Postanowiłem zrobić coś, co wydaje mi się że was trochę rozweseli. Mianowicie: komiks O forum i forumowiczach. Skąd taka nazwa? Od gry w której zrobiłem komiks mianowicie TZAR-Ciężar Korony.
Ta część jest takimjagby prologiem, który ma przedstawićogólną sytuacje i przyszłą fabułę. Myślę że się udał.
Ciężar Korony cz. 1 (prolog)
odrazu mówie że bohaterów będzie więcej. postaram się umieścić tam jaknajwięcej forumowiczów.
Do CJa: PO JAK! CHOLERE ZAMYKASZ TEMATY Z KOMIKSAMI? MO?E KTOŚ CHCE SIę WYPOWIEDZIEć? TO ?E TEMAT JEST STARY, NIEZNACZY ?E TRZEBA GO ODRAZU ZAMYKAć! TEMATÓW Z KOMIKSAMI SIE NIEZAMYKA!
Po pierwsze zmień wielkość czcionki i jej kolor bo mnie aż oczy rozbolały Błędów za bardzo nie znalazłem (może przez czcionkę ) i chyba jako tak jest wporząsiu. Szykuje się jakaś grubsza wyprawa Osobiście jednak nie przepadam za opowiadaniami i innymi pracami z użytkownikami forum bo jakoś wychodzi dla mnie to troszkę badziewnie. No ale zobaczymy jak się akcja rozwinie. Masz 6/10.
_________________ Najmniej lubiany użytkownik według: Papcio ChmieLL
Dla mnie mini-komiks super Widzę że masz talent do tego, ponieważ niektóre ujęcia są świetne A raczej ciężko jest zrobić jakiś komiks nie w gothicu . Komiks jest ciekawy i ma szczyptę humorku...rozmowa Beliara z Michałem za karczmą XD . Z czystym sumieniem mogę wystawić ocenę 9/10...bo żółta czcionka czasami jest nie czytelna .
Ja dam 8/10. Czcionka przeszkadza w czytaniu... Mam nadzieję że też wystąpię?Jakby co chciałbym być magiem lub zabójcą, skrytobójcą, ninją(Grałem w Tzara ).
Taaaaaaaaaaa odrazu Konny Samuraj bohater poziom 40 co? Człowieku nieznam cię wogule, jesteś na forum nowy. Umieszcze w komiksie ludzi którzy są już troche na forum, i przysłużyli się mu troszkę. Ale może znajdzie się dla ciebie jakaś rólka malutka.
Mini-Komiks jest super. Dobre ustawienie ludzi. Tylko trochę za mały tekst. Przeszkadza w czytaniu. A tak ogółem to wymiata. Ocena ogólna to 9/10. Oby tak dalej.
No nawet dobry mini komiks! Powaga XD 9/10 Tylko rób czasem pogrubioną lub grubszą czcionką a teksty narratora ... dla mnie mogą być nawet w du*** wieśniaka ( XD ) Więc jak tekst ma być tym kolorem na budynkach czy czymś to pisz tam gdzie jest trawa lub inne gładkie tereny (chodzi o tło komiksu) bo wtedy lepiej widać lub bardziej widocznym kolorem czcionki .
Humor nie raz powala. Najlepsza bza ta rozmowa Beliara z MM . Dam ci 9,5/10 .
PS. Je?li chcesy moesy mnie dac
Beliar
Wysłany: 18-02-08, 11:20
Nie wiem czy to ja mam gorszy humor dziś czy co, ale nie śmieszył mnie za bardzo ten komiks.... Czasami nie daje rady odczytać tekstu narratora. Mam nadzieję, że następne części bardziej mi przypadną do gustu.... 6/10
Humor nie za dobry Parę razy tylko sie uśmiechnąłem i to tyle... Ciężko odczytać tekst narratora. Jeszcze jedno. Jeden z Generałów (adminów) powiedział ,że przeszukał już całe Królestwo... Trochę małe musiało ono być , nie sądzisz? 7/10
DO wszystkich! LUDZIE! Czy to już weszło wam w nawyk? MINIKKOMIKS to komiks NIEz Gothica! Niejest powiedziane że ma być on śmieszny! To już powoli zaczna być wku*wiające! TO akurat nie miała być komedia! napisałem że komiks was powinien rozweselić, podnieść na duchu. to zupełnie inne uczucie niż turlanie się ze śmiechu pod biórkiem bo wszyscy sobie myślą że jak to jest MINIkomiks to MUSI być on przezabawny! KURWA!
a co do Konrada: jak Raz i Konq znaleźli swoich ludzi i wrócili do zamku i było przejście na wagnera. To potym jak oni wrócili, minęło wiele godzin i DOPIERO POTEM jest przejście na Wagnera i tekst że przejechał całe królestwo.
Dodane po 1 minutach:
No juz nawet sobie przeklnąć niemożna bo ci wyskakuje pieprzona cenzura. KURW@!
Ja myślałem, że to ma być komedia, bo np. ta rozmowa Beliara z Michałem o balonach XD XD XD
Ale jak , nie to nie, nie odejmuję za to punktów.
Ale:
-Słabo czytelna czcionka. ciężko się czyta, a tego nie lubię najbardziej w komiksach! -15!
-Troszkę cienka grafa, no ale takie uroki Tzara Grałem -2
no wiecie, jak to z grafiką. a wogule TZAR do dupy na komiksy bo FRAPS nie akceptuje go jako grę, i musiałem robić PRINSKRINEM no ale cuż trudno, gra fajna dlatego się uparłem i zrobiłem. a jakość słaba nobo cuż. wiadomo jak to w tzarzew wygląda. następna część WIęKSZYMI LITERAMI!!!
hm... po namysle *mysli* 7/10 za ogólne wrazenie. najlepsza rozmowa między Wagnerem a Papciem. Wszystko ma swój urok ale... mogło byc lepiej. no i napisy słabe.
_________________ http://myplay.com/video-player/michael-jackson
Każdy fan (oraz nie fan) Króla, bezpretensjonalnie musi wejść na tę stronę.
"Nazywam się Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy. Żyję na tym świecie czterysta dwadzieścia osiem lat według waszego rachunku, sześćset czterdzieści dwa lata według rachuby elfów. Jestem potomkiem rozbitków, nieszczęsnych istot uwięzionych wśród was po kataklizmie, który wy nazywacie Koniunkcją Sfer. Uchodzę, delikatnie mówiąc, za potwora. Za krwiożercze monstrum. "
Fajny mini-komiks Wykonanie bardzo dobrze. Tylko czcionka zamała i czasami coś ledwo przeczytać (te napisy na żółto). Ale mini-komiks jak powiedziałem fajny i ocenka 9/10
Fajny minikomiks,ale ta żółta czcionka trudna do odczytania.Poza tym jak 1 raz byli admini to były imiona rozmazane.Ale i tak fajny minikomiks.Ocena 8/10.