Szczerze mówiąc, to nie jest takie śmieszne, jak napisali wyżej inni. Dla mnie Wrzód jako największy debebil i bezmózgowiec, nie powoduje u mnie śmiechu, ani trochę. Ocena 3/10 za samo MK.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Oryginału nie czytałem. Ciekawe, jaka była moja reakcja, gdy przeczytałem ten minikomiks po raz pierwszy. Może się śmiałem? Ale teraz był tylko uśmiech Ocena to 7/10.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Genialne!!! Rozwaliło mnie to Jeśli ja miałbym się wypowiedzieć na temat kto jest bardziej rozwiniętym tworzeniem to obstawiam chrząszcza.... Bo Wrzód by ci tylko du... znaczy głowę zawracał 10/10
Nie czytałem oryginału więc mk jeszcze bardziej mnie rozśmieszył.
Mimo,że Wrzód i chrząszcz byli wielokrotnie wałkowani nawet w czasach kiedy ten komiks powstał tutaj zostało to przedstawione dość oryginalnie.Jest on dobrą parodią w mk niemal nigdy nie oceniam wykonania,rozśmieszył mnie więc masz 9/10
ale sie usmialem poprostu lol nie no lepszego nie widzialem ku@@@a nie no niesamowite ciekawe kto by wygral chcrząszc czy wrzód ja obstawiam na chrząscza