Mam cichą nadzieję, ze ten MK zapoczątkuje jakąś śmiechawą serię. Bo ostatnio brak u mnie chęci do pełnometrażowych komiksów.
Postanowiłem powrócić do starych, dobrych MK. Cztery obrazki na krzyż i kupa śmiechu. Mam nadzieję że mi wyszło... mnie to śmieszy
Więcej nie ma za bardzo o czym mówić. Powiem tylko że dialog w tymże MK to nie jest do końca mój pomysł Zapraszam na Rozmowy kontrolowane!
Dochodzę do wniosku, że jest to typowy średniak. Zawiera jakąś historyjkę, ale jakoś mnie nie śmieszy. Takie żarty, według mnie są na niskim poziomie i nie smaczne.
No cóż, maksymalnię mogę postawić ci 3/10, za to że humor nie jest powalacjący. Mam nadzieję że późniejsze MK, będą duuużo lepsze
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
No cóż, tekst ze starych, polskich komedii. Tych lepszych. Problem jest taki że to trochę bidne takie, tekst sam w sobie jest niezły, ale powinien mieć coś co by go umocniło (bo to nie ma takiej mocy kiedy tekst pada gdy kolesie spacerują, jakby padł gdyby byli w jakiejś zabawniejszej sytuacji, albo sytuacji znanej z filmu itp. Po prostu w filmach takie rzeczy mają o wiele większą siłę rażenia). Gdybyś to TY to wymyślił, to na pewno ocena byłaby wyższa. Problem w tym że dziś jest już od groma kopii z reklam, dlatego już nie mają takiej popularności jak kiedyś! Ale 6+ albo 7- to będzie dobra ocena.
Hem... To jest trochę... dziwne. Co prawda zaśmiałem się lekko przy tej "grusze", ale mimo wszystko uważam że stać cię na coś inteligentniejszego. Wykonanie okej. Nie mam nic do dodania... 6/10.
Ja osobiście tejże reklamy nie oglądałem . Czytam czegoś, nie wiem co to jest. Tekst był na GK wykorzystywany tylko raz, a więc dla mnie nadal jest oryginalny. Typowe dla Ciebie wielkie obrazki, ale mi to pasuje. 7/10 bo co prawda nie leżałem ze śmiechu
Dziwnie ocenić 4 obrazki i podpis. Zacznijmy od podpisu A na poważnie to powiem jedno: NIEŚMIESZNE. Tekst nawet niezły, ale po prostu nie czuć tu ani śladu humoru. Nie będę się rozpisywał, powiem tylko 4/10. Bo wykonanie dobre...
PS. I weź się pan, panie lepiej za Magię i Miecz bo to zbyt dobrze nie rokuje...
Ech no a więc tylko ja i Keb mamy tak zryte umysły, żeby nas to śmieszyło No nic może jeszcze komuś to bardziej podejdzie Just more relaxxxx...
Cytat:
Dziwnie ocenić 4 obrazki i podpis.
Szkoda, że tak się teraz podchodzi do PRAWDZIWYCH MK. Prawdziwych, tj KRÓTKICH. Trzeba ożywić tę tradycję. Bo jak widzę 100 obrazkowy MK (a gdzieś mi taki kiedyś przemknął) no to to się mija z ideą tego działu.
Dzięki za komenty!
Eee... Wiesz, o ile przy Przygodach Georga można było się spokojnie uśmiać, o tyle to nie ma sobie krzty humoru. Do długości nie mam za bardzo co się przyczepić, bo mimo wszystko to MK, ale oprócz braku humoru sam MK był nędznej jakości. Dlatego tylko 1/10.
Ja powiem tak... Przeczytałem MK, wytlaczylem i po jakieś minucie zaczalem sie smiac... XD Moze dopiero wtedy zrozumialem ten komiks XD ? W kazdym razie, wykonanie jest ok. 4 obrazki... No dosc krotki MK ale w koncu to MINI komiks Daje tylko 5-/10
Dobra, no wiem że Cię stać na dużżżżo lepsze komiksy lub MK, no ale masz racje z tymi 100 obrazkowymi MK... Kiedyś widziałem je tylko takie krótkie
Dobra no to wykonanie dobre, fabuła jakże wciągająca
Grucha nie jest jakimś najgorszym pomysłem ale graniczy z niesmakiem.
No ale dam 6/10 ( wiem że Ciebie stać na 100 razy lepsze MK )
_________________ "gdybym miał no koncie więcej niż trzy zera odpier**** bym zajebisty melanż" "teraz mam szacunek u najlepszych graczy w kieleckim podziemiu, to nie te czasy gdy ctg było w cieniu, a teraz zobacz do czego doszło ? kur** teraz to wstyd wyjść na osiedle w bluzie prosto, gdy najlepszym raperom zaczęło się pier*** w baniach"