreporter Frank West, został wysłany na kolejną robotę. Tym razem do miasta które stoi na odludziu, a mieszkańcy dawno nie dawali znaków życia. Gdy dociera na miejsce i przemierza opustoszałe uliczki, jego oczom ukazuje się dramat. Miasto dotknęła jakaś epidemia, która pozamieniała wszystkich w żądne krwi zombie. Miasto było bardzo zaludnione, tak więc po jego uliczkach wałęsa się teraz setki tysięcy zombie. Frank jest uwięziony, a najbliższa pomoc przybędzie dopiero za 48 godzin. Frank zrozumiał że musi walczyć nie tylko z umarłymi, ale również z czasem, od którego zależy czy przeżyje. Czy mu się uda przetrwać w strefie śmierci i zabić wrogów którzy już są martwi?
Co do zapowiedzi to widze ze pobawiles sie troche kodami
Dziwne ale ta nazwe komiksu juz znam tylko skad?
Niemoge sie doczekac, juz moga dac ocene: -10:10 XD zart
W końcu powiedziałem sobie że czas wrócić do tematu który zapoczątkował moją karierę i który mi wychodził najlepiej, czyli ,,Zombie tematyka" Powiedziałem sobie też że skoro wracać to w wielkim stylu Miejmy nadzieję że mi się uda Pozdro.
Mam pytanie jak żeś zrobił tyle Zombie, że stoją tak samo chyba nie za pomocą kodów?
Zombiaki zrobiłem kodem. To bardzo proste. Kiedy się je tworzy to każdy skierowany jest w tą samą stronę. Można ich tak stwarzać do woli (no chyba że się ma mało ramu). Pozdro.
Może i niszczą gry, ale nie takie które się już przeszło bez kodów. Po kilkudziesięciu przejściach Gothic'a mogę się już bawić kodami Poza tym bez nich bym miał 100000 razy więcej roboty przy komiksach.
Dobijają mnie ludzie którzy oceniają wygląd zapowiedzi. Ludzie! Zapowiedź jest tylko i wyłącznie po to żeby było wiadomo jaki będzie następny komiks, a nie po to żeby fajnie wyglądała. Zapowiedź może być nawet czarnym obrazkiem z tytułem na środku. Najważniejsze jest jak komiks wyjdzie.
Tu się z tobą nie zgodzę. Zapowiedź jest bardzo ważna...
Komiks może być fajny, a jeżeli prezentuję się jak na zapowiedzi, to będzie kiepsko jakościowy...
A,co by sie stalo gdyby zapowiedz byla taka wspaniala, extra a komiks do kitu?
Wole ogladac fajne komiksy a nie zapowiedzi.
Ja tez nienapracowuje sie przy zapowiedziach :drunken: Ja dbam zeby komiks stal sie hitem (kazdy tego chce)
Może i zapowiedź powinna jakoś wyglądać, ale ja robię zapowiedzi tylko po to żeby ludzie wiedzieli jaki będzie następny komiks Nie zależy mi na ocenie zapowiedzi tylko komiksu Pozdro.
A co do samego komiksu, to jeżeli mi starzy albo obowiązki nie przeszkodzą to za dwa dni powinien być gotowy. Zdradzę jeszcze że będzie dłuższy od moich wcześniejszych prac (które miały maksymalnie 100 obrazków).
Basket & Wigo 2 wyjdzie napewno możesz być tego pewny, tylko nie wiem kiedy to nastąpi. Zresztą chyba potrzebują duuuużo czasu odkąd stary Basket'a (ADVOCATE) ich dorwał na szczycie Empire state Building XD XD XD. Gdy odzyskają normalną psychikę to będzie druga część ich przygód XD
Ej ja tez niechce miec zadnych ostrzezen, wymaszcie je ok?
A poropo komiksu to 2 cz. zró b wieksza ok?
Wole komiksy od ksiazek bo w komiksach widac cala akcie
Do Wagnera: Nie nie jest oparty na filmie, ale fabuła jest trochę ściągnięta z gry ,,Dead Rising" (piszę trochę, bo będzie inna). Tam też jest Frank West, zombie i miasto Pozdro.
CJ-to ja
Wysłany: 28-03-07, 16:27
Mowilem zee gdzies to slyszalem. Ale mylilem sie mowijac ze slyszalem to w filmie