Jak robimy reklamy to parodie. Nic tu niewniosłeś, niezabardzo to śmieszy. Najlepsze to jak zrobiles kretoszczura na smyczy Ale ogólnie nirozumiem czym ma to przebić reklame? 6/10 bo to mini-komiks
Moim celem nie było sparodiowanie tego. Ja jak robię minikomiksy z reklam, to mam na celu jak najlepsze UGOTHICOWIENIE jej. i z tego jestem dumny. Jak uda mi się ugothicowić reklamę.
Mi na przykład się to podobało . Dobrze przeniesione na świat Gothic, dobra scenografia czego tu więcej chcieć? Z tą reklamą to mnie zachęciłeś do zrobienia własnej gothic-reklamy. No i troche to porozrzucanie denerwuje
Ps. Trochę denerwujące jest oglądanie tej samej gęby Bezimiennego prawie że w każdym komiksie o Gothicu, na przykład tu by fajnie wyglądał Snaf
Kurde ludzie to mini komiks!!! obrazki w MINIkomiksach wyglądają lepiej jak są porozrzucane! (przynajmniej ja tak sądze) a co do bezimiennego: Jak się przyjżeć to ma taki troszkę... babski wygląd
nawet fajne byl moze jakis minihihot za tego psa wiec daje 9/10
_________________ Jeżeli potzrebujesz pomocy to zapytaj się śmiało lecz czasem mogę czegoś nie wiedzieć
Beliar
Wysłany: 11-11-07, 13:14
heh fajnego pieska miał XD Tylko ja jakoś ostatnio sie przyzwyczaiłem, że mini komiksy są śmieszne. W tym o to nie chodzi, ale jakoś tak już się przyzwyczaiłem. 9/10 XD
Papcio masz racje Snaf raczej nie ale na przykład kto taki poważny np. Gomez. No gomez by nieźle wyglądał może a i zapomniałem dać oceny ale ocena to tak jakieś 98/100. Pozdro i życzę powodzenia w dalszej twórczości.
Eee... mi się komiks nie spodobał. Po pierwsze, screeny są ZBYT duże, przez co ciężko mi się czytało. Po drugie, co to za napisy jakieś:
EEEEHHHHWWRRYYY. Wogóle ich nie skumałem. Po co one? Daje 4/10.
heh ludzie. NIe jestem taki ułomny żeby nie wiedzieć jak się dzień po angielsku XD SPECJALNIE tak napisałem, lubie tak robić tyak samo jak eehhhheehewryNAJT. no. a jagby KERTH oglądał reklame to by skapował.
Lol kolejny mini-komiks wzięty z reklamy XD Wykonanie dobre, ale czy aż bardzo dobre? Niee... Śmieszne nie było, ale czasami pojawiał się umnie mały uśmieszek. Ocenka 8/10