ech... no tak to jest. jeden chce skończyć magów, a drugi mysliwego. tak więc posiedze se na kompie chyba dziś w nocy i skończe myśliwego na niedziele. sorka że tak wyszło
Jak zauwazyliscie jest tu pelno zapowiedzi ale nima donich komiksow. Jezeli tak dajel bedzie sie toczyc to bedzie trzeba usuwac zapowiedzi. RADA: Zrobcie przynajmniej czesc tego komiksu zanim wezmiecie sie za zapowiedzi.
taaa... jedna usunieta, druga stoij. Mam komiks bez zapowiedzi. Jak bede mial G1 to zrobie komiks do polowy i dam zapowiedz tak nawszelki wypadek jak mial bym go niedokonczyc
CJ masz wonty o to że nie ma komiksu. ale tak to jest jak sie ma brata. czas na kompa musi być rozłożony. a co dopiero jak sie ma brata na tym samym forum i dodego robiącego komiks? pomyśl!
Wiem że macie dość już tej zapowiedzi, bo komiksu ciągle niema na forum. zapewniam że KOMIKS GOTOWY i jak tylko znajdę czas (a znajde, K**wa znajde) to wkeje go na forum. tak więc prosiłbym o niekasowanie tego tematu, i uzbrojenie się w cierpliwość!
to sobie zobacz o której godzinie ja tego posta pisałem. a co do tego ze sie wkleja minute, to chyba tobie bo ja musze czekać dobre 10! minut zeby wszystko było ładnie i zgrabnie.
to sobie zobacz o której godzinie ja tego posta pisałem. a co do tego ze sie wkleja minute, to chyba tobie bo ja musze czekać dobre 10! minut zeby wszystko było ładnie i zgrabnie.
Ja też tak mam, bo moje komiksy przeważnie dużo zajmują. Czekam dobre 15 min