Wysłany: 12-05-07, 21:47 WiedĽmin- Ostatnie życzenie (ZAPOWIED?)/ "ODWOŁANY"
Wiedźmin- wojownik który od narodzeń poddawany jest mutacjom, czyniącym go mistrzem we władaniu mieczem. Jeden z najwspanialszych z nich- Geralt z Rivii (zwany także Białym Wilkiem) znany jest szeroko w swoim świecie. Jego zawodem jest zabijanie potworów, a jego przyjacielem miecz.
Komiks na podstawie jeden z książek Andrzeja Sapkowskiego z cyklu ,,Saga o Wiedźminie". Jako że komiks będzie na podstawie książki, to komiks będzie baaaardzo dłuuugi XD.
Osoby którym chcę podziękować za to że ten komiks powstanie:
Andrzej Sapkowski- za stworzenie Geralta z Rivii oraz całego świata Wiedźmina.
Grupa Poziomkaz- za wspaniałego moda do Gothica- Mroczne Tajemnice, który zostanie wykorzystany do komiksu.
Raziel- który podsunął mi moda i udzielił wielu porad
PS: Chciałem żeby w komiksie Geralt miał inną twarz i białe włosy, ale niestety w modzie MT nadal miał twarz Bezimiennego, więc tak to muszę pozostawić
PS2: Nie da się ukryć że ten komiks bardziej zrozumieją ci co czytali książkę, ale sądzę że tym co nie są w temacie też się spodoba Nie zepsuję tak wielkiego projektu
Komiks ukaże się wkrótce. Ze względu na to że będzie ogromny, może mi to trochę czasu zająć Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez Piotr_PL 28-05-07, 14:37, w całości zmieniany 1 raz
po 1. To będzie dobre
po2. ja bym mu dał średnią zbroje szkodnika.
po3. Jak zrobiłeś w G1 smoka z G2? jesli jest na to kod to bardzo bym prosił!!!
po4 jak zrobiłeś to że ten smok lata? CZARNA MAGIA!!!
CJ przecież już mówił że robi to z moda mroczne tajemnice, nie czytałem książki ale każdy odcinek oglądalem wiedźmina i jedyny bezsens jaki wystąpi w twoim komiksie to to że jest w gothicu za malo ataków, i że nie da sie odciąć gowy i przebić ale zobaczy co z tego winiknie
Ale ostrzegam Biorąc pod uwagę to że komiks będzie oparty na książce, może być często nudnawo. Naprawdę trzebaby książkę przeczytać Ale postaram się żeby był tak dobry, jak książka Pozdro.
Kurde Naprawdę się zaczynam zastanawiać czy ten komiks wyjdzie Jak narazie nie ma za fajnej akcji, tylko duuuuuuuuużo gadania. Poza tym strasznie trudno to wszystko zrobić, bo jednocześnie strzelać zdjęcia i czytać urywki z książki, a potem jeszcze raz na dialogi. Obawiam się że nie ma gwarancji czy komiks jednak wyjdzie
Tyle komiksow zapowiedziales,skonczyles... Mysi byc ten pierwszy raz ale moge doradzic. Przyspiesz to zeby akcja szybciej sie dziala a nie tylko gadanie. Jezeli tego nieskonczysz to... Daj to na mnini komiksy
Przykro mi, ale ten komiks by odniósł klapę i byłby tylko stratą czasu. Bardzo trudno się go tworzyło, gdyż musiałem strzelać zdjęcia, czytając urywki z ksiązki, a potem jeszcze raz pisząc dialogi. Akcji było bardzo mało, a większość to były cholernie długie rozmowy. Nie licząc trudu, to jeszcze po prostu nie wybaczyłbym sobie, gdybym spieprzył tak wielkie dzieło jak ,,Wiedźmin". Odwołuję komiks. Wziąłem się za zbyt wymagający i odpowiedzialny komiks.