Hehe dopiero 3 części jednego komiksu a już robie drugi. Historia opowiada o sprytnym kapłanie pewnej świątyni która spisywała dzieje świata. Natrafia on na stary pergamin traktujący o 4 najpotężniejszych i najwybitniejszych dowódcach którzy wieki temu podbijali inne krainy. Bohater znajduje wskazówki prowadzące do tajemniczego Kamienia Czasu który pozwala przenosić się do różnych epok. Kapłan postanawia odnaleźć kamień aby przenieść się do dawnych epok i stać się świadkiem śmierci każdego z dowódców. Dzięki temu za pomocą Kamienia bohater będzie mógł przejąć ich moc i wiedzę.
A oto i okładka komiksu
PS. Zastrzegam sobie pomysł na Orków ujeżdżających Cieniostwory
Zapowiedź jest dobra, fabuła też może być fajna, na pewno przeczytam! Fajna okładka, dobrze ustawieni żołnierze. Ale nie jestem bóg wie jakim ekspertem i nie będe wypisywał minusów ani plusów! Mi się poprostu PODOBA! 1\10
PS ?art! 10\10
_________________ Jeżeli uwarzasz, że te 99% graczy, z durnowatymi podpisami z jakimiś procentami, to idioci, wklej to do podpisu!
Beliar
Wysłany: 27-12-07, 11:17
Nooo stary postarałeś się. Widać, że wiesz co robisz. Jak dla mnie jedna z najlepszych zapowiedzi na tym forum. No nie wiem co tu sie rozpisywać po prostu 10/10
Zapowiedź bardzo ładna ten ork fajnie wyszedł i wszyscy w ogóle XD czcionka teżniczego sobie czyli zapowiedź the best ;D 10/10 I nie ciesz się bo ja zacząłem 3 komiksy i robie czwarty XD I żadnego komiksu jeszcze nie skończyłem ;D
Oooo ! Powiem, ze zapowiedz az prosi by jej dac 10/10. Naprawde się postarałeś, Good Job nie mam zastrzeżeń, takiej zapowiedzi nie widzialem juz jakis czas 10/10.
nie no, zapowiedź na 10/10, jak już będzie komiks to przeczytam z chęcią, jedna z najlepszych zapowiedzi na forum, wszystko super, czcionka niczego sobie, ujęcie doskonałe, ładny ork, po prostu 10/10
Łał, to jest najlepsza zapowiedź jaką widziałem. Widocznie pracowałeś z Gomanem bo chyba byś nie wklejał cały czas tych oczu i "Gwiazdy" na czole Diega. Za zapowiedź daje i specjalną ocenę dla najlepszych czyli 999999999999999/10
Zapowiedz naprawdę fajna Ale przerwę ten łańcuszek 10, ponieważ jest ZA CIEMNO! gdybym widział co jest przedstawione na tym obrazku poza postaciami na dole byłoby 10/10, a tak ocena 9/10.
Wiem że ciemno ale chodzi o to że wydarzenie przedstawione na zapowiedzi (czyli rzeź) odbędzie sie w nocy. ;P Dzięki za dobre oceny. Aha Indiana nie używam Gomana tylko Gimpa. Robie różne rozmycia, efekty, zamazania (np. oczy Bogów Wojny wyglądają jakby nie było w nich nic). Bardzo przydatna rzecz ale najczęśćiej korzystam z painta (nawet moje dokładne wycinanie postaci robie w paintcie ). Tak czy siak dzieki za oceny i robie komiks.
No no! Komiks pewnie będzie zaje..fajny XD Ale co do zapowiedzi to ładna czcionka! Fajne ustawienie postaci i przyklejanie itp... ocena 10/10 czekam na komiks i powodzenia