Wysłany: 14-07-07, 11:38 Xardas kontra Werter (ZAPOWIED?)
Minęły trzy lata odkąd Khorinis oddycha z ulgą. Wtedy to rozbryzg piany morskiej naznaczył miejsce upadku Wertera- zabójcy z Khorinis. Trzy lata temu również w Klasztorze magów Ognia został strącony do piekła niebezpieczny Nekromanta- Xardas. Uwięziony przez Magów w piekle i pozbawiony strachu ofiar, nie ma żadnych szans na powrót. Jednak przeszukując krańce piekieł znalazł kogoś kto może odświerzyć pamięć o Nekromancie. Używając swej przeklętej mocy, Xardas zamierza przywrócić do życia Wertera i dopilnować aby ten, zabijając rozsiał przekonanie że to Xardas powrócił. Diego- mieszkaniec Khorinis jeszcze nie zdaje sobie sprawy że wkrótce przyjdzie mu walczyć z dwoma legendarnymi zabójcami, w tym z jednym którego zabił trzy lata temu.
O kurde czyli to jeszcze niekoniec? hmmmm niewydaje mi sie zebys ostatnia czesc komiksu umiescil tu 3 lata temu XD Werter moj ulubionu bohater. Werter licze ze zabijesz niewiernych!!
Zapowiedz 9/10
;D komiks zapowiada się fajnie,ale moim skromnym zdaniem skoro milten nieżyje to niech go zastąmpi ten mag wody(zapomniałe jak się nazywa)wiem jedno komiks będzie zje...ty. :thumleft:
Mam trochę złą wiadomość. Na komiks będziecie musieli jeszcze poczekać Z powodów osobistych całkowicie straciłem wenę do komiksów i gdybym robił go na siłę to by był beznadziejny. 1 sierpnia wyjeżdżam na 10 dni. Po tym wyjeździe powinna mi wrócić forma. Przepraszam za te opóźnienia, ale po prostu nie chcę zniszczyć komiksu robiąc go na siłę, gdy nie mam weny.
bywa. a co do komiksu; beznadziejnie! pogawędki w piekle, ożywianie martwych, te same postacie... co to ma być? fantastycznie zakończyłeś oba komiksy a tu nagle coś takiego! jestem bardzo sceptycznie nastawiony co do tego. 0/10. i komiks pewnie też mi się niespodoba. przepraszam; taka jest moja ocena.
bywa. a co do komiksu; beznadziejnie! pogawędki w piekle, ożywianie martwych, te same postacie... co to ma być? fantastycznie zakończyłeś oba komiksy a tu nagle coś takiego! jestem bardzo sceptycznie nastawiony co do tego. 0/10. i komiks pewnie też mi się niespodoba. przepraszam; taka jest moja ocena.
No pięknie. Nie chodzi o ocenę, bo szanuję każdą, ale wielkie dzięki że w tym momencie to mówicie. Teraz na pewno odzyskam wenę do komiksów Nie będzie żadnych pogawędek w piekle bo wymyślanie dennych fabuł ala Uwe Boll to nie mój styl.
przepraszam. może mi się nie będzie podobać, ale zobacz od ilu użytkowników dostałeś maxa. zobacz ile ludzi czeka na ten komiks jak na prezent pod choinkę. może to będzie dla ciebie motywacja. jednen zły komentarz to niepowód żeby się załamywać. mam nadzieje że szybko odzyskasz wenę i dobry humor, a komiksem zaszokujesz wszystkich. (nawet mnie)
przepraszam. może mi się nie będzie podobać, ale zobacz od ilu użytkowników dostałeś maxa. zobacz ile ludzi czeka na ten komiks jak na prezent pod choinkę. może to będzie dla ciebie motywacja. jednen zły komentarz to niepowód żeby się załamywać. mam nadzieje że szybko odzyskasz wenę i dobry humor, a komiksem zaszokujesz wszystkich. (nawet mnie)
Ja też cię przepraszam. Normalnie bym nic nie mówił, ale ostatnio mi się wszystko sypie w życiu. Teraz nawet jak ktoś mi powie ,,siema" to mnie to irytuje. Dlatego też ostatnio mało co odwiedzam forum, bo nie chcę niechcący kogoś zaatakować wybuchem złości. Pojadę w góry to powinno mi przejść
Ta zapowiedź... No po prostu... BAJER !!! A CHCIAŁ BYM TO PRZECZYTAć TU ! TU NA MIEJSCU !! NO NIE MOGę SIę DO CZEKAć ! SPORO JU? CZASU CI zajął TEN KOMIKS WIęC MYŚLę ?E BęDZIE SUPER !!! ZA POMYSŁ 10/10 ! Za zapowiedź 100/10 a za obydwa komiksy : 1.000/10 ! Powodzenia i nie mogę się doczekać !
No dobra. Zdecydowanie trwa to za długo. Przez urlop się rozleniwiłem, ale obiecałem wam ten komiks i obietnicy dotrzymam. Od dziś wznawiam prace. I oficjalnie wracam do pracy nad komiksami, bo mam kilka nowych fabuł w planach A zatem oświadczam- prace nad ,,Xardas kontra Werter" zostały wznowione!
YESSS ! NA raszcie ! Dawny piotr wrócił A My myśleliśmy, że masz już zrobiony ten komiks Już nie mogę się doczekać ! Werter WIN ! Ale mam małe pytanko. Ile ci potrwa robienie tego komiksu