Mimo iż nie robie zbyt wielu komiksów bo preferuję filmy ale w końcu jest to forum o komiksach
Oto zarys fabuły:
Młody Strażnik z Nowego Obozu, Samuel Price jest jedynym stróżem prawa w tym niebezpiecznym miejscu. 2 Lata temu jego brat został zamordowany i zamieniony w zombie przez zdradzieckiego Maga Wody Dramberga. Price poszukuje zdrajcy jednak na drodze spotyka wiele przeszkód. Musi pokonać Dramberga i wyeliminować zagrożenie jakie stanowią potwory stworzone przez zdradzieckiego maga.
To jest... WYPAS! Jak ty zrobiłeś ten krąg? 10000000000000000000000000000000000000000000000000000/10!
A tak propo, jest jeden komiks o takiej samej nazwie
Hmmm.. Muszę przyznać, NAJLEPSZA ZAPOWIEDZ TYGODNIA !!! Świetnie wykonany Napis + Np ten kręg, Extra ! Ale... Widać napis Zombie co psuje troszkę zapowiedz I strasznie nie wyraźnie widać
Bardz dobra Zapowiedz, i mam nadzieje, że jako twoj pierwszy komiks, to uda ci się w 100% ! Pozdrowienia !
P.S : Zmień końecznie nazwe, Bo Projekt Konrada tak samo się nazywa.
Kurcze a tak sie zastanawiałem nad tytułem Teraz musze Vengance zmienic. No trudno. Co powiecie na nazwę "Mściciel"? A co do tego napisu "Zombie" to już go usunąłem ale dopiero sie zorientowalem jak wstawilem obrazek. BTW to nie jest moj pierwszy komiks tylko drugi
Wypasiona zapowiedź Można nawet powiedzieć że wytuczona XD ten napis "zombie" to jest EKHM... czyli I za to minusik, który nie wpływa na ocenę 10/10 Naprawdę porządna zapowiedź i fabuła też wydaje się być przemyślana
Super ci wyszedl Pentagram i Xardas w Srodku ludzie moze mamy nastepnego geniusza komiksow albo filmikow kto wie ocena oczywiscie 100/10 mam nadzieje ze komiks bedzie o wiele lepszy czyli takie same efekty Brawo...
_________________ Teraz bede rzadziej na forum Bo Mody Niechca zadnych zabaw na Off-topicu a wlasnie od tego jest ten dzial...