hahaha to jest zaje***** ,ale się uśmiałem , jest tylko jeden minus ale nie wliczę ci go do oceny mianowicie przy obrazku nr. 4 dymki powinni iść tylko do chrząszcza
Ocena to: 10/10
Ostatnio zmieniony przez Kuba1 23-10-08, 12:48, w całości zmieniany 2 razy
LOL :lol2: bardzo śmieszne XD chrząszcz wymiata ;D ! nie ma co więcej pisać więc 10+/10
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
O ja pierdziele! :shock: Nie po oceniałem twoich komiksów XD. No tak w skrócie, teksty są mocne dopiero po tym, jak już widać chrząszcza i Wrzoda... to mnie powaliło XD. Masz tu 9/10 .
Hahaha ale śmieszne no nie mogę, obrazek z chrząszczem mnie dobił, dam ci 10/10!!!!
_________________ pomóż GothicKomiksy! Nakarm Wrzoda
Moje minikomiksy
Bezier Jak Wrzód Trafił Do Koloni
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Hahahaha Dobre powiązanie Wrzoda ze chrząszczem Ale jednak trzeb ajedno przyznać wrzód (chociaż, że umie mówić w G1 i jeszcze denerwować ludzi to jest jednak nie dokońca rozwiniętym stworzeniem), bo chrząszcz po zabicu daje punkty doświadczenia, a wrzód nie Ocenka za mini-komiks wynosi hmm... 10/10
Buahahaha!!!
Komiks jest wyje**ny w kosmos! Super Extra i wogle!
10/10 naturalnie oczywiście i wyje***cie!
PS. Sorry za te **... ale...
_________________ http://myplay.com/video-player/michael-jackson
Każdy fan (oraz nie fan) Króla, bezpretensjonalnie musi wejść na tę stronę.
"Nazywam się Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy. Żyję na tym świecie czterysta dwadzieścia osiem lat według waszego rachunku, sześćset czterdzieści dwa lata według rachuby elfów. Jestem potomkiem rozbitków, nieszczęsnych istot uwięzionych wśród was po kataklizmie, który wy nazywacie Koniunkcją Sfer. Uchodzę, delikatnie mówiąc, za potwora. Za krwiożercze monstrum. "