Wysłany: 29-07-08, 09:55 Ach śpij, mój panie. (Mini-Komiks)
Witam
Przedstawiam swoją kolejną pracę WALTa DISNEJ'Sa z serii "Gigant Poleca". Mam nadzieję że wybrałem tak dobrą jak komiks "W żółwim tempie" Zapraszam do czytania i komentowania pracy
Hehe. Taki prościutki mini-komiks ale ma w sobie to coś Nawet jak przewidzisz co wilk zrobi to pojawia się uśmiech na ustach. Miło się czytało więc dam 9/10.
Na początku myślałem, że jestem za "gupi" żeby zrozumieć głęboki sens tego mini komiksu, ale po trzykrotnym jego przeczytaniu i krótkiej rozmowie z autorem wreszcie zrozumiałem! (XD) Dlatego daję mu ... 9/10.
Ostatnio zmieniony przez JakubcioPL 29-07-08, 10:30, w całości zmieniany 1 raz
Jakoś mi się komiks nie spodobał... Wykonanie dobrze, ale to miało być śmieszne? Rozumiem to, że jeden drugiemu nie daje spać, a potem ten drugi nie daje pierwszemu spać. No, ale ocenka za mini-komiks to 6/10. Nie myślcie sobie, że nie mam poczucia humoru, tylko jakoś mi się ten mini-komiks nie spodobał (nic śmiesznego).
Cóż, w sumie ten mini komiks ma dobrą grafikę, ładnie pstryknięte te fotki . Co do samej głębi... tylko przy ostatnim się trochę uśmiechnąłem, ale niezbyt innymi słowy komiks śmieszny. Masz tu 6/10, bo jeszcze mam śmiechawki po Georg'u XD.
Hmmm...może nie do końca skumałem sens komiksu, ale mniej więcej łapię o co chodzi i...wydaje mi się że jest to całkiem fajne . Jednak wystawiam ocenę 9/10, ponieważ nie ma w tym mini-komiksie nic co by mnie jakoś zaskoczyło/zachwyciło.
Akurat posiadam ten tom, w którym jest ten komiks, jednak tam jest to o wieeele bardziej zrozumiale i śmieszniejsze. Tutaj akurat nie rozśmieszyło mnie zbytnio.
Fabuła – 4-/6
Grafika – 3/6
Tekst - ? (Nie ma co oceniać)
Ocena ogólna – 3+/6
Fargel
Wysłany: 26-10-08, 19:42
Ten komiks jest gitara,ten Firewolf.....tfu....znaczy się wilk cwaniaczek z niego.Dobry MK krótki i śmieszny czyli taki jaki powinien być Mini-Komiks,ocenka oczywiście 10/10 (no żesz nie miałem się czego przyczepić).
Dartam, Coś ta twoja oryginalna wersja nie działa.
Wracając do MK, to nie jest tak źle. Taki sobie luźny pomysł, który jak zawsze ma na końcu rozbawić. Szczerze mówiąc teraz się domyśliłem o co tak naprawdę chodzi (po minucie po przeczytaniu. Ale ja jestem szybki ) Ocena: 7/10
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.